Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Arlen rašė:
maingirdas rašė:
Tipotipas rašė:As manau, kad psichoterapijos tikslas zmogu motyvuoti daryti pastangas kazka keiciant gyvenime, dirbti su savim. Nes jei zmogus nieko pats nekeis savo gyvenime, tai jis nepasveiks. Ir apskritai liga reikia gydyti kompleksiskai, ir vaistai, ir psichoterapija, ir sportas, sveika mityba, nevartoti alkoholio, tabako, meditacija arba relaksacija, malda, dvasinis tobulejimas ir kiti dalykai, visa tai yra butina norint pasveikti, ir viska zmogus turi daryti pats, kiti gali tik uzvesti ant kelio, motyvuoti, bet uz ji nepasveiks. tai va tokia mano pamastymai :)
Gydymas psichoterapija man nezinomas dalykas .As pagal save galvoju ,jei butu geras gyvenimas ,niekas negadintu nervu ,nereiketu sukti galvos ,kaip isgyventi ,tai man uztektu ir vaistu .Raso,kad kiti gali uzvesti ant kelio .Na,taip sutinku tik ne kiekvienam tas tinka.

dar jei nelytu, nesnigtu, koks bjaurybe neuzliptu ant kojos troleibuse. kad niekas nenervintu, tai cia nerealu. tave nervina tiek, kiek pats leidiesi sunervinamas. ramybe tik kapinese, kazkada sake mano jogos mokytojas ir tai yra teisybe. ;)
RAMYBE TIK KAPINESE,taip 100 % sutinku
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247869 Ten jau nieko nera, kapinese!