Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#266020 Gėriau depakiną, bet priaugau svorio daug (gali būt ir nuo kitų vaistų), tai pakeitė į litį, gal 1.5, 2 metus jį geriu. Svoris tik truputį nukrito.
Ar litis kam kelia mieguistumą? Skaitau, kad Lifelover rašo, kad vaikšto apsimiegojęs... Tai nuo ličio čia? Nes geriu ir kitus vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
kunigaikštisMyškinas rašė:Gėriau depakiną, bet priaugau svorio daug (gali būt ir nuo kitų vaistų), tai pakeitė į litį, gal 1.5, 2 metus jį geriu. Svoris tik truputį nukrito.
Ar litis kam kelia mieguistumą? Skaitau, kad Lifelover rašo, kad vaikšto apsimiegojęs... Tai nuo ličio čia? Nes geriu ir kitus vaistus.

Aš atvirkščiai- gėriau litį- dabar depakiną. Nuo depakino priaugau svorio, bet jis man geriau negu litis. Ličio esant normaliai koncentracijai labai drebėjo rankos. Koncentracijai sukilus- išvis kalatojasi rankos. Kas du mėn. darydavau tyrimus koncentracijai nustatyti.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#289980 Man su skydliauke problemų yra ir vienas gyd. sakė jokiu būdu negert ličio. O mano dabartinė gyd. žino, kad man su skydliauke problemos, bet vistiek skiria litį. Nors geriu dabar mažiau to ličio, dvi tab. per dieną. Ar kam yra prbl. su skydliauke, bet vistiek geriat litį? Ir ką komentuoja jūsų gydytojai?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#297309 Sakė gyd., kad daug skysčių reikia gerti vartojant litį.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ciaba rašė: Kas du mėn. darydavau tyrimus koncentracijai nustatyti.

Aš kas pusmetį. :bloga
Dabar yra truputį mažesnė dozė nei norma, kažko gyd. bijo kelt, gal kad spėjam dėl per didelio kiekio man vos ne haliūnikai buvo.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#307854 Pakėlė man ličio dozę, dabar tris geriu. Ar kam buvo nuo ličio galvos skausmai??? Išgeriu citramono, beveik praeina, bet po to vėl įsiskausta. :bloga
Parašė khaleesi
#312461 Kai gėriau vaistus, gėriau Mirtazapin 30mg ir ličio 900 berods, tai išmiegoti galėdavau 15-18 valandų
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#312465 Mirtazapinas migdo. Litis kažkaip nepastebėjau. Nebent pradžioj kaip šalutinis poveikis pasireiškia.

Galvos man nebeskauda. Gyd. vis klausia ar nedreba nuo ličio rankos. Bet man jos ir prieš tai drebėdavo tai...
Parašė khaleesi
#313402 Iš pradžių vartojau mirtazapin, jis neypatingai migdė, o miegustumas atsirado įvedus litį. Gal būtų reikėję reguliuoti dozes, kaip tik turėjau nukreipimą tirtis ličio koncentracijai, bet sužinojau kad laukiuosi ir tučtuojau mečiau, nes litis, kaip žinia, gali turėti labai liūdnų pasekmių vaisiui.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313409 na man mirtazapinas kaip paruosiamieji miegui geriu 30mg vakare po koki 30 min pradedu jausti mieguistuma isgeriu lorofen 1mg ir zolpidem 10mg ir miegu kaip su narkoze ;flash
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#318684 Kokias dozes geriat, gėrėt???
Aš geriu 3 tab. po 450mg. (sveriu ~88kg) Kiekis kraujyje nepakankamas, nematau prasmės gerti, nes nuotaikų kaitos vistiek baisios, prašytis daugiau ličio bijau, nes ne toks jau nekaltas vaistukas. Ne veltui pastoviai kraujo tyrimus reik daryti...
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Kuroshitsuji rašė:Kas su nutraukimu susidūrėt?
Man visai prastai, tik nežinau ar dėl nutraukto ličio. :bloga

Teko susidurti. Dėl ličio nutraukimo tikrai neturėtų būti blogai. Ir gyd. man sakė ir pats nutraukiau staigiai ir visam laikui.
Užjaučiu, bet manau priežastis kitame. Gal, kad rudenėja? Rugpjūčio pabaigoje, rugsėjį ir man pablogėja.
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#341419 Sveiki,

Gal zinot kas nors su perdozavimu yra tureje reikalu ?
Parašė BoutThatLife
Laikas rašė:Sveiki,

Gal zinot kas nors su perdozavimu yra tureje reikalu ?

Labas. Ka turi omenyje ? Tiksliau paklausk