Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
feniksas rašė:seksui nusipirk - Ciali vaistinei 20mg 1tablete kazkas 10e kainuoja, per forumus ar per skelbimus gali susirasti kur kas pigiau perkant didesni kieki. nori kazkokiu pojuciu sekso metu, tai pries seksa uzsimesk sepeciu - mdma ratai, koksas, nuo kitko nestoves, nors kai kuriems ir nuo mdma nuo ratu irgi nestovi, bet tikrai ne visiems.

mdma yra SSRI + serotonino releaser'is, kaip empatogenas nuima socialini nerima, bet kas liecia libido tai serotoninas turi stabdanti poveiki dopaminui, o butent dopaminas reguliuoja seksualini poreiki. Su kokainu truputi kitaip, jis yra SNDRI, trumpam gali okupuoti ir 100% dopamino pompos ir turi pro-seksualini veikima, kitas reikalas, kad esami gryno produkto vidurkiai yra apgailetini, net UK vidutiniskai svyruoja apie 15-20% grynumo, Lietuvoj turbut dar maziau.
Parašė vitamin9
#403935 Kaip su situ narkotiku kiek laiko pripratimui? Dakniso jau negyvai :D Sapnuodavau nesamones gal kokias 3 dienas atsikeliu sirdis dauzosi,net kai miegodavau turbut inai dauzosi bet taip normaliai,zodziu dienos nekokios,nustojo tai darytis,dabar pamiegu gal giliau bet pastoviai atsikeliu vidury nakties eit kanors valgyt saldaus,to pasakoj irgi nepamiegi normaliai,kaip pradzioj nuluzdavau 10 valandu,dabar vos 8 ismiegu,ir dar pridedam kad vidury nakties atsikeliu,nezinau ar nuo tu nemigu ar nuo ko toj pasakoj nerimas uzkiles normaliaaaaiiii,pora dienu pulsas belekaip kilo geriau net vaistus kad numust nes sakes svaigsta galva,lyg praejo jau pora dienu,akis tvinkciojo kokia savaite,bet sitas tiekto.Tai dabar sedziu kaip su isprievartauta tokia galva kad jau net neaisku ka daryt gal net negert,bet jei negersiu bus isvis koma :D negerciau ir taip lorazepamo pavaryciau klonopino kokia sav gal pramustu pradzioj tas lorazepamas nemanau daug daro gal jau net kunas daugiau prasosi o as neduodu. fucking mental brain damage party
Parašė vitamin9
#404009 Short memory loss praeina ar buna? Skaitau ir kitiem buna,labai jau pamirsdineju dalykus ka katik nesiau padejau,nors pagalvoji atsimeni bet vistiek idomu ar toliau tesis ar praeis.
Parašė vitamin9
biggie rašė:
feniksas rašė:seksui nusipirk - Ciali vaistinei 20mg 1tablete kazkas 10e kainuoja, per forumus ar per skelbimus gali susirasti kur kas pigiau perkant didesni kieki. nori kazkokiu pojuciu sekso metu, tai pries seksa uzsimesk sepeciu - mdma ratai, koksas, nuo kitko nestoves, nors kai kuriems ir nuo mdma nuo ratu irgi nestovi, bet tikrai ne visiems.

mdma yra SSRI + serotonino releaser'is, kaip empatogenas nuima socialini nerima, bet kas liecia libido tai serotoninas turi stabdanti poveiki dopaminui, o butent dopaminas reguliuoja seksualini poreiki. Su kokainu truputi kitaip, jis yra SNDRI, trumpam gali okupuoti ir 100% dopamino pompos ir turi pro-seksualini veikima, kitas reikalas, kad esami gryno produkto vidurkiai yra apgailetini, net UK vidutiniskai svyruoja apie 15-20% grynumo, Lietuvoj turbut dar maziau.

