- 2019 01 07, 11:53
Tas didesnis dozavimas gali poveiki daryti kaip placebo efektas pradziai, bent man taip buna as manau. Gaila, kad ne i visus vaistus gali itiketi. Daktarei skambinu, nes truputeli bijau savivaliauti su vaistais, jauciu, kad gal ir galetu didesne doze daugiau laimes atnesti, bet nesu tikra.
P.S. Savo Lyricos recepta galiu atiduot, man atrodo mano dar galiojantis, nes ne per seniausiai pirkau
western rašė:SantaMonica rašė:western rašė:Pakelei? Efektas?
Diena geriau 150 mg, nakti vis dar 75 mg. Man geriau, jaucias kaip ta nerima slopina. Ryt skambinsiu gydytojai paklausiu, ar Alventa galeciau pakelti.
Kaip tau?
Mano receptas pasibaige, ryt eisiu makliavot datas ir pirkti. Antra diena be lyricos, nu bet nieko radikalaus nenutiko:) Sunkiai as sugebu save analizuot, skirtingai nei kiti cia esantis dalyviai - is 8 vaistu puokstes nuima arba prideda kieno nors 0,05 gramus ir jau gali vertint situacija, pasikeitimus ir panasiai:) As taip nesugebu:) Man reikia savaites maziausiai. Tikriausiai inercija didesne:) O kam daktarei skambint? Ji visvien burs is kavos tirsciu:)
Tas didesnis dozavimas gali poveiki daryti kaip placebo efektas pradziai, bent man taip buna as manau. Gaila, kad ne i visus vaistus gali itiketi. Daktarei skambinu, nes truputeli bijau savivaliauti su vaistais, jauciu, kad gal ir galetu didesne doze daugiau laimes atnesti, bet nesu tikra.
P.S. Savo Lyricos recepta galiu atiduot, man atrodo mano dar galiojantis, nes ne per seniausiai pirkau