Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#414073 Bet idomiai išeina, vaistas kaip ir aktyvina, išderina miega(bent man), o lytini potrauki numuša :? Nakti kai nesimiega, bent veikt butu ka, ale kad nesinori dabar :verkiu Vieni minusai, bent kol kas..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Graikas rašė:
Deividas rašė:
Graikas rašė:Sutinku,bet jei yra vaistas,kuris nesukels tokiu salutiniu ir tuo paciu sutvarkys psychine sveikata,kam vargti?

Tai čia kas be ko, bet dar tokių vaistų neteko man atrast deja. Pagrinde jeigu Cipralex/Seroxat - tai jie abu kerta per tą vietelę :D Nebent bandyt išviso kažkokius kitos rūšies vaistus (snri/triciklius ir t.t.). Gal tie ir nekirstų, bet klausimas ar padėtų. Bet taip - beabejo visi norėtų SSRI vartot kurie nekerta per lytinius reikalus. Deja tokio stebuklingo vaisto nėra dar :/

Pala,pala,mes lt turime tik 2 ssri? Come on biciuli

Ne tik, juk esam zolofto skiltį. Nuo jo ta pati istorija. Prozakas taspats irgi.
Parašė Graikas
Saulyte78 rašė:Bet idomiai išeina, vaistas kaip ir aktyvina, išderina miega(bent man), o lytini potrauki numuša :? Nakti kai nesimiega, bent veikt butu ka, ale kad nesinori dabar :verkiu Vieni minusai, bent kol kas..

Cia galetu issamiau biggie ar LBJ paaiskinti,kaip veikia neurotransmiterius
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#414076 Nu moterims dar pakenčiama ta situacija , nera smagu, kai tokie svarbūs dalykai nukenčia nuo vaistų, bet dėl gydymo galima ir mažesniais pojuciais pasitenkinti. Kaip sakant niekas ten nenukrenta iki 6 lairodzio padalos(tik nesupykit vyrai už komenta) , bet va priešingai lyciai jei tokie dalykai darosi nuo vaistų, tai jau blogai :shock:
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414077 [/quote]As prozac (fluoksetine) pakeiciau po menesio nuo gydymo pradzios,nors buvo zenklus psichikos pagerejimas. Nei kiek nesigailiu. Dabar geriu vartioxetine ir libido,ejakuliacijos problemu nera.[/quote]

Jo, su vortioxetine man irgi nebuvo. Nu bet jis nera SSRI[/quote]
As jokiu budu nekisu vartioxetine. Bet ar tu pagavai pagrindine minti,LBJ? As turejau omenyje apskritai apie kito medikamento paieska.[/quote]

Tai jo. Cia geriausia butu. Bet pradžioje gydymo, ypac jei krizinis laikotarpis, tai galima ir su maziau to sekso pakentet ar pasidairyt i papildus ar kitus vaistus kurie sukeltu libido, jei jau labsi reikia.

As asmeniskai tik su partneriu orgazmu nepasiekdavau, vienam pavykdavo. Ant penio yra daug tu serotonino receptoriu, kurie nusijautrina geriant ssri. Plius mažėja dopamino lygis, kas yra turbut viena is pagrindiniu motyvaciju seksui. Nes yra tyrimu, kad sekmingai gydo šitą dalyka buspironas, bupropionas ir net pramipexolis, kuris grynai dopamino agonistas.

Bet jeigu tai pirmas epizodas ir egzogenine depresija, kuriai pades vienas kursas antidepresantu, tai galima tuos 8men ir pakenteti, jei tikrai tinka ssri. Nes visi ssri sita dalyka turi. Tik paroxetinas ziauriausias siuo klausimu
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414371 Gal kam nors irgi nuo SSRI akis persti, dziusta? Visokius lasiukus ismeginau, nepadeda. Gal kas rado kas padeda? Akispudis ribinis, glaukomos nera.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#414372 Kaip keista, mano draugei dabar tos pačios problemos, nors ji nieko negeria. Irgi tikrinosi dėl glaukomos
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414373 Gal ziedadulkes kokios nuo pavasario?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#414374 Man dažniausiai būna liejasi akyse ir arba labai išdžiūvę akys arba atvirkščiai labai apsiašaroję akys. Tas apsiašarojimas jaučiu ir duoda liejimąsi akyse. Tarsi sluoksnis vandens užsidėjęs storesnis kažkoks ir vietoj 1.0 regos patampa 0.4 kokia. Bet nieko tokio, manęs neerzina per daug.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
LBJ rašė:Gal kam nors irgi nuo SSRI akis persti, dziusta? Visokius lasiukus ismeginau, nepadeda. Gal kas rado kas padeda? Akispudis ribinis, glaukomos nera.

As turiu ir taip problemu su akimis, yra astigmatizmas. Dabar pastebejau, kad visai prastai, jau akinius nuolat turiu detis, liejasi labai vaizdas. Nezinau, ar tai susiję su SSRI vartojimu, bet rega suprastejo. Geriu nuo kovo 3. Bandziau detis lesius, visai ne kas, akys atrodo kad sutrauks i "raga" .
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:Gavau sito,tai blt ir nuo sito nestovi?

Dauguma SSRI kišasi į tuos dalykėlius, neturėtum būt nustebęs :D
Parašė vitamin9
Deividas rašė:

Ir dar est maziau norisi? Blt kaip mane besina ir ka dabar darysi nusipirkes ju. Tie daktarai tai galetu pasakyt,norisi valgyti nesinori,stovi nestovi kiek daug pofik jiem. Eisiu jauciu privaciai pasitart cia mynt per tuos daktarus kur armijas turi ir uz atlygnima dirba pofik jiem as galeciau ju vietoj atsisest ir irgi ten is galvos 5 vaistus saudyt visiem iseiles ir vsio :D
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:
Deividas rašė:

Ir dar est maziau norisi? Blt kaip mane besina ir ka dabar darysi nusipirkes ju. Tie daktarai tai galetu pasakyt,norisi valgyti nesinori,stovi nestovi kiek daug pofik jiem. Eisiu jauciu privaciai pasitart cia mynt per tuos daktarus kur armijas turi ir uz atlygnima dirba pofik jiem as galeciau ju vietoj atsisest ir irgi ten is galvos 5 vaistus saudyt visiem iseiles ir vsio :D

Na aš visad privačiai einu, bet tai nekeičia nieko. Man su visais SSRI buvo taspats. Tiek į apetitą kišasi tiek į libido. Bet man visad susitvarko kuomet link remisijos eina sveikata. Turi pakentėt juk, stebėk nervus geriau. Jeigu nervai gerėja, reiškias ir tie dalykai pagerės. Man pvz Seroxat'as po 3-4 mėnesių susitvarkė libido. Gal ne visiškai 100%, bet tikrai jau nebetaip blogai kaip buvo. Apetitas.. na su apetitu man sunkiau, nes aš šiuo metu ryju ir mirtazapiną ir rispoleptą.. tai nieko neveikiu tik ėdu. Vienintelis malonumas liko tai valgyt. Bet stengiuos mažai valgyt nes jau tikrai daug priaugo kg. Bet pfk yra, svarbu galva. O antroji galva apačioje atsigaus, nesijaudink. Vaistų keitimas nežinia ar padės.. na galbūt visai kitos klasės antidepresantai padės, bet SSRI panašu kad +- tą patį efektą turi. Nu ir vienodai, pakentėk, 2-3mėnesiai ir praeis. Gal to ir reikia tavo organizmui, nustot sėklą mėtyt kur papuola taip sakant :D