Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#403549 Slopina daugiau quetiapinas, bet olanzapino antipsichozinis veikimas daug stipresnis, na nebent quetiapino 600-800mg dozuote. Jei yra nerimas/nemiga, tai nieko baisaus kokie 5mg olanzapino butu, jei tik svoris neauga (nors jo tau kaip ir truksta?). Benzodiazepinas irgi is karto niekada nera nutraukiamas, pasirink viena is neuroleptiku, viena benzodiazepina ir terapiskai pavartok kelias savaites, kol bukle pageres. Tada jau matysi ka mazinti, greitai nieko nevyksta.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Addition of lamotrigine to quetiapine treatment improved outcomes. Folic acid seems to nullify the effect of lamotrigine. CEQUEL should encourage clinicians and patients to consider lamotrigine for bipolar depression, but also to be aware that concurrent folic acid might reduce its effectiveness.
Parašė vitamin9
#403600 Geriu quetiapina ir viska kita mazinu,zodziu pats sau psichiatras.... :D valdoxana nutraukiau gert po kokiu beveik metu,ispradziu po puse pageriau kai qvetiapina pradejau poto galvoju o kam man jis isvis reikalingas plius jis su quetiapinu nelabai man rodos atsikeldavau pastoviai sirdis dauzosi jei nusnusti vel kazkokios nesamones atiskeli vel sirdis baladojasi,valdoxanas vienas nei miego nesutvarke nei nieko,jei kam yra silpni sutrikimai ir tik biski reik pakoreguot tai valdoxanas dievas,salutiniu jokiu gyveni normaliam pasaulyje,bet man jis per silpnas nerima gal nuema biski patvarko bendrai diena bet tokio miego kaip mano jis beveik neveikia tuo ir nerimas nesamoningas.gerai istikro butu turet kokia geriausia lietuvos psichiatre kuri priziuretu.zodziu pradejau quetiapina pries 10 dienu turbut jau valdoxano nera,lorazepamas mazeja irgi po puse.pamiegu 8 valandas bet atsikeliu atrodo kaip 3 valandas miegojes,galva irgi biski durna pavargus,nors ko noret su tokiais judesiais kogero :D
Parašė vitamin9
#403601 istikro visai geria gyvenau su lorazepamu ryte vakar plius valdoxanu,kazin ar nereikejo tiesiog gert ta lorazepama kokius pora metu ir toliau kazka daryt "pailsejus" nes puse metus pageriau pripratimas jau yra geras o save toliau kankinu mesdamas ji,ar quetiapinas man tiek nuims viska,ar apskritai quetiapinas nera daug zalinciau negu lorazepama gerti pastoviai..cia kaip pasuksi galva man rodos vistiek gausi per veida :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#403603 Tai prie benzų nerealus pripratimas kaip prie narkotikų gi, tai ką čia galvot ar geriau quetiapinas ar benzai, man atrodo atsakymas akivaizdus. O norėt viską sutvarkyt vaistais, tai čia išvis absurdas. Aišku gi lengviau išgert tabletę nei pakelt subinę ir kai nerimas užeina išeit porai valandų pasivaikščioti. Jei neišeina išeit į lauką, tai namie pasimankštint. O po to prasideda nuo tų kokteilių visokie šalutiniai, po to opa žiūrėk ir vėlyvoji diskinezija (tardive dyskinesia) - išvis "laimė", kuri net nesu tikra ar nutraukus vaistus praeina... Na... aišku, jums spręst...
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#403607 quetiapinas beveik neturi TD rizikos, bet ne visiem neuroleptikam universaliai tai galioja
Parašė vitamin9
#403715 Taigi beveik 20 dienu geriu,dar lorazepam 2 kart dienoj nusprendziau nemazint ir nekankint savo smegenu kol pas psichiatre nenueisiu ir apskritai gal pailsint galva,tik koks cia ilsimasis kartais dienom vaikscioji isplaukes vaizdas liejasi.Tik galvoju kaip su tuo quetiapinu ji gerti toliau nes pradejau ji vien nes namie metesi ar prasyt olanzapino,po 20 dienu pradedi olanzapina gert vel gal negerai,o jei jis man dar labiau nepatiks uz quetiapina,skaiciau kad jegu nebuna ir nuo olanzapino,quetiepinas gal istikro sedatina pastarosiom dienom toks priduses,kartais buna nueini miegot ir tokie kaip balsai girdisi galvoje WTF tokiu dalyku man nera buve,svoris krenta ir toliau tik kad tas paprasto zmogaus alkis yra kai ir ryte pusrycius gali pavalgyt bet bet kad nei +5kg nei +10 nebus tai faktas.Paskaitineju tai quetiapines daug populiaresnis bet gal delto kad ji seniau parduoda,kaip manot quetiapinas 100% sedating vaistas o olanzapinas 50/50 slopins ar ne,ar maziau net? Jo kai ne sedatina pries 3 savaites tiksejau su nerimu nemiga bet realiu pasauliu ir emocijom kazkokiom kad reik pasauli paimt,o dabar tai toks ramekas sedziu kai narkotiku apsivartojes emociju nezinau ar yra ir labai erzina buna smegenis uzsikabliuoja ant kokios nesamones su kuomnors ka snekejai ir jei kasnors tam pokalbi nepatiko ta emocija ir gvildeni ir neina minciu nukreipt kaip kokia erke galvoje.Gal mano ketvirtadalis dozes vaikam skaiciau kitiem ant didesnes dozes pramusa gal kam taip buve,iki kokio 100 pakelciau daugiau gal nereiktu kad safe side likti del zalingu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SecretOfSteel rašė:Kaip Quitepinas veikia depresija, koks veikimo mechanizmas..? :?

