- 2018 12 12, 20:42
Western, o kaip su miegu reikalai? Xanaxas iki ryto uzmigdo? Nes as ziauriai prabudineju, trecia ryto akys stacios, o paskui nuo 5 be sansu uzmigti. Turiu Stilnox, bet nenoriu priprast.
SantaMonica rašė:Western, o kaip su miegu reikalai? Xanaxas iki ryto uzmigdo? Nes as ziauriai prabudineju, trecia ryto akys stacios, o paskui nuo 5 be sansu uzmigti. Turiu Stilnox, bet nenoriu priprast.
Zinai kaip as dabar jauciausi? Kaip futbolininkas, kuriam stipriai isnarinta koja ir niekaip negali lygiuotis su kitais, taciau zaist/begt/griut privaloma, neziurint i tai kad zveriskai skauda ir niekaip, niekaip saves negali atskelsti... Ziauriai budavo uzverzta galva, kasdien giliai kvepuodavau oro, jo trukdavo. Kas ryta atsikeles turedavau tik viena svajone - po darbo grizt i lova ar atsijungt. Fizizkai kasdien buvau issekes kaip po kokio afganistano karo ar ultramaratono, ir taip kiekviena ryta. Paskutine psichiatre su kuria bendravau, buvo Mazaliauskiene. Ji dure man tiesiai sviesiai, ji pasake "as maciau tukstancius tokiu vyru kaip tu ir as aiskiai matau, kad tave zudo nerimas ir labai didelis" .Man kazkaip buvo sunku patiket, nes tarsi jo kaip ir nejauciau. Bent jau tokio astraus...Bet ji mane itikino. Galiausiai po visu vaistu bandymu nusprendziau kalti maximalias dozes tu vaistu kurie man nekele salutiniu. Ir tai suveike. Pries tai buvau isbandes apie 15-20 ivariu medikamentu, todel galejau pasidaryti isvadas. As atpalaidavu kuna, spazmus raumenis ir visa kita... as tai puikiai jauciu. As tikrai gerai jauciuos, salyginai be dideliu salutiniu. Siaip begimas ziauriai mane gelbejo. Begau vakarais neziurint koks oras. Neturejo reiksmes, ar tai liutis, ar puga, as plikledis. Tai maziausiai mane domino. Begimas isties geras dalykas, kuri neseniai uzleidau... taciau bandysiu grizt, bent 2-3k per savaite:) Nei dviraciai, nei jogos, nei plaukimas, nei kitas sportas taip nepadejo kaip begimas ir ypac pries miega. O xanax laviruoju tarp 0,5 ir 1,5mg. Atsikeliu normaliai, kartais su zadintuvu, kartais valanda pries jam suskambant. Xanax geras reikalas:) Juokingai skamba, bet taip ir yra:) Uhh prirasiau as cia, tikriausiai net virtualiai jaucias mano energija:))

Bet tau pripazino GNS ar kazka kito? Nes man tai tipiskas GNS, dar panikos priepuoliai karts nuo karto islenda. Dar kartais depresonas uzplusta, kad niekas nepadeda. Atrodo nenoriu nei Kaledu nei nieko. Anksciau as irgi stipriai begiodavau, kas antra diena min. po 7 km mindavau, bet tada as buvau stipriai susikoncentravus i tiksla, begiodavau kaip tu sakai per lietu ir sniega, bet tada turejau savu priezasciu kazka sau ir kitiems irodyti. Dabar ir as apleidus begima gryname ore, reiktu islist kada