Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#408091 Gal teko kam šiuo karantino metu gulėti Vasaros g 5? Krizėse ar II skyriuj?
Kokia galimybė šiuo metu gauti pagalbą, nes pavasarinės depresijos paūmėjimas siaubingas :bloga

Taip pat domina Valgymo sutrikimų skyrius. Po kiek ten palatoje guli? Ir pan.
Ačiū.
Parašė Noriupasveikti
tostancelis rašė:
Cranberry rašė:Sveiki, gal kas dar galetumete parasyti naujesniu atsiliepimu apie psichoterapijos dienos stacionara Vasaros 5? Siek tiek baisu, tad norisi nusiteikti ir zinot, ko galima tiketis :/

*Čia tik yra mano asmeninė patirtis*

Buvau vasaros 5, ribinių būsenų skyriuje, tiek dienos centre, tiek stacionare. Teko pilnai susipažinti tiek su Rimeikiu, tiek su Alekseičiku, tiek su gydytoja Kotryna, kuri ir mane gydė. Kaip krizės ištiktam žmogui, buvo labai žiauri vieta. Slėpė mano bipolinio sutrikimo dozę, įrašė ciklotimiją, nors vaistus gėriau kaip bipoliniui sutrikimui. Dabar bipolinis sutrikimas yra pilnai diagnozuotas. Gydytoja buvo aplaidi, tokia susikoncentravusi į save. Ateidavai į asmeninę psichoterapiją, ir nuolatos sakydavo aš neturiu laiko, 10 min duodu. Nu ir va, taip visas gydymas. Rimeikis atrodo kaip koks bosas, jam rūpi tik jo klinika ir pinigai, pacientai visiškai ne. Per jo vedamas grupines psichoterapijas šokdavo, dainuodavo, nu žodžiu labai silpna. Alekseičikas ateidavo ir užgauliodavo ko tik netingi, trankydavo per pakaušius, psichais vadindavo.

Žodžiu, aš ten nebevažiuočiau daugiau gyvenime :)

O kodel Jus neskundziant tokio gydymo ir tokiu daktaru SAM ar dar kazkur, net baisu skaityti tokias patiritis
Parašėhabilituotas
HappyAngel rašė:Reikia nuomonių, patirčių apie Marių ligoninę?
Sugalvojo artimas žmogus būtent ten gultis. Aš bijau, nes ten man atrodo tik nugydys.
Nuo seno dar tas nepasitikėjimas ligonine, nes visa sakė, kad Žiegždrių durnynas tai jau visai pačiuožusiems.

rekvizitai.vz.lt/imone/ziegzdriu_psichiatrijos_ligonine/atsiliepimai/
Parašė artas
#408809 Gal tada zinot kur galetu but vienvietes palatos ? Jei vasaros g nera galbut Naujos vilnios ligoninej ?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#409138 Vasaros g. krizių skyriuje yra vienviečių, bet nežinau ar atidarė tą skyrių... Per karantiną lyg buvo uždarytas.
Naujoj Vilnioj abejoju. Gal dar Ąžuolyno klinikoj yra vienviečių, bet gali būt mokama, tiksliai reiktų jų pasiklausti...
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#409693 Gal kas turit atsiliepimu apie Kauno kliniku ribiniu busenu sektoriu? :heart
Parašė Deode
#410328 Gal kažkas iš Kauno ? Kaip galėčiau greičiau pas psichiatrą Kaune pakliūti( kritinis atvėjis) Šeimos daktarė atostogauja, taigi nežinau kaip su siuntimu. Kaune esu naujokė, tai nežinau kokios čia geresnės įstaigos. Šalia manęs yra kažkoks Kalniečių psichikos poskyris( kalniečiuos registruota), bet būtų geriau kur stacionarai ar kokie grupiniai ir individualus psichologiniai užsiėmimai. Gerai būtų, kad po darbo vakarais nueit, bet daug neprašant tiesiog skubi pagalba :bloga
Parašė Deode
#410332 Ne taip toli. Man užtektų ir poros vizitų kol kas ugniai užgesint. Jei nepaslaptis, kiek ten valandom ar kartais kainuoja.
Parašė Graikas
Deode rašė:Gal kažkas iš Kauno ? Kaip galėčiau greičiau pas psichiatrą Kaune pakliūti( kritinis atvėjis) Šeimos daktarė atostogauja, taigi nežinau kaip su siuntimu. Kaune esu naujokė, tai nežinau kokios čia geresnės įstaigos. Šalia manęs yra kažkoks Kalniečių psichikos poskyris( kalniečiuos registruota), bet būtų geriau kur stacionarai ar kokie grupiniai ir individualus psichologiniai užsiėmimai. Gerai būtų, kad po darbo vakarais nueit, bet daug neprašant tiesiog skubi pagalba :bloga

Jeigu gali sau leisti privaciai nueiti,tai pasiulymas : Neuromeda arba Romuvos klinika. Kainos uz 1val konsultacija svyruoja nuo 30-50eu Paskambinus butinai pasakyk,jog kritinis atvejis. Kitu atveju teks laukti ilgai. As laukiau 1.5men privacioje klinikoje :da
Parašė Deode
#410443 O jeigu valstybinėje tai gal greičiau. Na siuntimo neturiu. Nors žinau, kad stacionaro reikia laugti eilėje.