Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
#404155 Man nuo klonezepamo buvo lyg labai neblogai darytis pradeje,biski emocijas nubukino bet toks ramus jauciausi nulis nerimo kaip vienuolis bet ne per stipriai nubukintas gerai buvo tikrai jeigu butu daugiau niekas nesikeite po tu 3 ar 4 savaiciu vartojimo ir like kaip buve butu laaabai gerai buve :) turiu dar klonezepamo pakuotes puse ar daugiau,ikalciu per naujus ar gimtadieni :D :D taciau jau kai isivaziavau pasake kad ji israsines kai epilepsijos ar ko tai va ir zaidziu 9 menesius.Nors priestai ir nekazka buvo.
Parašė feniksas
#404188 clonikas superinis vaistas tik kuo toliau tuo vis reciau ji israsineja ypac psichiatrijoj. visai neseniai bandziau issirasyt pas 2 skirtingus psichiatrus neisraso, sako lb stiprus vaistas ir t.t atmazai visokie, sako nutraukimas lb stiprus jo yra tame tiesos. man asmeniskai cloniko ikalt didesnis malonumas nei kasiako parukt. kalbant apie psichiatrija sutinku su tavim, kad tai pseudo mokslas, ir dauguma psichologu, psichiatru yra is vis sarlatanai, realiai pagal pacio paciento pasakojima nustatoma jam diagnoze, dar kartais pagal testukus, nors tie testukai daznai yra irgi abejotini. jeigu tau tik paprasta depresija, o ne kas rimciau, tai pavydziu tau, nes tai sutvarkoma ir patariu tau draugiskai po mazu mazink ir is vis nulipk nuo visu tu depresiniu vaistu nebent tik miegui kazka pasilik ir viskas. sportas - antidepresantas nerealus, veikia ir issiskiria ivairus hormonai, nuotaika ypac veikia. yra papildu, kurie veikia nuotaika pvz amino rugstis tryptofanas gali isigyti arba nusipirkti ir valgyti bananus jie irgi jo turi, pasikelsi nuotaika, dar kitas papildas - 5-htp irgi nuotaika veikia ir nereikes jokiu depresiniu vaistu, gersi papildus ir jie padarys savo darba arba as dar praktiskai esu isbandes miegui nerealus papildas - PHENIBUT, paguglink ir nuotaika taip pat pakelia ir miegas superinis patariu isigyt
Parašė vitamin9
feniksas rašė:clonikas superinis vaistas tik kuo toliau tuo vis reciau ji israsineja ypac psichiatrijoj. visai neseniai bandziau issirasyt pas 2 skirtingus psichiatrus neisraso, sako lb stiprus vaistas ir t.t atmazai visokie, sako nutraukimas lb stiprus jo yra tame tiesos. man asmeniskai cloniko ikalt didesnis malonumas nei kasiako parukt. kalbant apie psichiatrija sutinku su tavim, kad tai pseudo mokslas, ir dauguma psichologu, psichiatru yra is vis sarlatanai, realiai pagal pacio paciento pasakojima nustatoma jam diagnoze, dar kartais pagal testukus, nors tie testukai daznai yra irgi abejotini. jeigu tau tik paprasta depresija, o ne kas rimciau, tai pavydziu tau, nes tai sutvarkoma ir patariu tau draugiskai po mazu mazink ir is vis nulipk nuo visu tu depresiniu vaistu nebent tik miegui kazka pasilik ir viskas. sportas - antidepresantas nerealus, veikia ir issiskiria ivairus hormonai, nuotaika ypac veikia. yra papildu, kurie veikia nuotaika pvz amino rugstis tryptofanas gali isigyti arba nusipirkti ir valgyti bananus jie irgi jo turi, pasikelsi nuotaika, dar kitas papildas - 5-htp irgi nuotaika veikia ir nereikes jokiu depresiniu vaistu, gersi papildus ir jie padarys savo darba arba as dar praktiskai esu isbandes miegui nerealus papildas - PHENIBUT, paguglink ir nuotaika taip pat pakelia ir miegas superinis patariu isigyt

