Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
Vaiduk rašė:Atsiprasau anglis bet kokia prasme mirtazapina su olanzapinu gert arba mirtazapinas arba olanzapinas, o klonikas cia tipo irgi prie miego skirtas. Tau ryskiai per daug vaistu skyre, dar tokios kombinacijos :bloga

SIulau gert nakciai olanzapina arba mirtazapina, ir jei mirtazapinas migdo, diena ziurek gal net kloniko nereiks. Siaip klonikas bent man tai hujovas vaistas.
nzn taip gyd skyre bandau gerti tokia kombinacija siaip miegasi labai gerai bet galvos tustumas baisus o del kloniko viduk as jau nemazai metu geriu tai jau jo tikrai neatsisakysiu.Gal sakau praeis su laiku tas emociju nebuvimas uzsidarimas net nezinau man mirtazapinas gerai veikia nerima nereikia ryta gerti ad nzn gulejau ligoninei tokiu principu skire vaistus
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#381372 O kaip tau paciam atrodo, cia nuo vaistu taip jauties, ar siaip busena, jei siaip tai praeis, gal bus kitokia. Atskirai turbut buvai bandes olanzapina ir mirtazapina, kadangi skyre mixa turbut nemiga stipri buvo ir depresija. Paciam kai ikale depakina su olanzapinu nakciai blogai buvo nusiemiau ta depakina, nes mane zombidavo.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#381374 Labai normalus gydymas olanzapinas su mirtazapinu :) Neuroleptikas su antidepresantu. Pats irgi taip geriu, nera geriau.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Vaiduk rašė:O kaip tau paciam atrodo, cia nuo vaistu taip jauties, ar siaip busena, jei siaip tai praeis, gal bus kitokia. Atskirai turbut buvai bandes olanzapina ir mirtazapina, kadangi skyre mixa turbut nemiga stipri buvo ir depresija. Paciam kai ikale depakina su olanzapinu nakciai blogai buvo nusiemiau ta depakina, nes mane zombidavo.
pries tai geriau amisulprida tai ziauriai gerai jauciausi aktyvesnis viska bet man isauke baime didziule tai gyd pakeite i olanzapine nes su amisulpridu nemazai laiko geriau mirtazapine tai ji paliko ir skyre olanzapine na tas zombiavimas tikios praeis nes daugiau nebezinau kas is neuroleptiku ir gerti.as kaip susirgau olanzapine viena gerdavau be jokiu mirtazapinu nes buvo orginalas zyprexa o dbr gal tie generikai biski isbalansoja net nezinau bandysiu taip gyventi nes i ligonine tikrai nebenoriu gal praeis tikios :)))
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:phurizz o taves neslopina nezombina tokia kombinacija ypac ryte?

Nei kiek :) Doze pamazink jeigu slopina. As geriu 5 mg Olanzapino ir 15 mg Mirtazapino. Tu geri 45 mg lygtai Mirtazapino ir 10 Olanzapino ?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#381384 10mg olanzapino ir 30mg mirtazapino geriu su kloniku viskas daugiau nieko :song
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#381385 manau isivazios ta kombinacija tik reikia laiko :) viskam cia ne nuo skausmo geriami vaistai :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#382467 Uzsienio sizofrenijos grupese zmones geria po 30-40 mg olanzapino. Ka manai biggie apie tai ? As galvojau 20 mg yra max.
Pats geriu 5 mg, bet norisi pakelt truputi.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:Uzsienio sizofrenijos grupese zmones geria po 30-40 mg olanzapino. Ka manai biggie apie tai ? As galvojau 20 mg yra max.
Pats geriu 5 mg, bet norisi pakelt truputi.

Didesnes dozes blokuoja didesni procenta dopamino receptoriu, kartais tokios dozes prireikia suvaldyti pozityviaja simptomatika. Daznai taip daro gydymo pradzioj, o palaikomoji doze buna mazesne, taciau pilnai tikiu, kad kazkam prireikia ir tokiu kiekiu, juolab, kad yra duomenu, kad olanzapinas veikia didesnem dozem geriau be dideles rizikos ekstrapiramidiniams
Parašė Dzemekopas
#384449 Sveiki, turiu klausymą. Geriu nedidelę 5 mg olanzapino dozę prieš miegą. Miegu labai ilgai apie 12 val, sunku atsikelti iš lovos ryte. Nežinau ką daryti, gal reiktų mažinti dozę iki 2,5 mg.
Kaip kitiems forumiečiams, kiek jums reikia miego pavartojus olanzapino?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#385187 Man irgi taip buvo ir dabar sunku keltis, bet po kurio laiko organizmas pripranta ir ne be taip migdo, o jei ne tai mažink dozę.
Parašė Dzemekopas
#385354 Man keisčiausia, kad prieš tai vartojus 10 mg, ir po dozę sumažinus iki 5mg, miego poreikis nesumažėjo. Kokia garantija kad jis sumažės prie 2,5 mg dozės neaišku.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#385361 Aš vartojau olanzapino 15 mg, ir padidinto miego poreikio kaip ir nebuvo... Tačiau, svoris labai augo, tai teko nutraukti.
Parašė Dzemekopas
#385445 Tikriausiai šis vaistas kiekvieną veikia savaip, - vienus labiau migdo kitus mažiau. Ir svoris nuo jo auga, visiems nevienodai. Man pavyzdžiui pradėjus vartoti šitą vaisą labai apetitas buvo pakilęs, tai svorio keletą kilogramų pražioje priiaugau, bet vėliau apetitas kaip ir normalizavosi, pradėjau daugiau judėt, tai keletas kilogramų vėl nukrito.