Moderatorius: signs

ParašėForeverALONE
#409599 Cia tik man vienam veike olanzapinas atvirksciai t.y. dar labiau sustiprino haliucinacijas? :?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409600 Aii žinok man buvo taip, bet su quetiapinu. Atrodo pradžioje su intensyvėja, bet paskiau atslūgsta. Kai stacionare buvau, vienas narkomanas gydėsi nuo haliucinacijų, tai sakė trynė atmintį jam :D

O šiaip, kad ir kvetiapinas, 100 mg. Jei pradžioje neužmiegu, tai kažkokius keistus vaizdus matau. Blyn, šešėliai, kažkas juda ir pnš. Tikrai ne psichotiniai dalykai. Pasistengsiu susimažinti jį iki minimumo
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#409607 Man tas pats ir su kvetiapinu ir su olanzapinu. Ne tik gliukus matau, bet ir balsus girdziu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#409608 Jeigu dar joint'a pries tai parukes bunu tai isvis suintensyveja, visa nakti pragliucini...
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409609 Wow, nu gerai, kad pasisakot, nes jau buvau galvojęs, kad kokia prasidedanti psichozė
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#409613 Man ta pati mintis buvo kilus, kol neatsekiau, kad cia grynai nuo ju :) Bet kazinau, nera labai baisi psichoze, grazios spalvos pries miega :D tik balsai erzino, kaip radija butu ijungta.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#409620 5mg
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409621 Kad net neturėtų jaustis nuo tokios dozės :/ aš 100. Noriu susimažinti iki 50
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#409626 As apie olanzapino 5mg.
Kvetiapino 50mg vartojau
Parašė vitamin9
#409793 Nuo quetiapino mazos dozes girdejosi balsai ar siaip kruvos brudo darosi. Cia nereik nei dideliu doziu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#409853 15mg olanzapino pakeiciau i 600mg quetiapino, per menesi 10kg antsvorio nukrito
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Manijai tau tiek skyrė?

galbut, 400 per mazai, reikia ir 200mg rytines dozes, bet venlafaxinas 300mg, tai nejauciu slopinimo nuo quetiapino
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409865 Aš vėliau bandysiu nuo kvetkes pereiti į tritiką, nes man tik miegui reikalingas.

O tai dar nenutraukei venlafaksino??