As nemiegu :) Aisku cia kazkur galvoje yra kazkas sujaukta delto ta naktis ir miegas sugadintas,zinau delko,kazin galima atgal grazint viska ar ne nezinau,kazkada skaiciau kad smegenu lasteles atsistatineja kas puse metu ar whatever tai zodziu imanoma viskas kogero.Sportuot dabar negaliu,siaip taip sportas gerai,labai gerai.Klonezepamas man pasakojo kad israsines labai sunkeis atvejais kai purto zmogu kaip vadinasi,epilepsijos priepuoliai ir tai ne siaip kad epilepsijos priepoliai buna bet dar sunki bukle to turi but kad kloniko gautum :D Siaip klonezepamo as galeciau gaut pastoviai be problemu,bet kas isto,vistiek kadanors tai baikusi,nors dabar gerai pagalvojus reiktu kokius pora pacioku pasirupint.Nu jo jis gerai nuramina as ji irgi isgeriu 20 kokiu valandu buna visai nieko nerima numusa,kodel parukius atsipalaiduoji irgi,prisisvajoji jei viskas ok,visai kitas efektas kaip kazka nuveikus,o klonezepamas ka siaip ramus pabuni.Nezinau nustojau as ji gert ir nustojau aisku ne taip paprastai,nezinau kaip buna po 5 metu vartojimo bet po kokiu pora menesiu nebuvo taip ir baisu,as ji geriau,man pasake kad nutrauks po 3-4 sav gerimo tai lyg pradejau keisti lorazepamu gal,bet paskaiu dar pora pacioku gavau tai lyg geriau negeriau vel geriau,keiti kitais vaistais ir viskas,gal jei 5 metus geri sunkiau.Nulipima nuo vaistu tai jauciu pasvajot tik galima :D Kol nebusiu laimingas apie vaistu mazinima pasvajot tik,o tai greit nebus gal.Siaip nusprendziau kad reik pradet dazniau rukyt :D Testa ilga padariau,praita sav priemiau sprendima,galiu pasakyt kad jeigu nera viskas pakenciama,tai neapseisi kaip ir be vaistu taip ir be parukimo :D kai bus kruva kitu realiu pozitiviu emociju kurios stipriai pakiletu gali jom atmesti kitka bet kol taip nera nezinau,arba parukimas tos emocijos ir yra :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:
feniksas rašė:clonikas superinis vaistas tik kuo toliau tuo vis reciau ji israsineja ypac psichiatrijoj. visai neseniai bandziau issirasyt pas 2 skirtingus psichiatrus neisraso, sako lb stiprus vaistas ir t.t atmazai visokie, sako nutraukimas lb stiprus jo yra tame tiesos. man asmeniskai cloniko ikalt didesnis malonumas nei kasiako parukt. kalbant apie psichiatrija sutinku su tavim, kad tai pseudo mokslas, ir dauguma psichologu, psichiatru yra is vis sarlatanai, realiai pagal pacio paciento pasakojima nustatoma jam diagnoze, dar kartais pagal testukus, nors tie testukai daznai yra irgi abejotini. jeigu tau tik paprasta depresija, o ne kas rimciau, tai pavydziu tau, nes tai sutvarkoma ir patariu tau draugiskai po mazu mazink ir is vis nulipk nuo visu tu depresiniu vaistu nebent tik miegui kazka pasilik ir viskas. sportas - antidepresantas nerealus, veikia ir issiskiria ivairus hormonai, nuotaika ypac veikia. yra papildu, kurie veikia nuotaika pvz amino rugstis tryptofanas gali isigyti arba nusipirkti ir valgyti bananus jie irgi jo turi, pasikelsi nuotaika, dar kitas papildas - 5-htp irgi nuotaika veikia ir nereikes jokiu depresiniu vaistu, gersi papildus ir jie padarys savo darba arba as dar praktiskai esu isbandes miegui nerealus papildas - PHENIBUT, paguglink ir nuotaika taip pat pakelia ir miegas superinis patariu isigyt

