- 2022 01 21, 07:13
Tau tiktu lyrica, nuimtu ta nerima, daug kam padejo, kai netiko ad ir visi kiti. Pasakyk gydytojai apie ta vaista.
Moderatorius: signs
- 2022 01 21, 07:35
Nakciai lyrica ir kvetiapinas tinka.
- 2022 01 21, 07:51
Žino jinai viską apie pregabaliną. Pora kartų jau šnekėjau. Atsisako rašyt, tipo nereikia man..
F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
- 2022 01 21, 18:55
Gal jinai klysta, galima pabandyti nieko neprarasi tikrai, visiškai nieko. Gal bac ir žymiai sumažins nerimą, iš karto bus lengviau, jei neveiks tada galima ir negerti
- 2022 01 21, 19:11
Na žiūrėsiu, sekantį vizitą kažką tikrai darys, nes po šito suicido tai.. jaučiu užkraus dar vaistų man. Bet tuo pačiu ir bijau kažką keist, nes jeigu dar labiau pablogės tai jau nebežinau tada.. Man realiai vietoj gabapentino skyrė lamotriginą, jis grynai nutaikytas į depersonalizaciją. O vat nuo nerimo visi kiti vaistai. Nebent tada reikės nutraukt lamotriginą ir įvest gabapentiną, bet jei depersonalizacija atsinaujins tai irgi ragai bus..
F33.2
- 2022 01 21, 20:16
O kaip jis veikia depersonalizacija, padeda?
Deividas rašė:Na žiūrėsiu, sekantį vizitą kažką tikrai darys, nes po šito suicido tai.. jaučiu užkraus dar vaistų man. Bet tuo pačiu ir bijau kažką keist, nes jeigu dar labiau pablogės tai jau nebežinau tada.. Man realiai vietoj gabapentino skyrė lamotriginą, jis grynai nutaikytas į depersonalizaciją. O vat nuo nerimo visi kiti vaistai. Nebent tada reikės nutraukt lamotriginą ir įvest gabapentiną, bet jei depersonalizacija atsinaujins tai irgi ragai bus..
O kaip jis veikia depersonalizacija, padeda?
- 2022 01 21, 22:20
Na padėjo lyg ir. Pirmas efektas buvo labai teigiamas, poto kažkaip pradėjau nieko ypatingo nejaust. Bet dpdr sumažėjo, tai gal ir veikia kažkiek. Bandysiu dar kelt iki 200mg, tik bijau kad nestimuliuotų per daug. Bet tiek neurologė tiek psichiatrė visai norėtų pakelt dozę. Pas mane matai cista yra gan didelė smegenyse, kuri truputį užspaudus emocinius centrus. Tai daktarai dabar pradėjo mąstyt kad reikia išbandyt daugiau lamotrigino, jeigu tai biologinės priežastys mano nerimo, tai turėtų padėt antiepileptikai.
F33.2
- 2022 01 23, 19:43
Deja ciaupas buvo teisus, sakydamas jog greitai vystosi tolerancija, jau net 200 mg taip gerai neveikia kaip veikė 100 mg pirma savaite, na ryt kelsiu iki 300 mg ( o tai yra minimali dozė), žiuresim
- 2025 11 14, 18:22
Neurologas išrašė Gabagamma 300. Ar tai didelė dozė? Kodėl 300, o ne pvz. 100, 200? Koks poveikis kam buvo? Kokie šalutiniai ištiko? ir ne informaciniame lapelyje, o vartojus? Ar gali kas atsakyti?
- 2025 11 15, 21:39
Normali dozė kurią dažniausiai skiria. O kodėl šį vaistą paskyrė ?
Man nuo šito vaisto buvo labai stiprus galvos svaigimas ir silpnumas. Pamenu išgerdavau ir iškarto galva susisukdavo ir užmigdavau, bet kitą dieną būdavo keistas jausmas ir galvos svaigimas, silpnumas. Tai greit nutraukiau.
Rasti rašė:Neurologas išrašė Gabagamma 300. Ar tai didelė dozė? Kodėl 300, o ne pvz. 100, 200? Koks poveikis kam buvo? Kokie šalutiniai ištiko? ir ne informaciniame lapelyje, o vartojus? Ar gali kas atsakyti?
