Moderatorius: signs

Parašė ciaupas
#411871 2 benzu tai aš suprantu kad nereikia vienu metu gerti, bet yra paplitusi nuomonė jei geriu tarkim xanax davarau ji iki Max terapinis normos ir tada nėra kur dingti. Tada daktaras nuima xanax ir duoda lotafena vėl nuo min dozės. Klausimas ar tą minimali lotafen dozė veiks? Ar tolerancija vystosi bendrai visai benzu grupei?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:2 benzu tai aš suprantu kad nereikia vienu metu gerti, bet yra paplitusi nuomonė jei geriu tarkim xanax davarau ji iki Max terapinis normos ir tada nėra kur dingti. Tada daktaras nuima xanax ir duoda lotafena vėl nuo min dozės. Klausimas ar tą minimali lotafen dozė veiks? Ar tolerancija vystosi bendrai visai benzu grupei?

Visi benzodiazepinai, be isimciu, veikia ta pati receptoriu, kuris per laika praranda jautruma ir issivysto tos tolerancijos. Benzodiazepinu keitaliojimas yra saviapgaule. Yra to receptoriaus 4-6 subtiptai, del to skirtingi benzodiazepinai jauciasi siek tiek kitaip, bet jie atlieka ta pati vaidmeni - pradaro kanala ir leidzia chlorido jonams ieiti i neurona ir per GABAergini signala nuraminti neurotransmisija.
Parašė vitamin9
#411952 Kam kam ir kur kur cia klonika israsineja? :D
Ar cia daktarem atmazas buvo kad uzdraude bet istikro galetu israsyt? :D
Parašė ciaupas
#411958 Nzn kaip yra ištikrųjų, bet man rašo nes turiu epilepsija. Mano galva tai turėtų israsinet kaip anksčiau. Kodėl ta clonazepama reikia išskirti iš kitų benzu? Aš tai nesuprantu...
Parašė vitamin9
ciaupas rašė:Nzn kaip yra ištikrųjų, bet man rašo nes turiu epilepsija. Mano galva tai turėtų israsinet kaip anksčiau. Kodėl ta clonazepama reikia išskirti iš kitų benzu? Aš tai nesuprantu...

nes veryga debi1as
Parašė Baran
#413052 Sveiki, sakykit, turiu stipru nerima ( generalizuota), panikos atakas, socialine fobija, agorafobija, obsesini kompulsini sutrikima ir depresija. Vartoju:

Ryte: Anafranil 25 mg, Fluanxol 1 mg, Spitomin 10 mg.

Per pietus: Anafranil 25 mg, Spitomin 10 mg.

Vakare: Anafranil 50 mg, Spitomin 10 mg ir Kveatepina 75 ( neprailginto veikimo).

Praejus Fluanxoliui po 7 dienu atsirado stiprus nerimas be priezasties, bandziau Lorazepam 2.5 mg isgeriau po valandos vel tas stiprus nerimas, drebulys, bloga nuotaika, mama dave Clonazepam 0.5 mg isgeriau, tai tokia busena prasidejo neaiski, einu kazka reikia padaryt ir uzmirstu kam atejau, stoviu ziuriu, ziuriu ilgai tada prisimenu, bet nerimo visiskai man nenueme, kazkokia savijauta tokia kaip sumisimas galvoj, buna nesamoningai kazka pasakau, cia atsirado po Klonazepamo ketvircio, sunkiai mastyt.
Parašė vitamin9
#413067 Siaip kad ir kaip durnai skambetu rudotelis visai neblogai kloniko pakaitalas :D Aisku daug lengvesnis bet jis veikia ten 50 valandu kaip ir klonikas,pradzioj medaziapamas sh veiks ten po viena tablete silpnu kalant bet po kokio menesio vis doze ant virsaus varai susikaupe ir visai gerai nerima sutvarko kad nebejauti jo. jauciu gal gaunasi kaip gertum koki ketvirti cloniko 2 kart tai geri 10mg medaziapmo 2 kart dienoj,arba 15 net galima. Man jis ilgam laikui tikrai gerai buvu sutvarkes nerima o koks lorikas su savo trumpu veikimu tai pasaka be galo,smegenim reik visiskai pamirsti ta nerima kad tu jo nejaustum niekada o su loriku taip padarysi nebent gersi 4 kart dienoj. Manau pagerus menesi medaziapama ar panasiai del ilgo veikimo 50 valandu man rodos susidaro pakankamai stipri doze vaistu kai nepasibaigus vienai ant virsaus varai kita. labai gerai veike bent jau man kol nepamazinau quetiapino ir viskas sugriuvo. cia siaip is mano patirties,kai pasigerinsiu nerima tikrai bandysiu sokt nuo loriko kad ir sunku bus nes jis stiprus nuo pirmo isgerimo bet pakentet ir uzkaupt doze ilgo poveikio kuri veiks kaip lorikas ir nereikes smegenim atsiminti nerimo nes su loriku tai karuselem saudai o su ilgo poveikio bet be jokiu svyravimu ir uzsimirsti apie ta nerima,o nerimo didziausia ir beda kad jo tiesiog reik nepajust ir tu ji uzmirsi,o jei kasdien jo patiri kad ir biski ir atsimeni tai ir sukasi viskas ratu. cia bent mano diagnoze pagal save. buvau uzsieni,buvau lietuvoj,vazinejau kur norejau,baimes nebuvo,kad nerimo bendro nebuvo nesakyciau nes stresa visada jauciu,bet su panika susijusio konors nulis.
Parašė Baran
#413072 As kiek skaites instrukcijose apie Lorazepama, tai atrodo didziausia doze galima gerti iki 5 - 6 mg, bet geriausiai visur parasyta, kad iki 3 mg per diena, tai cia apytiksliai viena tablete, tai va.
Parašė vitamin9
Baran rašė:As kiek skaites instrukcijose apie Lorazepama, tai atrodo didziausia doze galima gerti iki 5 - 6 mg, bet geriausiai visur parasyta, kad iki 3 mg per diena, tai cia apytiksliai viena tablete, tai va.

