Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#298814 Na va. Vakar pabandžiau šitų vaistų. Išgėriau, pradėjo vaidentis, kad mano portretas keičiasi ir keičiasi, t. y. keičiasi veido išraiškos, atsirasdinėjo visokios kaukės ir pan, po to atkreipiau dėmesį į nuotraukas ir buvo labai baisios akys visur mano. Na, o apie miegą, tai išmiegojau 18 valandų, bet prieš tai n parų nemiegojau, tai nesistebiu. Bandysiu dar šiandien gert, jei neužmigsiu. Nors aš net neapsvaigau jų išgėrus, net neėmė miegas, kol nenutariau užsimerkti. Haliucinacijos man patiko šitos, vis dėlto :D Tai va. Tikiuosi, organizmas nepripras.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#298817 18 val .aš gyvenime neesu miegojęs ,nors ir su vaistais . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#347779 Eina jie nafik :oops:
pirmasyk gyvenime turejau haliucinacijas, ir dar tokias intensyvias, kad galvojau, i pirma skyriu isves.. neprisimenu beveik nieko, tik kad buvau labai issigandusi, prasiau draugo, kad man paskambintu, ir sake, kad snekejau apie buvima senute su peledom ant galvos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#347781 Cia nuo sito vaisto tokios haliucinacijos? :?
Pirma kart kai isgeriau tai sake nakti nesamones dariau ir is ryto nieko neatsiminiau tik is manes juokesi
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Vaiduk rašė:Cia nuo sito vaisto tokios haliucinacijos? :?
Pirma kart kai isgeriau tai sake nakti nesamones dariau ir is ryto nieko neatsiminiau tik is manes juokesi

aha, nuo sito :ubju
man pirmas naktis nebuvo nieko, o vat sikart nuvaziavo stogas kaip reikiant :(
maciau kambari pilna zmoniu, truko oro, etc :death
Parašė ROKAS RIMKUS
#352595 Soviau ir as viena buna kai nesimiega bet pirma kart visa kaliau ,dar pres tai vyno geriau vakare buteli ,tai jau kaip valanda kokia gliucina ,atrodo daiktai juda ,dar nemaciau tokiu bairiu nuo legaliu narkotiku ,lyg kaip po kokiu haliuciunogeniniu grybu :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
ROKAS RIMKUS rašė:Soviau ir as viena buna kai nesimiega bet pirma kart visa kaliau ,dar pres tai vyno geriau vakare buteli ,tai jau kaip valanda kokia gliucina ,atrodo daiktai juda ,dar nemaciau tokiu bairiu nuo legaliu narkotiku ,lyg kaip po kokiu haliuciunogeniniu grybu :D :D

Jo buvo, kad atrodo lova pirmyn, atgal vazineja, arba kazkas po kaldra yra :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#352629 bluelight.org maciau diskusiju, kad chebra naudoja situs rekreaciniams tikslams :D
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393229 Man irgi lova pirmyn ir atgal važinėja (kas šiaip labai smagus man jausmas), bet šiaip tik tada kai išgeriu prieš kokias 20-30min ir tada einu tik miegot.
Bet šiaip ne apie tai: norėjau paklaust ar galima daugiau nei vieną tabletę gert? Nes kartais būna kad nebėra to tokio lengvo užmigimo
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393230 Aš 10 buvau išgėręs, nerekomenduoju :bloga Asmeniškai daugiau vienos negerčiau, bet jei reikia, tai dar puselė nepamaišys manau.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393231 10? Gali plačiau papasakot? Man labai įdomu tiesiog, nes aš čia jau galvojau savo paskutiniajai tiek išgerčiau...
Aš bandžiau 1,5 gert, tik paskui viena mažiau veikė, tai galvoju gal negalima dėl to
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393232 Čia buvo labai blogas sprendimas, nekartokit. O šiaip prie jo priprantama tai ilgą laiką nereiktų vartoti, dėl to jaučiamas susilpnėjimas. Kaip ir prie padidintos dozės įprastumėte.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393235 Aš jį gerdavau retkarčiais, bet dabar labai didelis pablogėjimas šiaip yra, negalėdavau miegot plius keitė ad, tai dabar jau daugiau nei mėn geriu kasdien, tik kad jaučiu tą silpnėjimą, bet jei 10 išgėrei ir atsikėliai, tai manau man nuo 2 nebūtų labai blogai?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393246 Šiaip rekomendacija 1 tabl. per dieną.