Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#401671 HappyAngel, o kodėl tada negeri didesnės dozės kvetiapino xr?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Nesuprastas rašė:HappyAngel, o kodėl tada negeri didesnės dozės kvetiapino xr?

Man buvo paskirta 400 mg xr. Bet labai glūšina. Sunku ryte atsikelti. Nenoriu būti daržove. Be to nuotaikoms tas pats ar geriu dabar 200 mg ar gėriau 400 mg. Su 200 mg dar galima kažkiek pajusti gyvenimo skonį. Tuo labiau, kad pas mane vienpolė depresija su išreikšta nuotaikų kaita ir nerimu.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409610 Aš manau, kad pasiprašysiu klonazepamo savaitei. Nerimo atkrytis. Paprašau relanium, nu tai ir kas, nuima 1 val dalinai, o paskiau vėl. Reiks susikalbėti, kad gal didesnę dozę, bet tik savaitei, ne daugiau. Nenoriu ilgai vartoti.

O per atkryčius atstato su raminamaisiais, ir paskiau 4-6 mėn vėl normaliai būna.

Ar psichiatrai vis dar jį turi teisę iš rašinėti?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
signs rašė:
Ar psichiatrai vis dar jį turi teisę iš rašinėti?
Ministras sakė ,kad tik psichiatrai gali išrašinėti raminamuosius.O šeimos gydytojams išrašymą sugriežtino , nebent silpnų raminamųjų vaistų .
Parašė ciaupas
#409623 Kiek as zinau clonazepama israso tik sergant epilepsija, nebent kas pasikeite
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409624 Aš ir tą girdėjau :? Pasiklausiu šiandien gydytojos
Parašė Jonyte
#411845 Kiek tableciu per para geriat klonazepamo? Ir ar prie jo dar ka nors ar tik jį? :aciu
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#411846 Geriam taip kaip paskiria gydytojas. Man paskyrė 1 tabl. clonazepamo nakčiai ir dienai lexotonilio. Manau jau prie šių vaistų pripratau ir reikėtų paprašyti pakeisti .
Parašė Jonyte
#411847 Aciu. Tai neuztenka tiek,kad galvojat kazka keist? As geriu po 2mg,bet koki menesi padarau pertrauka,pageriu lorafeno,xanax. Po to vel klonazepama. Rotuoju taip sakant,nes nenoriu ziauriai prie kazkokiu vienu priprast. Nezinau ar cia gerai. Bet su vaistais as jau lb ilgai gyvenu..
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#411850 Labai gerai ,kad keičiat vaistus . Manau tada geriau veikia ir nepriprasit .Aš irgi ilgai naudoju tuos pačius. Dabar telefonu gydo ir paskambina daktarė ,sako jau vaistukus jums išrašiau . Taip ir lieka tie patys . Tiesa ,dar geriu Mirtazapin nakčiai. Linkiu jums sveikti ir pasveikti.
Parašė Mersas
#411854 Jums sekas, kad gyd israso dar tokiu vaistu, nes dbar visiems kisa tik neuroleptikus ir siap visokio plauko skirtus psichozems ir tt
Parašė ciaupas
#411855 Kažin jei rotuojat tą pačią vaistų grupė t.y. clona, lotafena, xanax ir pan. Ar neatsiranda priklausomybę patiems benzodiazepinams? Dėl tolerancijos sutinku kad reikia kaitalioti, bet dėl pripratimo tai nzn nzn...
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:Kažin jei rotuojat tą pačią vaistų grupė t.y. clona, lotafena, xanax ir pan. Ar neatsiranda priklausomybę patiems benzodiazepinams? Dėl tolerancijos sutinku kad reikia kaitalioti, bet dėl pripratimo tai nzn nzn...

Niekada nereikia naudoti 2 benzodiazepinu ir rotuoti nieko nereikia. Cia jau pseudo mokslas, pagal normatyvus reikia naudoti tik 1 benzodiazepina maziausia efektyvia doze, kai kuriems nerimo sutrikimams galima naudoti benzodiazepina ir ilgesniu laikotarpiu, o tas pats klonazepamas reciau isvysto tolerancija, nei kiti benzodiazepinai