Moderatorius: signs

Parašė C'est la folie
#265503 Nuo šito žiauriai kaustydavo. Kai vieną kartą sukaustė visą kūną ir prasidėjo traukuliai daugiau man jo nebeskyrė.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
C'est la folie rašė:Nuo šito žiauriai kaustydavo. Kai vieną kartą sukaustė visą kūną ir prasidėjo traukuliai daugiau man jo nebeskyrė.

aha, labai zombinantis vaistas. kažkada, kai dar nebūdavo kompensuojamų psichotropinių, jį prirašinėdavo visiems...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
kunigaikštisMyškinas rašė:Liepė gyd. gerti vakarais, atseit gal nuo halo man mieguistumas gali būti. Nors kiek skaičiau, neturėtų jis migdyti. Nu žiūrėsim...
Ką nors haloperidolis migdo???

Man prasidėjo keisti pojūčiai kojose, kai atsigulu miegot, kojos tarsi savo atskirą gyvenimą gyvena, kažkokios neramios pasidaro, net pradedu galvot kad ištiks koks priepuolis ir mirsiu...
Kaip rašiau halo geriu vakare. Dar geriu ketipinorą vakare. Nežinau nuo kurių man čia tos kojos durnavoja. Kaip manot gali nuo halo taip būt? Prašytis vėl cyclodol?
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#275199 Manau daugumai taip yra kas vartoja si vaista, kitaip vadinamas neramiu koju sindromu. Man irgi tas pats, dar liezuvis plakas i dantis kartais. O tai myskinai nevartoji tu cikladolio, a nei parkopano? O turiu klausima, ar jis miegui itakos turi. Tarkim isgerus vakare nuo jo ima miegas ar ne? Ar imanoma ji isgerus issimiegot normaliai, ar jis migdomaji koki poveiki turi ar ne? Is anksto dekingas uz atsakymus.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#275211 Ir as pastebejau nevartojant kitu vaistu, sunkus uzmigimas. O kas del cykladolio kad ir varojant ji yra tas neramiu koju sindromas. Nesupaisysi del ko cia taip.
Parašė Linassls
#298820 Gavau kelis svirkstus leidziamo tai menesi niekuo nesiskundziau :DD buvo tik klausimas kaip grist namo neuzmigus kur , nes ryte 5 klonazepamo suvalgiau tai cia dar tas prisidejo matyt
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#299010 viena gyd dave 5 mg tableciu halopreidolio , bandziau atrodo nebloga naktis buna , kita israse 50 mg ampuoliu , cia ziaurus uztaisas ? Jei blogai sake , kad suleistu ,man kaip leido tai ir silpnesni sprendziu is kainos ampuoliu viena 2,50 kainavo ,o dabar viena 6,70 , gal nesileist visos jei blogai bus , nes cia stipriai per daug gali but ?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#299035 Aš kažką bandžiau klaust savo psi- dėl šito, DeVilbiss. Sakė, kad nežiūrėčiau į tuos mg, nes sakė čia visiškai kas kita, kitaip skaičiuojama, taigi nėra ten arkliškos dozės. :)
Parašė Irisa
#299054 Haloperidolis gerai nebent per "minčių priepuolius", bet pastoviam vartojimui man netiko. Turiu lašiukus.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#299083 Jo haloperidolis tai kaip isgarave smegenys buna ,niekas nerupi tik pamiegot
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#299096 Na nevisai išgaravusios smegenys, :achtung nors geriu kasdien po 7.5 mg.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#301265 gal kas apie leidžiamus girdėt? gal kas gaunat? girdėjau labai senas vaistas jau nuo ruso gydomas buvo daug ligų,as gaunu kas dvi savaites po dvi ampules,bet labai kausto,vercia akis zodziu,ar dar kam yra taip?gal ne nuo siu vaistu? dar geriu rispolepta.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#301283 Man leido ir turiu namuose leidziamo , jei problemos butu , bet man tai tiesiog po jo tik miegas suima ir nuluztu , salutiniu jokiu nepajauciau .
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#305778 Vakar suleido haloperidolio ir po 2-3 h apsivemiau , cia nuo jo taip gali but ? :bloga