- 2017 11 16, 22:43
Trittico nakčiai gal ir gerai (tik kad brangokas, nes nekompensuojamas), pats jį anksčiau gėriau, bet negirdėjau, kad jis nuo nerimo būtų. Nerimui labiau tiktų sertralinas arba paroxetinas. Vaistai yra daugiau mažiau eksperimentavimas kuris tinka kuris ne ir su tokais vaistais reikia išlaukti efekto bent kelias savaites. Nesiūlė pajungti nerimui kokį Fluanxolį? BET čia tik mano savamokslio nuomonė ir patirtys, psichiatras žinos daug geriau
Milita99 rašė:O prozakas?tas buvo sukurtas bulimijai gydytias galvoju gal man triticco uztektu aplamai nakciai ir ryte dar nerima nuimtu ar butina tada Ssri?
Trittico nakčiai gal ir gerai (tik kad brangokas, nes nekompensuojamas), pats jį anksčiau gėriau, bet negirdėjau, kad jis nuo nerimo būtų. Nerimui labiau tiktų sertralinas arba paroxetinas. Vaistai yra daugiau mažiau eksperimentavimas kuris tinka kuris ne ir su tokais vaistais reikia išlaukti efekto bent kelias savaites. Nesiūlė pajungti nerimui kokį Fluanxolį? BET čia tik mano savamokslio nuomonė ir patirtys, psichiatras žinos daug geriau
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2

as galvoju gal man triticco uztektu aplamai nakciai ir ryte dar nerima nuimtu ar butina tada Ssri?

Nebeišsilaikiau savom jėgom. panikos, nerimai kasdien, nemiga, dar depresija kabinas. Žodžiu. O šalutiniai jau pirmą dieną nuo 1/4 tabl. Kažkaip ir pulsas aukštesnis, visą dieną jaučiu širdies plakimą. O tai erzina ir vargina. Tai šiandien kruopelę xanax išgėriau (0,125mg), raminančių arbatų, valerijoną dar. Kartais paguliu su kaldra ant galvos. Ir laukiu kol praeis tos pirmos baisios savaitės. Dar hyper truputį jaučiuos šnd...Gal nuo pulso, nežinau. Lauksiu rytojaus...