https://stahlonline.cambridge.org/prescribers_drug.jsf?page=9781316618134c107.html.therapeutics&name=QUETIAPINE&title=Therapeutics
Parašė vitamin9
#403779 Neskaudejo pilvo niekam nuo quetiapino? Kazkas silpnai vyksta su pilvu bet nieko valgyt nesinori net nepagalvosi kad kazkas skanaus gali but sleikstulys kazkoks,tipo ne taip kad as pats jausciau kad ojj kaip bloga bet kad paciam skrandziui kazkas labai nepatinka vemt noretu sedetu uzsidepresaves sakytu apsinuodijau krc idomus jausmas pats tai nei vemt nenoriu nei nieko be ten apacioj kazkas daros,tas quetiapinas tai kazkokia nesamone lupa trukciojo cia kazkuria diena,pora dienu balsus pries uzmigima girdejau,dar kine buvau siaubo pries menesi kazkoke skelete ranka sake nuzudyt aplinkinius su peiliu :D juokingai nejuokinga. cia brudas ne maistas del histamino tik kad pamiegi.nera paprasto histamino reik pabandyt isgert nuo alergijos vaistu tie histamina blokuoja ir pamiegi,nesamone nera vaistu miegui normaliu kad ikali ir pamiegi
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:Neskaudejo pilvo niekam nuo quetiapino? Kazkas silpnai vyksta su pilvu bet nieko valgyt nesinori net nepagalvosi kad kazkas skanaus gali but sleikstulys kazkoks,tipo ne taip kad as pats jausciau kad ojj kaip bloga bet kad paciam skrandziui kazkas labai nepatinka vemt noretu sedetu uzsidepresaves sakytu apsinuodijau krc idomus jausmas pats tai nei vemt nenoriu nei nieko be ten apacioj kazkas daros,tas quetiapinas tai kazkokia nesamone lupa trukciojo cia kazkuria diena,pora dienu balsus pries uzmigima girdejau,dar kine buvau siaubo pries menesi kazkoke skelete ranka sake nuzudyt aplinkinius su peiliu :D juokingai nejuokinga. cia brudas ne maistas del histamino tik kad pamiegi.nera paprasto histamino reik pabandyt isgert nuo alergijos vaistu tie histamina blokuoja ir pamiegi,nesamone nera vaistu miegui normaliu kad ikali ir pamiegi

low dose mirtazapino galbut butu alternatyva
Parašė vitamin9
biggie rašė:
vitamin9 rašė:Neskaudejo pilvo niekam nuo quetiapino? Kazkas silpnai vyksta su pilvu bet nieko valgyt nesinori net nepagalvosi kad kazkas skanaus gali but sleikstulys kazkoks,tipo ne taip kad as pats jausciau kad ojj kaip bloga bet kad paciam skrandziui kazkas labai nepatinka vemt noretu sedetu uzsidepresaves sakytu apsinuodijau krc idomus jausmas pats tai nei vemt nenoriu nei nieko be ten apacioj kazkas daros,tas quetiapinas tai kazkokia nesamone lupa trukciojo cia kazkuria diena,pora dienu balsus pries uzmigima girdejau,dar kine buvau siaubo pries menesi kazkoke skelete ranka sake nuzudyt aplinkinius su peiliu :D juokingai nejuokinga. cia brudas ne maistas del histamino tik kad pamiegi.nera paprasto histamino reik pabandyt isgert nuo alergijos vaistu tie histamina blokuoja ir pamiegi,nesamone nera vaistu miegui normaliu kad ikali ir pamiegi

low dose mirtazapino galbut butu alternatyva

geriau mirtazapine kokius 4 metus,kai buvo visiska subine padejo,bet nuo jo koks +15 kilu buvo bet cia turejau galvoj viskas labai gerai,man juo jo tokia uzspausta galva ir minciu nera kad kosmaras nekenciu visu aplink o as ji dar geriau ilgai nes kogero labai gerai padejo panikos priepuolius nuimt ir nuluzti ilgam bet sakau siaip zmogum nepavadinsi kaip zombis sakau visu nemegstu net savo seimos nesuprasi ka jis padaro su manim galvot sunku.
Parašė vitamin9
#403782 galiu teigti kad mirtazapinas man pagyde panikos priepuolius bet is manes ateme tuo paciu 4 metus,nes tuo momentu kaip jauciausi ji geriant nemanau kad butu galima pavadint gyvenimu,zinoma paskiau gal ir gyv aplinkybes prisidejo,bet kai ji nustojau gert akmuo nuo galvos nukrito,tik kad nemiga ir nerimas sugryzo bet ne uz ka jokio mirtazapino,gaila kiek metu suvalgo visokie dalykai kuriu galvoji galetu ir nebut,zmogus gyvendamas bendrai daro klaidas,o dar cia su psichinem problemom,nerimu,nemigom ir t.t. dar daugiau riekaliuku judeti i prieki.
Vartotojo avataras
Parašė XEXE
#403784 as vartoju kvetiapina tai anas kelia svori ir jei gydytojai sako kad nekelia tai gydytojas mazai teismano apie vaistu salutinius poveikius