Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Milita99 rašė:Niekad nemaniau kad Cipralex man netiks gali naujausias Ad su maziausiai salutiniu :achtung Bet...pasverus pliusus ir minusus: mieguistumas diena nemiga nakti gurgiantis nuolat alkanas pilvas negalejimas atsikelti rytais...vs..nerimas depresija...hmm nu per daug sakyciau salutiniu man...nebent jie turetu praeiti..bet kaip cia suzinosi...o dar laukti :?

man ir noris valgyti, tap pat gurgia pilva, bet nuo mazesnes dozes, kai buvo didesne, kaip tik atvirksciai.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388382 Normalu jei apetitas padidejes bet jei urzgia visa para 24h. Tai kazkokia nesamone. Nemanau kad taip yra gerai. Neturi zmogus jaust alkio nuolat net pavalgius :ubju nes nuolat alki jausti yra kancia..manau cia dar rugstys prisideda gal ju sekrecija padideja
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Gal zinote kas kiek laiko vaistas sis dar veikia baigus ji vartoti? kiek islieka jo poveikis?

zinok, nei su vienu ad pradzioj nebus gerai, tu matyt nesi ju vartojus.
Parašė Mersas
#388470 [quote="Milita99"]Taip cia mano pirmieji :D siaubas kazkoks :oops: nu ir patirtis[/quo

iskentek tris savaites ir ziurek,, kaip jauties, nes kitaip nesuprasi, su visai nebus gerai pradzioj.Siap jei imanoma, is viso geriau negert tu vaistu, bet jei reikia, niekur nedingsi.As geriu tik trecdali cipralexo, daugiau negaliu.O koks man tiktu ad, net nezinau, gal nei joks. Vienintelis normlus buvo tai seroxatm bet as jo ir geriau tik puse tabletes, nes gydytoja sake, kad per jautri nervine sistema ir dideliu doziu negaliu gert. o, kas tau nuo vaistu darosi??? as pamenu, kad nei nuo vieno nebuvo tokio atbukimo, kaip nuo cipralex, bet siap nuo jo nei bloga buvo man, nei kazkoko labai bauisaus. Didelis apetito praradimas, nerimas, nemiga ir ukumas toks kazkoks, negalejimas susikaupt.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388503 Man asmeniskai pasireiske toks nežmoniškas alkis dėl šio vaisto, kuris dar iki šiol po 2 dienų jį metus nepraėjo :ubju šiaip mieguistumas dieną (vairuodama vos neužmigau), nemiga naktį...dar šituos galiu toleruoti...o kas dėl alkio pavalgau tai geriausiu atveju sotumas max valandai...ir visą laiką noriu valgyt..visą parą...nu košmaras..aš matyt žiauriai jautri tiems vaistams, arba gal cukrų jie man numušė kraujyje..nelabai suprantu..neesu gyvenime tokio žvėriško alkio jutus, net tada kai laikydavausi dietų..niekada..čia neturi taip būti..ar jie apetito centrą taip paveikė ar ką..kaip ir sakei, kad gerai glušinantis vaistas tai tiesa, va mečiau jau jį ir dar tas glušinimas likęs, jokių minčių nėra....užtat ir klausiau kiek laiko lieka organizme, nes keista labai kad tokiom mažom dozėm gėriau o toks stiprus poveikis :sos: ir dar nesiruošia praeiti. Jau pradedu nerimauti, kad taip ir liks visada :twisted:
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Man asmeniskai pasireiske toks nežmoniškas alkis dėl šio vaisto, kuris dar iki šiol po 2 dienų jį metus nepraėjo :ubju šiaip mieguistumas dieną (vairuodama vos neužmigau), nemiga naktį...dar šituos galiu toleruoti...o kas dėl alkio pavalgau tai geriausiu atveju sotumas max valandai...ir visą laiką noriu valgyt..visą parą...nu košmaras..aš matyt žiauriai jautri tiems vaistams, arba gal cukrų jie man numušė kraujyje..nelabai suprantu..neesu gyvenime tokio žvėriško alkio jutus, net tada kai laikydavausi dietų..niekada..čia neturi taip būti..ar jie apetito centrą taip paveikė ar ką..kaip ir sakei, kad gerai glušinantis vaistas tai tiesa, va mečiau jau jį ir dar tas glušinimas likęs, jokių minčių nėra....užtat ir klausiau kiek laiko lieka organizme, nes keista labai kad tokiom mažom dozėm gėriau o toks stiprus poveikis :sos: ir dar nesiruošia praeiti. Jau pradedu nerimauti, kad taip ir liks visada :twisted:
. :))) :))) o tai ka dabar toliau darysi?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388509 Ziuresiu kaip bus...jei nesitvarkys jaucio alkis prasysiu vaistu nuo bulimijos :D kol kas depresijos ir nerimo nejauciu...jei grys (o turbut) manau bandysiu zolofta arba tritico
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388511 Apie cipralexa uzsienio forumai rekte rekia del nevaldomo alkio...lt kazkaip neradau sitos info...bet cia ir nuo zmogaus jautrumo priklauso manau o as manau isvis netoleruoju situ bjaurybiu :bloga
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Ziuresiu kaip bus...jei nesitvarkys jaucio alkis prasysiu vaistu nuo bulimijos :D kol kas depresijos ir nerimo nejauciu...jei grys (o turbut) manau bandysiu zolofta arba tritico

triitico as nakciai geriu, siap kitiems zoloft tinka, tik taip pat apetitas dideja nuo jo.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388523 O prozakas?tas buvo sukurtas bulimijai gydyti :D as galvoju gal man triticco uztektu aplamai nakciai ir ryte dar nerima nuimtu ar butina tada Ssri?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:O prozakas?tas buvo sukurtas bulimijai gydyti :D as galvoju gal man triticco uztektu aplamai nakciai ir ryte dar nerima nuimtu ar butina tada Ssri?

as geriau vienu metu puse piliules magrilano t.t. ir 3/4 tritico nakciai. magrilanas aktyvina siek tiek, gal taiu geriau tiktu, nuo jo miegas neeme.