1.cia clonezepamo tema
2.as geriu 5mg ir tu neuztenka,nezinau kur ten raso.biggie isvis 7.5mg varo man rodos.
3.tu maziau skaityk ka instrukcijose raso nes isgersi tablete ir sirdis sustos. uztenka jau forumu,instrukcijas palik isvis ramybej ten dar 10 kart baisiau. mano minisas kad as cia jau ateinu paskaityt kam nuo ko kas buvo,o jei pradetum instrukcijas dar skaityt tai isvis numirtum tablete isgerus.
Parašė ciaupas
Baran rašė:Sveiki, sakykit, turiu stipru nerima ( generalizuota), panikos atakas, socialine fobija, agorafobija, obsesini kompulsini sutrikima ir depresija. Vartoju:

Ryte: Anafranil 25 mg, Fluanxol 1 mg, Spitomin 10 mg.

Per pietus: Anafranil 25 mg, Spitomin 10 mg.

Vakare: Anafranil 50 mg, Spitomin 10 mg ir Kveatepina 75 ( neprailginto veikimo).

Praejus Fluanxoliui po 7 dienu atsirado stiprus nerimas be priezasties, bandziau Lorazepam 2.5 mg isgeriau po valandos vel tas stiprus nerimas, drebulys, bloga nuotaika, mama dave Clonazepam 0.5 mg isgeriau, tai tokia busena prasidejo neaiski, einu kazka reikia padaryt ir uzmirstu kam atejau, stoviu ziuriu, ziuriu ilgai tada prisimenu, bet nerimo visiskai man nenueme, kazkokia savijauta tokia kaip sumisimas galvoj, buna nesamoningai kazka pasakau, cia atsirado po Klonazepamo ketvircio, sunkiai mastyt.

Tokia būsena kaip rašai kad eini ir pamiršti kur eini, pradedi sakinį ir užmiršti ką norėjau pasakyti man nuo ciklodolio buvo, absoliučiai tokia būsena.
Parašė Baran
#413981 Laba diena, norejau suzinoti kurioj Vilniuj privacioj klinikoj galetu israsyti Xanax ir Clonazepam? Kur geri psichiatrai ( kas lanketes)? Apie ~ 5 - 6 metus ju visiskai nevartojau, nes neisraso gydytoja poliklinikoj. Dabar radau pora tableciu namuose ir pabandziau, tai nors galiu iseiti tada is namu, nes man socialine fobija, nerimas, agorafobija. Neuroleptikai ir antidepresantai nepadeda ( visus bandeme). Tai noreciau, kad pasiulytumet Vilniuje kur galima privaciai nueiti, pasikalbeti ir kad juos israsytu?
Parašė Baran
#414080 Sveiki, noriu jusu visu paklausti, gal kartais kuris, kuri parduodate Clonazepamo? Iskart nupirkciau. Mano e-mailas: Gercyk@Gmail.Com.
Parašė Baran
#414677 Laba diena, kiek suvartojate Klonazepamo per diena? Ar 2 mg ( viena tablete) yra jau per daug? Man jis trumpai veikia, kokias ~ 3 valandas ( vienas ketvirtukas) ir veliau tenka dar isgerti, nes jauciu stipru vidini nerima, baimes kazkokias, vidine baime, kad kazkur kazkas blogai. Bijau prie jo priprasti, bet nezinau kokiu kitu priemoniu imtis. Antidepresantas visiskai neveikia, jau trys savaites Citaloprama vartoju, dabar 30 mg ir niekas nesikeicia.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414683 AD poveikio palaukti reikia :) Matai, būna kad poveikis pasireiškia po mėnesio, vieniems po 2. Man sertralinas poveikį davė tik po 2 mėn, bet buvo verta laukti