- 2021 06 03, 07:25
Labas rytas ir as pradejau vartoti Sertralina, pradejau nuo 50 mg nors gydytoja sake pradeti nuo 25 mg ( gydytoja atostogose, tai as turiu tik po 100 mg tabletes, tai niekaip man nepavyko padalinti tablete, ji sutrupinedavo). Vartoju 4 dienas, bet per tas 4 dienas tokia man depresija, tiek prirekavau ant artimuju, mamos, seneles, agresyvus elgesys, pirmos dienos pusej dar nieko tokio, bet veliau po pietu man kaip ir uzsiblokuoja smegenys, nieko veikti negaliu, net sneketi taip sunku ( rinkti zodzius), nelabai kas supras kas to nepatyre, zodziais sunku nupasakoti, dar uzmygti yra ant tiek sunku, kad ir Melatoninas, tie patys raminamieji ir neuroleptikai nepadeda,ant tiek nusiviles esu, nes man su visais vaistais blogai ( neuroleptikai, antidepresantai), jau visi nusisuke nuo manes ( tevai, artimieji), niekas beveik nebekalba su manim ( del to, kad rekauju, viskas nepatinka ir keitelioju vaistus). Kaip Jums su Sertralinu, kokie pas Jus salutiniai ir kaip su nemiga kovot / kovojat issaukto Sertralinu? Kodel man nuo jo uzsiblokavusios smegenys ( mintys) ir ka daryti? Patarkit. Aciu.