Rimtas klausimas,quetiapinas panasaus veikimo kaip mirtazapinas? Man mirtazapinas buvo visiska tragedija.As nelabai suprantu bet kazkas ten susije su histaminu man laaaabaiii netiko,geriau is bedos bet gyv tik gadinausi,quetiapinas kazkur skaiciau histamine veikia irgi,geriu dabar pastoviai reik laiko kol praeis bet kazkur apie antra trecia sav man galva nuo mirtazapino baisei uzglusindavo ir vakare atsigaudinet pradedi,ziuriu as su quetiapinu nebus taspats ir klausimas jeigu quetiapinas panasaus veikimo kaip mirtazapinas ar olanzapinas veikia visiskai skirtingai? Gal kvailas klausimas bet nelabai ir suprantu apie tuos vaistus.
Parašė Graikas
#404033 Seksualiniui potraukiui padidinti reikia lysti i hormonus. Siuo atveju kelti testosterona. Tokiu atveju ateina i pagalba anaboliniai steroidai : sustanon,test e,test c,test u. Bet kaip yra dopamino blokavimas,nezinau ar pades. Bandyti atlikti hormonu tyrima: testosterona,estradioli,prolaktina ziureti kas darosi su hormonais. Jei per aukstas prolaktinas ir bus problemu su nenoru,penis bus guminis.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:
biggie rašė:

Rimtas klausimas,quetiapinas panasaus veikimo kaip mirtazapinas? Man mirtazapinas buvo visiska tragedija.As nelabai suprantu bet kazkas ten susije su histaminu man laaaabaiii netiko,geriau is bedos bet gyv tik gadinausi,quetiapinas kazkur skaiciau histamine veikia irgi,geriu dabar pastoviai reik laiko kol praeis bet kazkur apie antra trecia sav man galva nuo mirtazapino baisei uzglusindavo ir vakare atsigaudinet pradedi,ziuriu as su quetiapinu nebus taspats ir klausimas jeigu quetiapinas panasaus veikimo kaip mirtazapinas ar olanzapinas veikia visiskai skirtingai? Gal kvailas klausimas bet nelabai ir suprantu apie tuos vaistus.

Visi jie jau mazose dozese pilnai prisotina histamino H1 receptoriu, ji blokuodami, mazindami budruma, ypac vakare, ir nuodantys hipnotini poveiki bei apetito padidejima. Tiek kad quetiapinas blokuoja ir alfa 1 adrenerginius receptorius, kai kuriems zmonems tai irgi duoda gera slopinima
Parašė vitamin9
#404089 Niekam nebuna nuo quetiapino kad atsikeli su panikos priepuoliu ar kokiu sh? Sakes nuo tada kai pradejau gert nu buna kas kokia 5 diena atsikeliu nuo sirdies dauzimosi,bet siandien nakti tai ziauriausia buvo,kas per sh man gyvenime taip nebudavo net kai ir subine su vaistais ir miegi po 2-3 valandas,uzmiges po kokios valandos dvieju atsikeli ir sirdis plaka taip kad baisu ten insulta koki gali patyrt ar sirdies priepuoli nesuprantu toks ziaurus panikos priepolis buna ar kas,kas idomiausia taip pasidaro kai miegu po koldra lyg silumos daugiau gaunu ir sakes,po adialu miegot pradejau,siandien galvoju vesoka varau po koldra,tai zodziu tokioj komoj atsikeliau kad greitaja kviestis galetum langus prasidariau atsiguliau apsiraminau gulejau suledejes po adialu kol miegodamas susilau kazkada,WTF!!! Krc man vaistai tai jokie netinka pz.Kazkur pagooglinau ismete amerikoj kad zmonem nuo seroquelo su sirdim buna problemu aisku cia vienetam bet manes jau niekas nenustebintu.
