- 2019 08 08, 23:17
feniksas rašė:clonikas superinis vaistas tik kuo toliau tuo vis reciau ji israsineja ypac psichiatrijoj. visai neseniai bandziau issirasyt pas 2 skirtingus psichiatrus neisraso, sako lb stiprus vaistas ir t.t atmazai visokie, sako nutraukimas lb stiprus jo yra tame tiesos. man asmeniskai cloniko ikalt didesnis malonumas nei kasiako parukt. kalbant apie psichiatrija sutinku su tavim, kad tai pseudo mokslas, ir dauguma psichologu, psichiatru yra is vis sarlatanai, realiai pagal pacio paciento pasakojima nustatoma jam diagnoze, dar kartais pagal testukus, nors tie testukai daznai yra irgi abejotini. jeigu tau tik paprasta depresija, o ne kas rimciau, tai pavydziu tau, nes tai sutvarkoma ir patariu tau draugiskai po mazu mazink ir is vis nulipk nuo visu tu depresiniu vaistu nebent tik miegui kazka pasilik ir viskas. sportas - antidepresantas nerealus, veikia ir issiskiria ivairus hormonai, nuotaika ypac veikia. yra papildu, kurie veikia nuotaika pvz amino rugstis tryptofanas gali isigyti arba nusipirkti ir valgyti bananus jie irgi jo turi, pasikelsi nuotaika, dar kitas papildas - 5-htp irgi nuotaika veikia ir nereikes jokiu depresiniu vaistu, gersi papildus ir jie padarys savo darba arba as dar praktiskai esu isbandes miegui nerealus papildas - PHENIBUT, paguglink ir nuotaika taip pat pakelia ir miegas superinis patariu isigyt
As nemiegu

Aisku cia kazkur galvoje yra kazkas sujaukta delto ta naktis ir miegas sugadintas,zinau delko,kazin galima atgal grazint viska ar ne nezinau,kazkada skaiciau kad smegenu lasteles atsistatineja kas puse metu ar whatever tai zodziu imanoma viskas kogero.Sportuot dabar negaliu,siaip taip sportas gerai,labai gerai.Klonezepamas man pasakojo kad israsines labai sunkeis atvejais kai purto zmogu kaip vadinasi,epilepsijos priepuoliai ir tai ne siaip kad epilepsijos priepoliai buna bet dar sunki bukle to turi but kad kloniko gautum

Siaip klonezepamo as galeciau gaut pastoviai be problemu,bet kas isto,vistiek kadanors tai baikusi,nors dabar gerai pagalvojus reiktu kokius pora pacioku pasirupint.Nu jo jis gerai nuramina as ji irgi isgeriu 20 kokiu valandu buna visai nieko nerima numusa,kodel parukius atsipalaiduoji irgi,prisisvajoji jei viskas ok,visai kitas efektas kaip kazka nuveikus,o klonezepamas ka siaip ramus pabuni.Nezinau nustojau as ji gert ir nustojau aisku ne taip paprastai,nezinau kaip buna po 5 metu vartojimo bet po kokiu pora menesiu nebuvo taip ir baisu,as ji geriau,man pasake kad nutrauks po 3-4 sav gerimo tai lyg pradejau keisti lorazepamu gal,bet paskaiu dar pora pacioku gavau tai lyg geriau negeriau vel geriau,keiti kitais vaistais ir viskas,gal jei 5 metus geri sunkiau.Nulipima nuo vaistu tai jauciu pasvajot tik galima

Kol nebusiu laimingas apie vaistu mazinima pasvajot tik,o tai greit nebus gal.Siaip nusprendziau kad reik pradet dazniau rukyt

Testa ilga padariau,praita sav priemiau sprendima,galiu pasakyt kad jeigu nera viskas pakenciama,tai neapseisi kaip ir be vaistu taip ir be parukimo

kai bus kruva kitu realiu pozitiviu emociju kurios stipriai pakiletu gali jom atmesti kitka bet kol taip nera nezinau,arba parukimas tos emocijos ir yra