- 2017 11 12, 17:50
Milita99 rašė:O man nuo nerimo atvirksciai nera visai apetito...bet cia ne tai kad apetitas o toks neateinantis sotumo jausmas kazkoks kirminas pilve
kazin cia nuo visu AD taip? 
man atvirksciai - mazesnis apetitas

Žodžiu tas pats vaistas visiems skirtingai veikia

o Jūs nebijokite pabandyti pasikelti iki puselės savaitgalį. Na pabandykite, jei bus baisūs šalutiniai, tai raminančių išgersite.
Šiaip tikrai nemalus laikotarpis tos 3 savaitės, kai pradedat vaistą vartoti ir didinti dozes. Ir galvą sukdavos ir šiaip viokie keisti pojūčiai būdavo..Na bet praeina tas laikotarpis ir tada tik paaisškėja, ar vaistas kažką daro gero ar tikrai visdėlto netinka.
Aš pvz Valdoxan'a gėriau porą mėn - nieko nepajutau, nerimas nemažėjo. Mečiau. Tada Mirtazapina gal 3 mėn bandžiau, migdė, slopino, širdį permušinėjo, daktaras liepė gerti toliau. Neištvėriau, nuėjau pas kitą gyd, sakė kad man netinka šitas vaistas, pakeitė i Cipralexą ir po mėnesio pajutau kad viskas po truputį gerėja.
Taigi ta mėnesiuką gal verta pagerti, o tada ir jau bus aiškiau... Didinkite po truputį, kaip jaučiate kad tinka, pvz po ketvirtadalį kas savaitę.