Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437737 Ne, nebandžiau. Bet domina mane ar nepasikeitė pats pažymėjimas per 10 metų. Ar vis toks pat senas. Ar kortelės tipo gal padarė? Nes nepatogu tą seną nešiotis, jis didesnis ir netelpa į kortelių skyrius piniginėje. :bloga
Parašė zazule
#437740 Pasikeitė formatas pažymėjimo pernai. Kaip asmens tapatybės kortelė atrodo. Nuotraukos nebereikia nešti atskirai, nes paima iš registro.
Vartotojo avataras
Parašė Redulė
#437769 Ten pakeisti pažymėjimą reikia nurodyti priežastį kodėl keisti reikia. Nemanau, kad dėl dydžio jie keičia.
Vartotojo avataras
Parašė Redulė
#437845 Sveiki,
Pildant elektroniniu būdu dėl neįgalumo pažymėjimo keitimo reikia:
1) įeiti į ANTA puslapį.
2) pasirinkinti savitarna.
3) pasirinkti Prašymai. Juo pasirinkti naujas Prašymas ir kokio prašymo reikia.
Sekmės. :)))
Vartotojo avataras
Parašė despair
#438772 Sveiki,

Netekau 50 proc dalyvumo. Sodroje raso, kad yra kelios pensijos:

1) Salpos pensija
2) Socialinio draudimo negalios pensija.

Kadangi turiu stazo, man bus skiriama antrame punkte mineta pensija? Ar dar yra kazkokie papildomi apskaiciavimai?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
despair rašė:Sveiki,

Netekau 50 proc dalyvumo. Sodroje raso, kad yra kelios pensijos:

1) Salpos pensija
2) Socialinio draudimo negalios pensija.

Kadangi turiu stazo, man bus skiriama antrame punkte mineta pensija? Ar dar yra kazkokie papildomi apskaiciavimai?

Tai taip, tą antrą gausi. O su apskaičiavimais tai man ten mistika kažkokia. :D :bloga Bet aš šiaip neišprūsusi tuose valdiškuose dalykuose. :redface
Parašė Ramunyte
#439270 Sveiki,norėjau,paklausti gal kas žino,po kiek metų duoda visam gyvenimui neigalumą,dabar tęsia kas du metus,bet kiek žinau paskui duoda visam, tik po kiek metų idomų ,gal kas jau gavo visam gyvenimui ir po kiek metų tęsimo?
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Man po 9 metų dave iki 65 metu. Po to vel reiks test. Jei nemirsiu :geek

Oho geras iki 65 nevisa laikui nieko sau idomiai cia jie…Ačiū idomu kiek mums tesios taip :bloga
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Aldona Julita rašė:Man po 9 metų dave iki 65 metu. Po to vel reiks test. Jei nemirsiu :geek

Oho geras iki 65 nevisam laikui dave?nieko sau idomiai cia jie…Ačiū idomu kiek mums tesios taip :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ramunyte rašė:

Oho geras iki 65 nevisa laikui nieko sau idomiai cia jie…Ačiū idomu kiek mums tesios taip :bloga

Iki pensijos tiesiog jai davė. Man irgi taip buvo parašę, bet kai keičiau į naują pažymėjimą, tai atsiuntė naują, kur parašyta, kad neterminuotai.
Ramunyte, man tai klausimas kam jums tas neterminuotumas? Jis dar labai jaunas, gal nereiks jam išvis jokios pagalbos finansinės. Gal įkurs kokį savo verslą ir puikiai gyvens. Yra žmonių, kurie tikrai galo su galu nesuduria. Ir skolose gyvena. :bloga