Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#418056 Prasykit daktares siuntimo su jau nurodyta ligonine, esu anksciau taip darius, gal ir dabar galima :heart
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Crazy rašė:Prasykit daktares siuntimo su jau nurodyta ligonine, esu anksciau taip darius, gal ir dabar galima :heart

Pries pora metu buvo galima, manau, kad ir dabar turetu buti galima. Tik, kad eiles gali buti
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Crazy rašė:Gal kas nors ąžuolyne dabar gulėjot ir galit ką papasakot? :bloga

Up :)))
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Sklandantis rašė:Paskutiniu metu pradėjau galvoti apie stacionarą, nes būklė iš esmės negerėja (depresija, nerimas). Tik bėda, kad paniškai bijau gultis. Kai gyvenau Vilniuj lankydavau dienos psichoterapinį Vasaros g., man jis visai tiko. Bet dabar gyvenu nebe Vilniuj. Net neįsivaizduoju kur mane guldytų, bet labiau norėčiau Vilniuje, gal net toj pačioj Vasaros g. Bet kaip suprantu, iš kitų miestų guldo tik į Parko g.
Kaip jūs įveikėte tą stacionaro baimę, kas padėjo susitaikyti su tokia būtinybe?

Guldo Vilniuje. Kur parašys gydytoja. Guli moteris iš Šalčininkų, siuntime nurodė i kokią ligoninę. Taip kad, drąsiai.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Crazy rašė:

Kiek girdėjau, kalbėjau labai geri atsiliepimai. Gailiuosi kad neguliau. Bet ir čia gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Mellisa rašė:
Crazy rašė:

Kiek girdėjau, kalbėjau labai geri atsiliepimai. Gailiuosi kad neguliau. Bet ir čia gerai.

As esu gulejus pries pora metu, bet man idomu ar kas pasikeite :achtung :heart
Girdejau gandus kad karantino metu daktarai nuotoliniu konsultavo, idomu, ar tiesa :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#418658 Skambinau i NV 9skyriu, tai labai malonus personalas. Gal visgi atsiras ten buvusiu? Girdejau gandus, kad ir seimunai ten gydosi :bloga
Parašė Edita z
#421177 Sveiki, noriu pasiteirauti, kur paguldyti 76m. Žmogų su priklausomybe raminamiesiems ir kasdieniais panikos priepuoliais dienos ir nakties metu. Nebepakeliu, kvietinėjam greitąją po kelis kartus per dieną, plius spaudimas...koma. Kur reik kreiptis Kaune? Ty reik siuntimo ar kokia aplamai tvarka? Tik išskyrus kalėjimo variantus. Gal sosssss paaiškintumete kas nors, pas psich. vasario gale, nebegaliu laukti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421199 Jei su priklausomybem, tai reikia detokso. Toksikologijos skyrius Santarose geras. Dar yra grupe Avilys, gal ten gautumet rekomendaciju.
Parašė Edita z
#421201 Ačiū, kad parašete,bandau dar su šeimos gydyt. ieškoti išeities. Ką reiškia priklausomybės, taip jos yra Xanax, bet čia matomai reikia kazkuom keisti jį, nes kritinėje situac tik jis kiek gelbėja, kritinės ,tai spaudimas kyla ir vaistai nuo spaudimo nepadeda, kiek numuša Xanax.
Toksikologui siuntimą gausime, ieškau aplink Kauną kažką geresnio, jei žinote, parašykite, sako geriau su rekomendacijomis. Ty kam bandyti tai kas žinoma, ačiū visiems už patarimus.
Parašė Edita z
#421205 Tiesa, įtarimas yra ,kad organizmas netoleruoja vaistų, sukeliamas nerimo priepuolis, seimos gyd paliko tik Xanax ir vaistą panašų į Kaptoprili, nepamenu pavad. Tik jis papildomai veikia ir nervų sistemą ir kraujospūdį. Kol kas para ramesnė, nebuvo panikos priepuolio.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421506 Daktarė pasakojo kad dabar jau ten iš to 2-o skyriaus pasidarė grynai psichoterapija ir pokalbiai. Jei būsena sunkesnė tai geriau eit į krizių arba ūmų.