Man nuo šito vaisto buvo labai stiprus galvos svaigimas ir silpnumas. Pamenu išgerdavau ir iškarto galva susisukdavo ir užmigdavau, bet kitą dieną būdavo keistas jausmas ir galvos svaigimas, silpnumas. Tai greit nutraukiau.
- 2025 11 16, 18:48
Nerandama skausmų priežastis abiejų rankų. Ir tas skausmas... Šiandien toks, rytoj kitoks, poryt tave apleis, o sekančią dieną vėl aplankys, vis kitu pavidalu. Pojūčiai labai skirtingi: tai deginantys, tai bičių sukandžioti, tai spaudžiantys, tai duriantys, tai stingstantys ir šūsnis kitų. Aplankiau daugybę gydytojų, atlikau daugybę tyrimų. Išvados vieningos nėra. Kada nėra suprantamumo, aiškumo - tiesus ir platus kelias išgąsčiui, būkštavimui. I kompaniją ateina blogas miegas. O kas tai visa karūnuoja - esantys čia žino, ne tokius kelius praėjo. taip šiais metais susipažinau su cipralexu su mitrazapinu. Pradžia daug žadanti buvo, tačiau neužilgo atsirado šalutiniai. Ir jie nėra dažni, atsakymo kuris iš jų juos sukėlė, neišgirdau nei iš vieno gydytojo. Šalutiniams neatsitraukus, teko po kelių mėnesių atsisveikinti su abiems vaistais. Išsiskyrimas įvyko staiga ir be vargo. Mitrazapino panūstu. Mano nuomone, tai puikus vaistas vakarui. Noras, pasirengimas miegoti tave pasiekia tikras, natūralus. Prabudimas toks pats. Na, išgijimui neįvykus,pasirodė gabagamma. Bet prie jos dar nesiliečiu. Po savaitės konsultacija (vienu klausimu konsultuojuos su keliais baltais chalatais) tada ir spręsiu.
O tau, Phurriz, dėkavoju už reagavimą.
Phurriz rašė:Rasti rašė:Neurologas išrašė Gabagamma 300. Ar tai didelė dozė? Kodėl 300, o ne pvz. 100, 200? Koks poveikis kam buvo? Kokie šalutiniai ištiko? ir ne informaciniame lapelyje, o vartojus? Ar gali kas atsakyti?
Nerandama skausmų priežastis abiejų rankų. Ir tas skausmas... Šiandien toks, rytoj kitoks, poryt tave apleis, o sekančią dieną vėl aplankys, vis kitu pavidalu. Pojūčiai labai skirtingi: tai deginantys, tai bičių sukandžioti, tai spaudžiantys, tai duriantys, tai stingstantys ir šūsnis kitų. Aplankiau daugybę gydytojų, atlikau daugybę tyrimų. Išvados vieningos nėra. Kada nėra suprantamumo, aiškumo - tiesus ir platus kelias išgąsčiui, būkštavimui. I kompaniją ateina blogas miegas. O kas tai visa karūnuoja - esantys čia žino, ne tokius kelius praėjo. taip šiais metais susipažinau su cipralexu su mitrazapinu. Pradžia daug žadanti buvo, tačiau neužilgo atsirado šalutiniai. Ir jie nėra dažni, atsakymo kuris iš jų juos sukėlė, neišgirdau nei iš vieno gydytojo. Šalutiniams neatsitraukus, teko po kelių mėnesių atsisveikinti su abiems vaistais. Išsiskyrimas įvyko staiga ir be vargo. Mitrazapino panūstu. Mano nuomone, tai puikus vaistas vakarui. Noras, pasirengimas miegoti tave pasiekia tikras, natūralus. Prabudimas toks pats. Na, išgijimui neįvykus,pasirodė gabagamma. Bet prie jos dar nesiliečiu. Po savaitės konsultacija (vienu klausimu konsultuojuos su keliais baltais chalatais) tada ir spręsiu.
O tau, Phurriz, dėkavoju už reagavimą.