Parašė feniksas
#404100 vaisto aprasyme raso, jog musa spaudima, o man asmeniskai jis kelia spaudima iki 160 ramybes busenoj ir pulsa kelia, tai kartais isgeria ir sirdziai kokiu vaistu kaip pvz metroprolol. bedos gal tik pradzioje vaisto vartojimo 1men buvo, o po to su laiku beveik isnyko ir sirdis ramesne pasidare bei spaudimas tik iki 140 kyla. visi vaistai su savo salutiniais nk nepadarysi, seroquelis uzknisa mane asmeniskai, kad man kerta per regejima, per akis, as geriu 600mg doze, tai akivaizdziai toks lyg rukas lengvas ant akiu, kerta man per regejima, o daugiau kaip ir normaliai, visai neblogas vaistas
Parašė vitamin9
#404101 Jo su regejimu irgi man akys mirguliuoja siaip matau man palyginus labai gerai o cia sedziu kazkuria diena ziuriu per langa zmones sedi,ir lyg zinau kad pazystamas bet nesuprantu jo ar ne ir netoli uz koki 50 metru,ir naktim masinu ledai dvejinasi vazinejant.Tai jo pas mane siandien irgi pas dantiste buvau nuejau pas kita daktare sale sakau paziekit pulsa,pist 155 zjbs galvoju,paskiau variau kitur i vaistine reikejo ten aparatas nu galvoju ant prikolo paziuresiu 145,paskiau nuvariau dar kazkur laukt reikejo nuo spaudimo uzsigruzinau panika imt pradejo galvoju minu namo :D daknisa tie zaidimai kiekviena diena naujas filmas,pastoviai kazkas negerai,cia kazkada jau tiek daknise buvo kai smegenis butu i kokia atomine dulkele susispaudsios neaisku net ka ten galvoji,parukiau bonga taip gerai nuo galvos nueme visas nesamones pasauli normaliom akim pamaciau po kazkiek laiko bet 3 dienos ir visos lomkes vel :D nu nzn tikiuosi ir man praeis nes jei su tokiais musimais kaip siandien tai nenustebdziau kad atsikeltum nuo spaudimo ir istiktu ten koks sirdies smugis nes nu n toks sudas,kai panikos priepolis prasideda tai jis isivaziuoja vaistu gali ikalt,o cia pabundi ir iskart PZDA.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#404106 Quetiapino metabolitas, norquetiapinas, yra gan stiprus NRI, t.y. kelia noradrenalino lygi sinapsej. Bendrai tai quetiapinas linkes mazinti streso asies veikima, bet, jautriems noradrenalino veiklai, poveikis gali buti ir maziau prognozuojamas, kad ir pakiles spaudimas (asmeniskai man quetiapinas ji mazino)
Parašė feniksas
#404120 moralas toks, dazniau rukyk bonga ar siaip kazka, kas praskaidrina pasauli kitom spalvom ir jausies puikiai. tau kaip ir man pulsas ir spaudimas kyla, tai nusipirk kokiu vaistu sirdziai pvz nuo spaudimo yra nebilet, o bendrai nuo pulso, nuo sirdies nesamoniu ivairiu as geriu metroprolol ir tai ne kiekviena diena kas 4 kokia, kai kartais praktiskai ant saves jauciu, jog pareina blogai busena, spaudimas ir pulsas kosmose. dar idomu tai, jog po kokiu 3men vartojimo kvetiapino normalizavosi kazkiek pulsas ir spaudimas apsitvarke, cia gal tik tau pradzia tokia nemaloni, po kokio gero menesio gal apsitvarkys reikalai arba sauk salia tablete nuo sirdies metropolol ir bus viskas gud, ramiai gyvent galesi
Parašė vitamin9
feniksas rašė:moralas toks, dazniau rukyk bonga ar siaip kazka, kas praskaidrina pasauli kitom spalvom ir jausies puikiai. tau kaip ir man pulsas ir spaudimas kyla, tai nusipirk kokiu vaistu sirdziai pvz nuo spaudimo yra nebilet, o bendrai nuo pulso, nuo sirdies nesamoniu ivairiu as geriu metroprolol ir tai ne kiekviena diena kas 4 kokia, kai kartais praktiskai ant saves jauciu, jog pareina blogai busena, spaudimas ir pulsas kosmose. dar idomu tai, jog po kokiu 3men vartojimo kvetiapino normalizavosi kazkiek pulsas ir spaudimas apsitvarke, cia gal tik tau pradzia tokia nemaloni, po kokio gero menesio gal apsitvarkys reikalai arba sauk salia tablete nuo sirdies metropolol ir bus viskas gud, ramiai gyvent galesi

