Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#314131 As virs dvieju metu geriu kasdien , kaip metinejau tai per ilga laika trupiniais mazinau gan lengvai praslydau galvos skausmai ir pan. meslas pakenciama , bet jau kaip is vis meciau , ne tai kad ramus pasijausciau grizau prie jo , bet kad stogas vaziuot pradejo ...
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#314141 o ka tas vaistas daro as ir geriu ryte ir vakare po 100mg tab.,nerima gal nuoma?as asmeniskai nieko nejauciu
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#314146 Pabandysiu ji , jei kazkuo gelbes ir salutiniai nebus ziaurus , tada bandysiu atmest klonazepama
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
cideksas rašė:o ka tas vaistas daro as ir geriu ryte ir vakare po 100mg tab.,nerima gal nuoma?as asmeniskai nieko nejauciu

Aš irgi absoliučiai nieko nejaučiu. Nuo kokio quetiapino, tai bent jaučiasi, kad slopina, pikta būnu ir pan., o šitas net neatrodo, jog veiktų. Tai nustojau aš jį gert, nes nematau prasmės. Mažinu vaistus dabar kiek galima labiau.
Vartotojo avataras
Parašė Juste06
#335575 Manęs jis nemigdo, šiek tiek sumažino galvos skausmą ir atėmė gebėjimą verkti. Atrodo prisikaupė milijonas ašarų, o išrieda vos kelios ;rak
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#335577 Nebuvo man nuo jo jokio efekto apskritai, kaip placebas
Parašė v200x
#336027 Man israse daktaras sito vaistu geriu kartu i diena su 1.5tabletes bromezopam ir 20mg AD paroxetin, geriu 3kartus i diena po 1/4 1/4 ir 1/2 ,kiek supratau cia nuo nevalingu judesiu,nes kai man silpnap asidaro ir tas nerima ateina,negaliu nustygti vietoj,kaip narkomanas be dozes raitaus ir nenustygstu vietoje,sunku pasakyt ar tiapridal padeda ar bromezopamas isgerus nuo tu nevalingu judesiu
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:cia neuroleptikas???? :bloga

Taip. Bet buk su juo itin atsargi ir stebek prolaktino lygi. Jis is visu neuroleptiku labiausiai kelia prolaktina.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:

Taip. Bet buk su juo itin atsargi ir stebek prolaktino lygi. Jis is visu neuroleptiku labiausiai kelia prolaktina.

geriau ji turbut pries 3 metus. geriau ji apie 2 menesius kai buvo umi psichoze. Is info lapelio supratau kad cia kazkoks alkocholiku vaistas :bloga
resperidon 2mg +tiapridal lygu ziauriai akatizijai :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:
Phurriz rašė:

geriau ji turbut pries 3 metus. geriau ji apie 2 menesius kai buvo umi psichoze. Is info lapelio supratau kad cia kazkoks alkocholiku vaistas :bloga
resperidon 2mg +tiapridal lygu ziauriai akatizijai :twisted:

Nesamoningas gydymas isvis Risperidonas + Tiapridalis. Turetum paieskot kito gyd. nes cia tragedija. Abu neuroleptikai, abu kelia prolaktina nezmoniskai. Sujauks hormonus, surakins kuna, o nauda minimum. Tiapridalis alkoholikam dazniausiai skiriamas arba seniem zmonem, kuriem sutrike judesiai ir pykcio priepoliai etc.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:dabartiniu gydymu esu patenkinta,ketipinor+zeldox +pram ir cikladolis bei lorafenas :)))

Kokios dozes viso sito derinio ?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
maumau15 rašė:dabartiniu gydymu esu patenkinta,ketipinor+zeldox +pram ir cikladolis bei lorafenas :)))

Kokios dozes viso sito derinio ?

pram 10 mg, zeldox 40 mg,ketipinor 200mg,cikladol 2 tabletes po 2 mg, lorafen 1mg. Del vaistu nesiskundziu. Pastebejau kad zeldox mane kiek stipriau veikia tai tenka gerti papildomai cikladoli :) zeldox issaukia sokius tokius ekstrapiramidinius simptomus :song