Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:O prozakas?tas buvo sukurtas bulimijai gydyti :D as galvoju gal man triticco uztektu aplamai nakciai ir ryte dar nerima nuimtu ar butina tada Ssri?

Trittico nakčiai gal ir gerai (tik kad brangokas, nes nekompensuojamas), pats jį anksčiau gėriau, bet negirdėjau, kad jis nuo nerimo būtų. Nerimui labiau tiktų sertralinas arba paroxetinas. Vaistai yra daugiau mažiau eksperimentavimas kuris tinka kuris ne ir su tokais vaistais reikia išlaukti efekto bent kelias savaites. Nesiūlė pajungti nerimui kokį Fluanxolį? BET čia tik mano savamokslio nuomonė ir patirtys, psichiatras žinos daug geriau :)
Vartotojo avataras
Parašė emar
#388536 Gal jūs nesiskirkite sau vaistų taip ant bajerio? Pasiskaitykit šalutinius, kai gaunat pavadinimus. Nes toks jausmas, kad jūsų kepenys tai amžinos.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:O prozakas?tas buvo sukurtas bulimijai gydyti :D as galvoju gal man triticco uztektu aplamai nakciai ir ryte dar nerima nuimtu ar butina tada Ssri?

Tritico irgi yra SSRI, tik aukstesnem dozem
Parašė Mersas
Milita99 rašė:O kodel keite? Neblogas derinys atrodo.

kazkada geriau pora metu, taciau veliau nereikejo, po kiek laiko kai atsinaujino liga, jau israse kitus. siap nuo nerimo gal daugiau tinka seroxat.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Apie cipralexa uzsienio forumai rekte rekia del nevaldomo alkio...lt kazkaip neradau sitos info...bet cia ir nuo zmogaus jautrumo priklauso manau o as manau isvis netoleruoju situ bjaurybiu :bloga

aš neseniai gėriau antibiotikus, kur buvo tas amžino alkio jausmas. Pasakiau gydytojai, tai sakė, kad toks šalutinis dažnai nuo jo būna, bet praėjo. Manau, kad tikrai praeis..
Na va, aš šiandien irgi pradėjau gerti vėl escitalopramą... :( Nebeišsilaikiau savom jėgom. panikos, nerimai kasdien, nemiga, dar depresija kabinas. Žodžiu. O šalutiniai jau pirmą dieną nuo 1/4 tabl. Kažkaip ir pulsas aukštesnis, visą dieną jaučiu širdies plakimą. O tai erzina ir vargina. Tai šiandien kruopelę xanax išgėriau (0,125mg), raminančių arbatų, valerijoną dar. Kartais paguliu su kaldra ant galvos. Ir laukiu kol praeis tos pirmos baisios savaitės. Dar hyper truputį jaučiuos šnd...Gal nuo pulso, nežinau. Lauksiu rytojaus...
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388651 Nuo antibiotiku tikiu gal jie skrandi paveikia...cia irgi tas cipralexas gal sudirgino skrandi kad jis tuscias ir tuscias atrodo. Man gyd sake kad blogai gert ant tuscio skrandzio ji nes jis dirgina skrandi nors anot lapelio tai galima ir su maistu ir be. As tai ant tuscio variau kad geriau isisavintu :D o cipralexo salutinius gerai lexotanilis nuima siaip bet kaip matau visiem skirtingai mane tai migde nenormaliai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#388690 Jis uzmigdo, bet diena toks slopinimas didziulis kurio neina niekaip numust nei kava nei kuo, panasiai kaip tizercinas pats s* neuroleptikas, ji nebent lenkia leponexas nesu geres jo.
Parašė Mersas
Vaiduk rašė:Jis uzmigdo, bet diena toks slopinimas didziulis kurio neina niekaip numust nei kava nei kuo, panasiai kaip tizercinas pats s* neuroleptikas, ji nebent lenkia leponexas nesu geres jo.

kiek gerdavai??
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Jis uzmigdo, bet diena toks slopinimas didziulis kurio neina niekaip numust nei kava nei kuo, panasiai kaip tizercinas pats s* neuroleptikas, ji nebent lenkia leponexas nesu geres jo.

jo, tisercinas tai ziaurus, atsikeli apsiseilejes :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Mersas rašė:

kiek gerdavai??

Nesvarbu ten 3/3 dalinasi gali ir 1/3 gert, bet tas slopinimas tesiasi visa diena. Gerdavau 2/3, galiausiai neapsikenciau ir atsiguliau I ligonine. Na tas buvo pries kokius 3-4 metus, dabar gal nebeslopintu taip, bet manau tiem vaistam tolerancija nesivysto, kaip ir tizercinui.
Parašė Mersas
Vaiduk rašė:
Mersas rašė:

kiek gerdavai??

Nesvarbu ten 3/3 dalinasi gali ir 1/3 gert, bet tas slopinimas tesiasi visa diena. Gerdavau 2/3, galiausiai neapsikenciau ir atsiguliau I ligonine. Na tas buvo pries kokius 3-4 metus, dabar gal nebeslopintu taip, bet manau tiem vaistam tolerancija nesivysto, kaip ir tizercinui.

Tai gal kitus gerei vietoj ju? nes ne kazkas pasirinkimo nakciai.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388834 Man gydytojas sake kad tritico silpnas tipo. O jei 1/3puse gerti? Cipralexo poveikis dar truko savaite lygiai po biski gryzta visi nerimai ir pan... ir tas zveriskas alkis nuo jo buvo nes praejo...bjaurus vaistas... :bloga