Tai jo kad parukyt dazniau reikia as jau irgi pagalvojau,gert su vaistais gal nelabai ai isvis nieko nenoriu,bet kad be nieko cia ziuriu neisgyvensi kad ir kaip,negeri automatiskai su zmonem maziau bendrauji,atsiriboji,smegenis jaukiasi.jei parukai gerai ir neuzsigruzini del kokiu nesamoniu taip gerai akmuo nuo galvos nusirita kad pz atrodo is visos dienos sudinumu nuotaika kaip pasauli uzgrobt galetum svajones pozityvios gyvenimas grazus filmai normalus o ne spaudimai nemigos vaistai ir dar daktares kokios.Cia siandien nesenai pakilau greit nuo kedes iki virtuves nueit jauciu kad kazkas,pirsta pridedu prie kaklo sokineja ten ta vena kaip isprotejus :D ne cia zinok varyt quetiapine jeigu sirdis aiskiai jo nenori ir dar kitus vaistus nuo sirdies yra nesamone reik olanzapina gal bandyt,tu 3 menesius geri gali kazka sprest,as 3sav pageriau,galvojau eisiu pas daktare israsys olanzapino tai meciau 3-4 dienom,nuejau nieko nesigavo,vel pradejau gert tai dabar kazkur vel 3 savaites,bet tos 4 dienos pertraukos kazka supi man rodos biski reikala.googlinausi apie quetepina ir sirdi kazkuria diena skaiciau buna kam sirdi suvaro,sirdies nepakankamuma,kazkas kateteri i sirdi dejosi ar kaip ten vadinas,dar kitokios sirdies problemos,kad mazdaug po 2011 ar 2013 metu teismo del quetiapino irasyt turejo kazka i lapeli ar sirdies nepakankamuma ar mirti zodziu sudinas reikalas su tuo quetiapinu ir sirdim,gal vieni gere ir jiem tinka,ar as is tu zmoniu kuriem tinka nezinau,reikes jauciu olanzapina bandyt dar po kokio menesio max jei geriau nepasidarys.quetiapinas mutins sirdi,gersi vaistus numust sirdi,tai sirdi jis vistiek gadina kazka negero daro,pradzioj gerai table ivarai ir numusa, tai kaptokrilis gerai labai greit numusa spaudima zofistar ilgesnio veikimo turiu bet tai cia nesamone nuo psichologijos vaistu iki sirdies vaistu krc invalidas ir vsio nx :D ne cia tie vaistai sudu malunas ir viskas,aisku kad nera is ko rinktis,gal tas olanzapinas maziau sirdi kerta,jei ne nezinau tada.
Parašė feniksas
#404143 olanzapinas ir miega nebbloga duoda ir nerima bent man nuiimdavo, laabai neblogas vaistas, tik gaila, man asmeniskai lb jis svori augino, net ir liesa tik varske valgant augo svoris kaip nuo kokio metano, kiek suprantu jis linkes kaupt vandeni. tau kiek suprantu quetiapinas netinka ir tiek, yra daug kitu vaistu, bandyk, eksperimentuok ir su laiku atsirinksi kas tau geriausiai veikia ir salutiniu minimaliai turi.kitus quetiapino 25mg ar 100mg juokingas kiekis migdo ir stipriai, o mane 600mg siek tiek tik migdo, va ir pvz kad visus skirtingai veikia, vienus suiima konkreciai, o kitus vos vos kabina. vitamin9 kokia tavo diagnoze, kokia liga ale turi pasak sarlatanu mediku? as sizoafektini, nors realiai manau, jog man bipolinis ir kas idomiausia, jog atsigulus vilniui ligonineje kalba vienaip ir stato vienokia diagnoze po ivairiu stebejimu ir psi testu, o kaune gulant dar kitaip, ir dar idomu tai, jog skirtingas psichiatras skirtingai apie visus vaistus atsiliepia ir vieni kitus kritikuoja konkreciai, jog ka jie cia tau paskyre per nesamones ir t.t.