As nemiegu :) Aisku cia kazkur galvoje yra kazkas sujaukta delto ta naktis ir miegas sugadintas,zinau delko,kazin galima atgal grazint viska ar ne nezinau,kazkada skaiciau kad smegenu lasteles atsistatineja kas puse metu ar whatever tai zodziu imanoma viskas kogero.Sportuot dabar negaliu,siaip taip sportas gerai,labai gerai.Klonezepamas man pasakojo kad israsines labai sunkeis atvejais kai purto zmogu kaip vadinasi,epilepsijos priepuoliai ir tai ne siaip kad epilepsijos priepoliai buna bet dar sunki bukle to turi but kad kloniko gautum :D Siaip klonezepamo as galeciau gaut pastoviai be problemu,bet kas isto,vistiek kadanors tai baikusi,nors dabar gerai pagalvojus reiktu kokius pora pacioku pasirupint.Nu jo jis gerai nuramina as ji irgi isgeriu 20 kokiu valandu buna visai nieko nerima numusa,kodel parukius atsipalaiduoji irgi,prisisvajoji jei viskas ok,visai kitas efektas kaip kazka nuveikus,o klonezepamas ka siaip ramus pabuni.Nezinau nustojau as ji gert ir nustojau aisku ne taip paprastai,nezinau kaip buna po 5 metu vartojimo bet po kokiu pora menesiu nebuvo taip ir baisu,as ji geriau,man pasake kad nutrauks po 3-4 sav gerimo tai lyg pradejau keisti lorazepamu gal,bet paskaiu dar pora pacioku gavau tai lyg geriau negeriau vel geriau,keiti kitais vaistais ir viskas,gal jei 5 metus geri sunkiau.Nulipima nuo vaistu tai jauciu pasvajot tik galima :D Kol nebusiu laimingas apie vaistu mazinima pasvajot tik,o tai greit nebus gal.Siaip nusprendziau kad reik pradet dazniau rukyt :D Testa ilga padariau,praita sav priemiau sprendima,galiu pasakyt kad jeigu nera viskas pakenciama,tai neapseisi kaip ir be vaistu taip ir be parukimo :D kai bus kruva kitu realiu pozitiviu emociju kurios stipriai pakiletu gali jom atmesti kitka bet kol taip nera nezinau,arba parukimas tos emocijos ir yra :D

Smegenys naujas lasteles augina kas diena, kaip ir naikina jau esancias, jei jos nera butinos isgyvenimui. Beje chroniskas rukymas nauju lasteliu augima stabdo, del to buna siek tiek sutrikusios kognityvines funkcijos ir atmintis, kas visiskai atsistato po pakankamo laiko abstinencijos. Neagituoju pries tai, nes pats esu rukalius, nors ir bandantis mest, bet chroniskumas tame nera visiskai be pasekmiu.
Parašė vitamin9
#404363 Tai rukyk maziau jeigu priprates ten apsidauzyt kiaura diena nuo pastovumo nelabai,man mazai uztenka ir apsiraminu,kuo reciau tuo stipresnis efektas bus ir maziau reikes.Beje kitur rasiau galvojau ir cia parasysiu.Pabandykit magni pagert,man nuo 200 magnio miegu net bloga nuo miego,miegi ilgiau ir giliai neaisku kas ten pasidaro,bet nuo kokio 50-100mg ryte/diena isgerus gal tikrai pagerina miegojimo laika ir kokybe,plius sirdziai magnis gerai ar kraujui krc gyvensit iki 100 :D gal as jautresnis kitam gal nuo 200mg taspats bus nzn.Ir kadangi cia quetiapino tema,jau pradejau ir as keltis esti viska kas aplinkui saldu 5-6 ryto taip besina o as saldumynu apskritai nevalgau plius atsikeli ir miega sujauki,kefyro pries miega ikalt reik ir neatsikeli nakti,koki puoduka gera ivarai dideli,ir jis irgi biski miega pagilina siektiek ar prailgina bet kad kefyro pries miega ikalus natsikeliu tai tiksliai 5 ryto kaip narkomanas apsvaiges is miego dozes angliavandeniu.
