Moderatorius: signs

Parašė Nikotin-Koffein
#406749 Beja nezinau ar gerai padariau ar nelabai, bet pats savavališkai nutraukiau olanzapino vartojima, vartojau apie 2menesius kažkur dabar 3diena kaip negeriu ir nepasakyčiau kad blogai jaučiuosi, gal kaip tik labiau gyvesnis jaučiuosi
Vartotojo avataras
Parašė signs
#406753 Man priešingai, olanzapiną taip tiko, kad nekeisčiau ji į kitokį vaistą :) vartoju 5mg
Vartotojo avataras
Parašė signs
Nikotin-Koffein rašė:Dabar kai vaikstau i ta stacionara, daktaras israse paroxetin actavis gert po puse tabletes ryte ir olanzapino puse tabletes vakare. Bijau as to olanzapino

Iš pradžių jausis slopinimas kol organizmas adaptuotis prie vaisto. Paskiau jis ženkliai mažės :) kada tau paskyrė olanzapiną gerti?
Parašė Nikotin-Koffein
signs rašė:
Nikotin-Koffein rašė:Dabar kai vaikstau i ta stacionara, daktaras israse paroxetin actavis gert po puse tabletes ryte ir olanzapino puse tabletes vakare. Bijau as to olanzapino

Iš pradžių jausis slopinimas kol organizmas adaptuotis prie vaisto. Paskiau jis ženkliai mažės :) kada tau paskyrė olanzapiną gerti?

Olanzapina vakare o paroxetin ryte, dabar dar prisiskaičiau apie paroxetin kaip žmonėm būna tai išvis bijau baisiai gerti :verkiu nežinau kas bus, bijau
Parašė feniksas
#406760 paroxetin sudas ne vaistas, tikrai ne kazka ir tikrai yra geresniu vaistu. paroxetinas prastesnis nei olanzapinas. geri vaikiskas dozes, tai nei vieno nereikia bijoti
Parašė Nikotin-Koffein
#406761 Nezinau ar sudas ar ne sudas, kai kurie sako kad jiem labai blogai nuo tu tableciu, kai kuriem labai padeda bet bijau labai vistiek. Bandziau su escitalopramu tai pasidare blogai man nuo jo, pakeite i aripripozoli tai numusinedavo spaudima ir kaip lavonas vaiksciodavau dabar ta olanzapina tai irgi kaip ir rasiau pries tai ne kokia savijauta dabar paliko olanzapina ir prie jo paskyre dar paroxetina ta ir bijau bandyt as tu nauju vaistu, labai bijau
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408450 Atsakysiu į paskutinį komentarą. Tavo psichiatras bent susigaudo nuo ko kokie vaistai skiriami? Net juoktis pradėjau, kad tau nuo nerimo sutrikimų paskyrė jį. Jis gi antipsichotikas. Nu ir, kad didelę sedaciją turi. Bet nereiškia, kad turi nerimą ir tave užglušinti antipsichotikais reikia. Bet taip, pripratus prie jo, jis migdo, ir lengvai sedatyvus būni.

Vasarą norėčiau nusiimti Olanzapiną, kadangi neturiu manijų, o jį pakeisti Aripiprazole, nes jis pagal viską švaresnis vaistas ir kas man labiausiai patinka, neturi baisiai didelės įtakos cukraus kiekiui kraujyje, o man tai svarbu. Giminėje turiu 2 žmones, kurie serga diabetu.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#408454 O dėl ko negeri aripiprazolio, o geri olanzapiną?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408455 Stacionare man jį pritaikė :) Pas mane greito ciklo bipolinis sutrikimas su mišrių būsenų tendencija. Tai olanzapinas geriausiai veikia. O šiaip, pasiskaičiau apie aripiprazolį, kad labai dažnas šalutinis poveikis yra cukrinis diabetas, bet ačiū ne, nereikia tokio vaisto man. Pasilieku prie olanzapino.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409558 Aha, ir dar kaip didelė. Aš mečiau jį, gėriau įv. dozėm. Taip, jis man kažkiek padėjo su nerimu, bet aš patyliu apie olanzapiną. Mečiau, atsirado emocijos, nebepriglušintas toks. Aš daug vaistų išbandęs, bet einu link to, kad antipsichotikų visai atsisakyti, nieko gero jie neduoda, net ir mano bipoliniam
Parašė Graikas
signs rašė:Aha, ir dar kaip didelė. Aš mečiau jį, gėriau įv. dozėm. Taip, jis man kažkiek padėjo su nerimu, bet aš patyliu apie olanzapiną. Mečiau, atsirado emocijos, nebepriglušintas toks. Aš daug vaistų išbandęs, bet einu link to, kad antipsichotikų visai atsisakyti, nieko gero jie neduoda, net ir mano bipoliniam

Pala,o bipolikam aripiprazolis nepaeina? Geras vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409584 Paeina, tik labai nenustygstu vietoje nuo jų. Kad ir maža dozė, labai aktyvina :D šiaip gerai kam tinka, ir atsiliepimai labai geri apie jį, mažesnė diabeto rizika