Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#414819 Celibatas kartais į naudą :)
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414825 Man nėra taip baisiai :) libido apmazejo, bet daug kas domina, orgazmą liuks
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415109 Gal kam nors yra taip nuo SSRI - pastoviai sukąstas žandikaulis. Gal radot kas padeda? Užknisa tas jausmas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415123 Kažkada buvo bet nežinau ar nuo cipralexo ar abilify. Šiaip su laiku praeina, atsiranda po biškį atsipalaidavimas laikui einant. Arba cyclodolis turėtų padėt.
Parašė vitamin9
LBJ rašė:Gal kam nors yra taip nuo SSRI - pastoviai sukąstas žandikaulis. Gal radot kas padeda? Užknisa tas jausmas.

Kazkada buvo kabindavo zandikauli kaip nuo ratu athodu ir tai tesesi visai nertrmpai nezinojau nuo ko,arba dar man buvo buve tinutitis ar kaip kai ausyse spenge kaip radija toks garsas atsirado is [žvirblis žino] kur ir dingo po puses metu ar metu irgi kazkur. Praeis kadanors. Ko cia tik nebuve su sitais narkotikais istikro :D
Parašė vitamin9
LBJ rašė:Gal kam nors yra taip nuo SSRI - pastoviai sukąstas žandikaulis. Gal radot kas padeda? Užknisa tas jausmas.

Pabandyk gumos nusipirkt pakramtyt paziurek gal prasijudins :D
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415133 Joa su ausym tai lygiai taspats man. Jau virš pusės metų zvimbia/spengia ausyse.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#415143 Man kliunksti pastoviai kai ryju seiles, nors su ausim viskas tvarkoj. Prieš pora men profilaktiskai plove jas, bet nieko
Parašė Baran
#415198 Labas rytas ir as pradejau vartoti Sertralina, pradejau nuo 50 mg nors gydytoja sake pradeti nuo 25 mg ( gydytoja atostogose, tai as turiu tik po 100 mg tabletes, tai niekaip man nepavyko padalinti tablete, ji sutrupinedavo). Vartoju 4 dienas, bet per tas 4 dienas tokia man depresija, tiek prirekavau ant artimuju, mamos, seneles, agresyvus elgesys, pirmos dienos pusej dar nieko tokio, bet veliau po pietu man kaip ir uzsiblokuoja smegenys, nieko veikti negaliu, net sneketi taip sunku ( rinkti zodzius), nelabai kas supras kas to nepatyre, zodziais sunku nupasakoti, dar uzmygti yra ant tiek sunku, kad ir Melatoninas, tie patys raminamieji ir neuroleptikai nepadeda,ant tiek nusiviles esu, nes man su visais vaistais blogai ( neuroleptikai, antidepresantai), jau visi nusisuke nuo manes ( tevai, artimieji), niekas beveik nebekalba su manim ( del to, kad rekauju, viskas nepatinka ir keitelioju vaistus). Kaip Jums su Sertralinu, kokie pas Jus salutiniai ir kaip su nemiga kovot / kovojat issaukto Sertralinu? Kodel man nuo jo uzsiblokavusios smegenys ( mintys) ir ka daryti? Patarkit. Aciu.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#415199 tai gal tu nusipirk tablečių pjaustyklę ir pradėk nuo tokių dozių, kurias tau rekomenduoja?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415200 Man labai panaši būsena būdavo ligos pradžioje. Aš paprastai kovodavau - sukąsdavau dantis ir kentėdavau. Su niekuo nešnekėdavau, nes neturėdavau jėgų su kažkuo išvis šnekėt ir visi tik erzindavo. Smegenys užsiblokavę, nes dėmesio koncentracija išsijungus, su laiku turi pagerėt. Nežinau ką patart, bet aš tiesiog sukąsdavau dantis ir kentėdavau ir po mėnesio ar poros pradėdavo gerėt. Reikia išlaukt.. nuo jokių vaistų greito pagerėjimo nesulauksi. Jei nori būt ramesnis kalk neuroleptikus. Jei nenori neuroleptikų teks kentėt.
Parašė Baran
#415201 Dar norejau pridurti, kad vartoju Pregabalina, gal man nuo jo agresyvumas, grubumas, nuotaiku kaita gali buti, bet jis kaip tik nerima mazinantys. Siaip vakar jau verkiau ( nors esu vyras, bet verkiau nenoredamas, asaros liejosi pacios, kad visi manes nesupranta, tevai visiskai sako, kad esu sveikas ir durniuoju).
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415202 Na man taspats, kartais ašaros pasipila visai iš niekur nieko, nieko keisto čia. Su tokiom sunkiom ligom gyvenant ašaros visiškai nieko keisto.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415203 Neklausyk tėvų, jie nesupras. Aš jau susitaikiau su tuo kad tėvai nesupras. Stenkis remtis į kitus kas supranta ir į daktarę. O geriausia išvis negalvot apie tą ligą, kai sveikata pradės gerėt stenkis išvis nesigilint į tą ligą
Parašė Baran
#415204 Uzvakar bandziau neuroleptika Risperidona, isgeriau 1 mg, negalejau uzmygti, isgeriau dar 1 mg, uzmygau, bet nakti valgiau kaip parsas, negalejau sustoti, beveik visa nakti valgiau, kita diena taip blogai jauciausi, pagalvojau daugiau negersiu, vakar bandziau 200 mg Kveteapino, valgiau ir valgiau, ir valgia, bandziau nebevalgyt, tai mintys tik apie maista, nezinau. Man su neuroleptikais, kurie mygdo, nuo ju apetitas nezmoniskas. Gal taip tik man. Siaip as su niekuo negaliu pasikalbeti apie ligas, vaistus, tai nors cia parasau. Tevai nezino ir nepripazysta tokiu ligu kaip: depresija, nerimas, baimes, obsesijos - kompulsijos, panikos atakos.. Nenoriu cia gilintys, rasyt.