- 2018 05 06, 17:32
Nebezinau ka daryti man vidutinio stiprumo haliucinacijos baigiu isprotet, neuroleptiku gert negaliu nes tie kurie nuima haliucinacijas kausto, kadangi man haliucinacijos nuo nerimo stipraus negaliu gerti cyclodol-parkopan,nes sukelia dar didesni nerima ir haliucinacijas,diazepamas kaustymo nenuima,gydytojai raminamuju neskiria, liepia gerti neuroleptikus , vienu zodziu uzburtas ratas, labai nusivyles dauguma gydytoju, ypac Dainiumi Stasiunu
azuolas rašė:Nebezinau ka daryti man vidutinio stiprumo haliucinacijos baigiu isprotet, neuroleptiku gert negaliu nes tie kurie nuima haliucinacijas kausto, kadangi man haliucinacijos nuo nerimo stipraus negaliu gerti cyclodol-parkopan,nes sukelia dar didesni nerima ir haliucinacijas,diazepamas kaustymo nenuima,gydytojai raminamuju neskiria, liepia gerti neuroleptikus , vienu zodziu uzburtas ratas, labai nusivyles dauguma gydytoju, ypac Dainiumi Stasiunu
Kaip tos haliucinacijos konkreciai pasireiskia? Ar vaizdines, ar garsines? Raminamieji is tikruju nera labai efektyvus psichozinej simptomatikoj, nors intensyvus nerimas, pvz. psichozinej depresijoj, gali ir issaukti kazka panasaus. Neuroleptiku kaustymas is tikruju labai priklauso nuo dozuotes, gal paprasciausiai per daug tau uzmeta to neuroleptiko? Kad ir kaip bebutu, jei nerimas yra didziulis, tai benzodiazepinas kazkoks turetu buti, diazepamas yra gan silpnas, bent jau tabletem, lorazepamas ar clonazepamas turbut geriau tvarkytusi. Siaip, jei nesi patenkintas daktaru, ieskok kito, kuris pasiziures I situacija rimtai, nes tokie dalykai tikrai ne juokas.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam