Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė enya
#159269 rispoleptas man netik emocijas uzslopindavo... buvau darzove.
Parašė Keleivis
#159314 enya: Ka tada darei? Jei nutraukei vaistus, tai kokia doze ir per kiek laiko?
Vartotojo avataras
Parašė enya
#159316 gerdavau po 1 tablete vakarais 2mg. kai tai tapo nebepakeliama nutraukiau is karto. o vartojau apie 3men. bet ir po nutraukimo pozymiai ilgai neisnyko...
o dabar as jau nebesuprantu, ar cia liga taip mane veikia, ar cia tokia zala man padare vaistai...
Parašė Keleivis
#159514 Kad neklaidint saves, siandien issiaiskinau, kad kalta mano liga, o ne vaistai. Kad ir kaip man tai nepatiktu.
Vartotojo avataras
Parašė enya
#159519 keleivi, is kur zinai, kad issiaiskinai? pasitiki gydytojais? jie niekada nekaltina vaistu. as pries vaistu vartojima geriau jauciaus, nei per juos. o dabar jau geriau :super
ir tu susitvarkysi su savo emocijom, viskas bus gerai =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#159523 na as manau reikia rast gydytoja , kad galetumet jais pasitiket ,nes su tokiom ligom tikrai reikia pagalbos
Parašė Keleivis
#159531 enya: Kai trys psichiatrai pasako ta pati, tai kur jau netikesi. Si karta man viska isaiskino dar issamiau, todel ner kur detis. Pats didziausias blogis - laukimas, kol kas nors atsistatys. Realiai nieko negaliu veikt, nes niekas man nesukelia jokiu emociju.
Vartotojo avataras
Parašė enya
#159572 manau, galima pereit ir 10 skirtingu psichiatru, bet nei vienas nepasakys ''taip, kalti vaistai''. visada suvers viska ligai. nes tai ju kompetencija tokia :) geriausiu atveju pasiulys isbandyti analoga. pakeitus vaistus galima toliau stebeti savo busena, jos kitima, arba NEkitima.
ir man kiti vaistai kur kas geriau padejo =) ka reiskia padejo? tiesiog svelnesni nemalonus pojuciai, salutiniai poveikiai...
Parašė Cinderella
#159877 Viskas gana,trinu pranešimus be perspėjimų,todėl antaneca gali nebesivarginti,nes viską trinsiu lauk
Parašė Kilbas
#176717 Rispoleptas man pradžioje dusino ir trikdė šneką, vėliau nuslopino visus pomėgius, sukėlė depresiją didesnę nei tikroji, kėlė agresyvumą, galų gale sukėlė tokį susierzinimą, kad bėgau pas daktarę ir išvis nuėmė. Dabar negeriu jokių neuroleptikų, tiesa truxalį baigsiu gert kitą savaitę. Nuo rispolepto auga svoris, jau keliais kilais atsikračiau. Žodžiu sportuoti svoriui numest lyg ir galėjau, bet visiškai nenorėjau, buvau užimtas klausimu būti ar nebūti. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#182411 Teko ir man gerti rispoleptą pačioje ligos pradžioje, kai nustatė šizotipinį sutrikimą. Gerdavau po 3 mg per parą. Kaustė judesius(nors vartojau kartu ir cyclodolį), slopino, norėjau nuolat gulėti. Kai pakeičiau gydytoją, ji man pasakė, kad rispoleptas moterim apskritai netinka, būtent dėl jo po kelių mėnesių vartojimo man iš krūtinės ėmė bėgti pienas, o mano draugei krūtyje atsirado gumbelių. Kiek žinau, nuo rispolepto taip pat gali sutrikti mėnesinių ciklas. Merginos, ar jums nebuvo tokių šalutinių poveikių?
Parašė Cinderella
#182413 Nu šakės man iš pradžių nustatė tik adaptacinį sutrikimą prie jo išrašė AD,raminamuosius,migdomuosius ir neuroleptiku truxali po 25mg per parą,per mėnesį padidino dozę iki 100mg per parą.....tai buvo žiauru galvojau,kad išprotėjau,kūnas tarsi suparaližuotas gulėt gulėt ir dar kartą gulėt....ir visa tai prie adaptacinio sutrikimo,nesąmonė kažkokia :bloga :bloga
Paskui perėjau pas kitą daktarę ir ta nustatė sunkią depresiją ir sakė,kad su tais neuroleptikais nusigydžiau visai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vincent
#187303 Siuo metu geriu rispolept 1mg ryte ir 1mg vakare. Jokio poveikio...

Pries desimt metu per ankstesne diagnoze varotojau rispolepta 11 menesiu, tikrai padejo.Poto gyvenau ~7 metus ramiai, veliau vel sveikata sutriko.
Parašė Medūza
Cinderella rašė:Nu šakės man iš pradžių nustatė tik adaptacinį sutrikimą prie jo išrašė AD,raminamuosius,migdomuosius ir neuroleptiku truxali po 25mg per parą,per mėnesį padidino dozę iki 100mg per parą.....tai buvo žiauru galvojau,kad išprotėjau,kūnas tarsi suparaližuotas gulėt gulėt ir dar kartą gulėt....ir visa tai prie adaptacinio sutrikimo,nesąmonė kažkokia :bloga :bloga
Paskui perėjau pas kitą daktarę ir ta nustatė sunkią depresiją ir sakė,kad su tais neuroleptikais nusigydžiau visai :bloga

Pas mane ta pati situacija. Nuo neuroleptiku - antipscihotiku pasidare sunki depresija ir tie patys pozymiai. Kas baisiausia jau 4 men neatsistato.O kaip dabar savijauta? Ar pagerejo?Kaip dabar gydaisi?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#192080 aš jau keli metai vartoju Rispolept Consta 50mg.......