Parašė barchatova
#404477 Naudojantys ketipinorą miegui, ar turite patirties mažinant šio vaisto dozę?
Psichiatras, pas kurį gydausi, sako, kad šis vaistas nesukelia pripratimo. Tačiau net ir ketvirčiu sumažinus dozę, sutrinka miegas. Mano supratimu, ketvirtis per maža dalis, kad organizmas pajustų.
Kas kokią patirtį turi?
Parašė vitamin9
#404496 Nu as patirties daug neturiu bet kadangi jau uzklydau cia reik kazka parasyt,as geriau 3 savaites,paskiau meciau ten tarkim savaitei,tai galiu pasakyt nerimas nemiga pakyla,bet is kitos puses mastant,tai gal tau ne nuo vaistu athodai o tiesiog nu kas ir turi but nevartojant vaistu? kam tu juos pradejai vartot isvis nes miegojai labai gerai nerimo jokio neturejai gyvenimas grazus ir galvoji ot dw pagersiu quetiapino? beje manau gal skirtumas ir yra tas ketvirtukas,ar tu ketvirtuka pamazini nuo 50mg ar ketvirtuka nuo 400.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#404506 Taip, skirtumas yra tarp abstinencijos ir griztanciu simptomu, kuriuos vaistas sumazino
Parašė barchatova
#404539 Taip, nepagalvojau, kad dozę reikia nurodyti. Vartoju miegui 50 mg, todėl 1/4 sumažinus, atrodytų nereikšminga, bet taip nėra.
Parašė vitamin9
#404663 Perziurejau savo postus,visai neblogai kad pastoviai parasinejau pamatau kas mazdaug vyko ir kada mazdaug geriau.Jau koki pusantro menesio geriu kogero.Zinot ka pastebejau ir googleje skaiciau,trumpa atmintis labai pablogejus,dabar pakeiciau lorazepam silpnesniais ilgesni laika veikenciais vaistais tai daug geriau,jie per trumpai veike tarp doziu per didelis tarpas ir per ilga laika nelabai i gera ejo man rodos,na neesme taip pridurimui,del short term,blemba lorazepamo niekada nepamirsdavau isgert o dabar kitus kur geriu bonkutej tai net pradejau bonkute nakti kai pasiemu tablete apvercui zemyn o diena kai isgeriu apverciu aukstyn,siandien net nezinau isgeriau vakare neisgeriau,padejes zemyn bet namus biski tvarkemes delto susijauke mano buteliuko apvertimo ciklas,priestai tokie dalykai nesidedavo nors ir buvo blogai,miegas blogas,nerimas uzkiles.Ir taip dienom buna pyktis uzeina,diena buvo atejus dizainu uzsiema moteris kazkokia ar kuom inai mane taip nervino atrodo uzpultim ir suluptum ja,as aisku taip nedaryciau,bet arba random mintis kamnors kanors bloga padaryt ten vos ne trenkt kad nuplot gerai kad pasekmes neaisku kokios butu ir net nera skirtumo kas praeitu pro mane ar nepazystamas ar mama ar vaikas.Tokios sekundines mintis praeina tai ka zinau man nepatinka,geriau galvociau apie rozinius ponius ar dar kokias visiskas nesamones :D Na bet cia tokio sekundines,dienom isvis nebuna,o kai uzpuola tai net pagalvoji wtf,miegu puse velnio 8-9 valandas kas neblogai,atsigavo labai vidines mintis nuo quetiapino kas labai gerai nes priestai buvo toks pavirsutiniskas mastimas.Daznai parasau kad ir facebooke ir pamatau kad kai kur visiskas nesamones parases,nors daznai instiktyviai rasau arba kartais koki zodi snekedamas vietoj vejo vandeni iterpi,nu niuansu turit.Man cia vienam jei kanors gero padaro tiek kazko ir nepageidaujamo gaunu ar ir jum buna kokiu nesamoningu salutiniu? Velai einu miegot gal dar tai ne ypac gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#404665 Man agresija būna, bet nemanau kad nuo quetiapino, irgi norisi ką nudaužt. :? Einu Krasnūchoj ir galvoju nu davai užkabinkit, davai dėl lojančio šuns tik kitaip pasižiūrėkit, tuoj aš jums.... Man tada sakė psi- tipo davai halo, sakau aha, šiknon tavo halo, bet vistiek teko gert halo dėl paranojų ir beveik baigės agresija man. Žymiai žymiai mažiau. Bet aš manau tą agresiją galima suvaldyt didesniu fiziniu aktyvumu.

