- 2014 11 05, 15:14
nei escitalopramas, nei abilify neturetu didint apetito. Sunku pasakyti, kiek jis naudos duoda ant 3,75mg, bet jo gan ilgas halflife'as, todel galima ir truputi pakenteti, tas pagerejimas gali ir ateiti.
HappyAngel rašė:biggie rašė:Man teko naudot apie dvi savaites kol buvau ligoninej. Lietuvoj yra tik viena jo doze - 15mg. Antipsichozini efekta jis duoda 15-30mg tarpe, depresijai, kaip adjunktas, ir po 2mg veikia. Siaip geras vaistas, kaip neuroleptikas, nelabai svori didina, aktyvina, tik kartais problemos kyla vartojant juos su serotoniniais antidepresantais, pasireiskia "akathisia", t.y. sunku nubut vienoj vietoj, bet tai neturetu turet pagrindo nepabandyti sio vaisto, nes nemazai kam padeda.
Pastebėjau tą kartais kylantį aktyvumą (bet be nuotaikos, tiesiog imiesi veiklos), tačiau tai man pasireiškė ir nuo mano pagrindinio vaisto Escitalopramo 20 mg. Tai tikriausiai ne nuo Abilify. Nesuprantu, kodėl Abilify taip giriaMan jis dar nieko gero neduoda. Geriu po 3,75 mg į dieną.
Tuo pačiu paklausiu, ar tikrai Abilify nedidina apetito (svorio), taip pat aktualu ir escitalopramas ar neturi tokio poveikio - kelti apetitą?
ačiū
nei escitalopramas, nei abilify neturetu didint apetito. Sunku pasakyti, kiek jis naudos duoda ant 3,75mg, bet jo gan ilgas halflife'as, todel galima ir truputi pakenteti, tas pagerejimas gali ir ateiti.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

Man jis dar nieko gero neduoda. Geriu po 3,75 mg į dieną. 

Tiek tai tikrai neįpirksiu.

Nuo olanzapino priaugau per pirmus 2 mėn. 15 kg, tada ėmiau laikytis dietos. Nukrito apie 10, bet dabar taip sunku, taip sunku tos dietos laikytis... Nebeįmanoma. Pavargau. Svoris pamažu vėl auga, nors sportuoju ir valgau iki 2000 kcal per dieną.