Moderatorius: signs

Parašė zazule
Rola Balčiūtė rašė:Sveiki, paskyrė miegui ši vaistą,nu neatsimenu,kiek gerti vieną tabletę,25 mg,kazko baisiai budrauju naktį :DD

Labas.
25mg tai pati mažiausia dozė, kiek žinau. Aš tai 50mg gerdavau iš pradžių, paskui sumažinau iki 25mg, dabar išvis nebevartoju. Jeigu gali, stenkis mažesnę dozę vartoti. Aišku, jeigu ilgiau nei per valandą neužmiegi, tai gali ir dar vieną tabletę išgert. Bent jau kiek atsimenu, tai gerai su šiais vaistais miegodavau, atsijungdavau pilnai.
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
#391359 Vaistas gal ir geras,bet ,va,man kokie bajeris nuo jo,vos naktį dalelkiu iki tuliko atrodo,tuoj tuoj apsislapinsiu.Pasakiau saviškei gydytojai,sako, pirmą kart girdžiu tokį šalutini :D
Parašė Hausas
#395486 Gavai siu vaisruku,50 mg stiprumo,isgeriau nakti,greit uzmigdo,tik is ryto atsikeles kazkoks permustas jauciuosi,silpna siek tiek i sonus nesioja
Parašė Hausas
#395556 Sorry uz double post. Trecia tablete geriu ir vis naujas salutinis poveikis islenda. Jauciu nebegersiu ju
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#396516 man ju israse del sizoafektinio. doze nemaza 5o mg. prasysiu kad mazintu iki 25 mg. jis kelia apetita?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:man ju israse del sizoafektinio. doze nemaza 5o mg. prasysiu kad mazintu iki 25 mg. jis kelia apetita?

Turi antagonizma histamino H1 receptoriui, tai kazkiek turetu kelt
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biggie rašė:
maumau15 rašė:man ju israse del sizoafektinio. doze nemaza 5o mg. prasysiu kad mazintu iki 25 mg. jis kelia apetita?

Turi antagonizma histamino H1 receptoriui, tai kazkiek turetu kelt

aciu :flo paprasiau kad juos pakeistu kitais vaistais :super
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#423372 Sveiki. Prikelkim tema. Reiketu jusu patarimu ir ziniu, patirties del truxal. Atsiliepkit bendraminciai ;) :) :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Baran rašė:Sveiki, kaip del svorio, ar augina?

Geras klausimas. Kaip ryjau nakti su ketipinoru, tas pats su truxal. Nors sake daktare kad truxal neaugina svorio.

Zmones, ka daryt su vakariniu valgymu. Zinau, kovot. O gal zinot kokiu stebuklingu papildu? :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mellisa rašė:

Geras klausimas. Kaip ryjau nakti su ketipinoru, tas pats su truxal. Nors sake daktare kad truxal neaugina svorio.

Zmones, ka daryt su vakariniu valgymu. Zinau, kovot. O gal zinot kokiu stebuklingu papildu? :bloga :bloga

Svori mazinantys papildai dazniausiai buna stimuliuojancio pobudzio, del vakarinio apetito gerti stimuliantus tikrai nebutu geriausia ideja.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Mellisa rašė:Sveiki. Prikelkim tema. Reiketu jusu patarimu ir ziniu, patirties del truxal. Atsiliepkit bendraminciai ;) :) :)

Kodel neatsiliepiat? As viena geriu truxal? Reiskia sudas. bigie mest? eit prir ketipinoro atgal?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
biggie rašė:
Mellisa rašė:

Svori mazinantys papildai dazniausiai buna stimuliuojancio pobudzio, del vakarinio apetito gerti stimuliantus tikrai nebutu geriausia ideja.

Klausiu del truxal? Eit atgal prie ketipinoro? Nieks negeria. Daug salutiniu.... O koki papilda gal bandes svorio mazinimui? Na ar zinai?
Parašė Graikas
#423538 Esu isbandes begale papildu svorio mazinimui. Tik mano kitas tikslas buvo: nuo normalaus kuno sudejimo,tai yra kai kuno riebumas yra 15% mazinti iki 10 ar net 6% riebumo. Galiu vienareiksmiskai teigti,jog svorio metime karalius yra,ir,dar pabreziu,nestimuliuoja,o gausus prakaitas tik tai reiskiasi,yra DNP (issiguglinkit!!)
O seip,gal bandei vakarais po 1litra pasuku isgerti?