- 2018 12 21, 17:41
Ne, ne pirmas AD. Pirma karta Cipralexas stebuklus padare, o kitus kartus tiesiog neveike. As sunkiai pasiduodu vaistams. Nuo kitu AD nerimas neslyugdavo, kuris yra pagrindine mano problema.
biggie rašė:SantaMonica rašė:biggie rašė:nerimo sutrikimuose naudojama 150-450mg i para. Nevirsyciau 3x150mg i diena, nes kitaip gaunasi vartojimas rekreaciniais tikslais, na nebent labai jau ziaurus nerimas, bet net ir tada kazka papildomai geriau naudot, nei imt arkliskas dozes
O tau vis dar pasireiskia toks apsvaigimo jausmas? Nes mane kazko jis gasdina, atrodo, toks kontroles nebuvimas
Nepasireiskia man niekas, viskas tvarkoj dabar, 6 vaistai bet nejauciu praktiskai jokiu salutiniu, gal siek tiek prislopintas, bet nerimo nera nors. O siaip ar venlafaxinas tavo pirmas antidepresantas? Jei ne, ar su kitais buvo panasiu dalyku?
Ne, ne pirmas AD. Pirma karta Cipralexas stebuklus padare, o kitus kartus tiesiog neveike. As sunkiai pasiduodu vaistams. Nuo kitu AD nerimas neslyugdavo, kuris yra pagrindine mano problema.