- 2019 01 03, 20:49
Aš pastebėjau, kad pvz didelės dozės AD man sukelia dar didesnį nerimą. Todėl visada bandžiau gyventi su minimaliom - vidutinėm dozėm. Dabar nesenai pakėlė duloxetiną iki 60 mg. Bet jei bus toks stiprus nerimas, vėl teks mest, ar keisti pvz į paroxetino 20-30 mg. Nuo padidinto bupropiono tai man pradeda rankos siaubongai drebėti, o savijautai irgi prasčiau. Tai va galiu pasidžiaugti, kad į duobę nenugriūti padeda kvetiapinas, kurį mano organizmas gan gerai toleruoja. Tik bijau dėl inkstų. Patarė tikrintis vis.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.

nzn patarsit gal kanors del kvetapino + lorezepam = pasimetes,susikaupt neina plius dar nerimas taip ar taip buna tai isvis dabar 0 balanso smegenyse bandau ant lapo rasytis paprastus dalykys ka padaryt net neina ir nesinori. ~.~

cia nuo kviatepiji, man panasiai buvo, nors gydytoja sake, kad negali but nuo nazos dozes. Neveikianti galva, apibudinciau ta derini
Žinau, kad sakys gydytoja ar tau svarbiau svoris ar savijauta. Bet man dėl antsvorio tada atsiranda psichologinės problemos, kompleksai.