Man tai dabartinis minusas dėl quetiapino, kad be jo aš nemiegu. Geriu 600mg. Išgėriau alaus šian. kelias pintas ir bijau po to vaistus gert ir nemiegu blemba.
Parašė vitamin9
KunigaikštisMyškinas rašė:Man agresija būna, bet nemanau kad nuo quetiapino, irgi norisi ką nudaužt. :? Einu Krasnūchoj ir galvoju nu davai užkabinkit, davai dėl lojančio šuns tik kitaip pasižiūrėkit, tuoj aš jums.... Man tada sakė psi- tipo davai halo, sakau aha, šiknon tavo halo, bet vistiek teko gert halo dėl paranojų ir beveik baigės agresija man. Žymiai žymiai mažiau. Bet aš manau tą agresiją galima suvaldyt didesniu fiziniu aktyvumu.

Man tai dabartinis minusas dėl quetiapino, kad be jo aš nemiegu. Geriu 600mg. Išgėriau alaus šian. kelias pintas ir bijau po to vaistus gert ir nemiegu blemba.

Cia zinok nuo quetiapino zinok man anksciau taip nebudavo,as pradejau gert pora men atgal,man pirmos 3 dienos isvis galvot net negalejau norm nemalone emocija negatyvia kazkokia pagaves visa diena ir kenti net negali minciu nukreipt i betka kita,as kovos menus lankiau daug man tokiu agresiju kad kazka uzmust nebudavo,o jei ant kazko ir supykdavau tikrai i ta rata neieidavo seimos nariai ar mazi vaikai.Cia viena diena irgi prie mako merga uzgeso ir neuzveda masinos kazkas jei negerai,avarini ijungus stovi sakau gerai atvaziuoju paziuret kas yra ir girdziu kazkas papypsino dar kazkokia boba kazka pasake,sakau ijungiai avarini? sako jo,atsisedau vaziuot galvoju atvaziuosiu jeigu betkas pasakys bent zodi apreksiu o dar kamnors kasnors jei nepatiks ispis** visus iseiles nepriklausomai nuo nieko,zinoma pykcio dadejo jog per telefona girdejau kazkokia boba nepatenkinta ir kad idijotai nesupranta ka reiskia avarinis zenklas ir zmones kurie nesupranta kelio eismo taisykliu mane parina,nu bet jau ka avarinis reiskia jei vairuoji gal reik ir susiprast,zodziu susitvarke nedavaziavus man,bet nemanau kad be quetiapino taip stipriai buciau suregaves gal tiesiog siaip papykes o ne vaziaves su tikslu pamatyt kam kazkas nepatiko :D Long story short,cia nuo quetiapino 110%.
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#405119 Ar greit atpratot nustojus juos vartoti? :?
Parašė feniksas
#405141 kvetiapinas lb svelnus vaistas su palyginus mazai salutiniu, nepatinka man asmeniskai, kad per akys kerta jis nehujovai. geriau ji 2metus, td padariau pertrauka, jokio pripratimo nebuvo ir geriu 600mg kas yra nemazai, po pertraukos db vel 1metai kaip geriu non stop, lb neblogas sis vaistas - tinka viskam ir nerimui ir depresijai ir nemigai kam tik tai nori