Parašė vitamin9
feniksas rašė:olanzapinas ir miega nebbloga duoda ir nerima bent man nuiimdavo, laabai neblogas vaistas, tik gaila, man asmeniskai lb jis svori augino, net ir liesa tik varske valgant augo svoris kaip nuo kokio metano, kiek suprantu jis linkes kaupt vandeni. tau kiek suprantu quetiapinas netinka ir tiek, yra daug kitu vaistu, bandyk, eksperimentuok ir su laiku atsirinksi kas tau geriausiai veikia ir salutiniu minimaliai turi.kitus quetiapino 25mg ar 100mg juokingas kiekis migdo ir stipriai, o mane 600mg siek tiek tik migdo, va ir pvz kad visus skirtingai veikia, vienus suiima konkreciai, o kitus vos vos kabina. vitamin9 kokia tavo diagnoze, kokia liga ale turi pasak sarlatanu mediku? as sizoafektini, nors realiai manau, jog man bipolinis ir kas idomiausia, jog atsigulus vilniui ligonineje kalba vienaip ir stato vienokia diagnoze po ivairiu stebejimu ir psi testu, o kaune gulant dar kitaip, ir dar idomu tai, jog skirtingas psichiatras skirtingai apie visus vaistus atsiliepia ir vieni kitus kritikuoja konkreciai, jog ka jie cia tau paskyre per nesamones ir t.t.

Puse knygos prirasiau bet istryniau :D Zodziu trumpiau,man depresiuga kogero,gyvenima nuo vaikystes visko buvo nu o praeitis yra praeitis viskas praejo,bet miegot ir toliau nemiegu,nuo to nerimas ir kruvos kitu problemu,manau smegenis kuo toliau tuo labiau gadinasi.pas daktarus nemegstu eit nes nemanau kad psichologija yra pazengus toliau negu mes sugebam isskrist is savo galaktikos ( mes nesugebam is jos isskrist ) psichologes buna dazniausia veplos i kuria pazvelgus nezinau koki patarima galima sulaukt nes idomu kokie ju paciu gyveninami,zinoma as su keliom susidures tik buvau viesu istaigu tai nera ko tiketis,nebent supratima ir palaikima,ta toki excitement kad pasipasakoji,issiliet to ir reik,as to nepripazystu kazkodel tiekto reikes noriu pasitraukt, todėl prašau pagalbos.O psichiatrai,kad zmogu pagyditi vaistais,reiktu pirma smegenu tyrimo kuris butu kaip bendras kraujo tyrimas kuris parodyti 20 skirtingu dalyku,tada pagal tai kruvos vaistu,kaip pvz is bendro kraujo tyrimo tu vaistu gali nuo spuogo iki vezio gaut,o su smegenim 5 tuos pacius vaistus saudo,kiekvieno zmogaus smegenis kitokios,is esmes reiktu tyrimo istirti veikla,tada vos pagereja,kita serija vaistu kuri veiktu toliau,reiktu individualiu vaistu terapijos ir siais laikais tikrai tokiu dalyku nebus,auto immunines ligos stovi kazkur ten prie 1000 meti atgal ten pat,vezi gydo ta pacia chemoterapija o ta psichologija net nera nustatyta kas yra psichologija,tie daktarai zino kas yra psichologija bent inai pazangus is 100 balu skales 1 skale visame pasaulyje tai nezinau ka is ju gero isgirsi.
Parašė vitamin9
#404154 Kazkur per viduri isivele nesamone kazkokia o posto editing neina.Zodziu as laikau visa psichiatrija burbulu apie kuri niekas cia nieko nesupranta,po 100 metu gal bus lengviau,reike plius minus geru vaistu ir kognityvines psichologijos,psichoterapijos kurios nepripazystu ir galima gal geru rezultatu pasiekti.