Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:As galvoju apie Lyrica 150 mg vienu kartu isgerti, manai labai blogai nepasiklausus? Nes vel nerimas su visais dziaugsmais islindo. Blemba, as nezinau kas man yra, prisigalvojau, kad galiu susirgti sizofrenija. As zinau, kad absurda cia rasau, bet net pradejau googlinti, ar imanoma ne is sio ne is to susirgti, dar susiparinau, kad konkretaus atsakymo neradau. Nesuprantu, kas man yra, ieskau ligu vienu zodziu, matyt tikrai neturiu kuo uzsiimti. Zodziu ikyrios mintys lenda galvon, kaip jas ismusti? Tikiu, kad as cia ne viena, kuri ligu iesko, bet tokiu baisiu....Tikriausiai reikes i baznycia nueiti.

Atrodo kaip itampa, nerimas, jei dar pyktis is to nerimo, tai tikrai nemalonios tokios busenos. 150mg lyricos vienu metu nieko baisaus, as geriu 150mg ryte ir 150mg vakare, nesinori nieko neididint nei mazint, nes veikia pakankamai stipriai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#401420 Menuo gal, taip pat tai ne pirmas kartas kai ja geriu, anksciau esu kelis menesius geres, doze visada buvo 150mg ryte ir 150mg nakti. Sakyciau benzodiazepinas geriau nerimui nuimti, nei kelti daugiau pregabalina.
Parašė Mersas
biggie rašė:Menuo gal, taip pat tai ne pirmas kartas kai ja geriu, anksciau esu kelis menesius geres, doze visada buvo 150mg ryte ir 150mg nakti. Sakyciau benzodiazepinas geriau nerimui nuimti, nei kelti daugiau pregabalina.

:))) o spaudimo ir pulso nemazina kyrica? Man israse, bet turiu zema spaudima ir pulsa.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:
biggie rašė:Menuo gal, taip pat tai ne pirmas kartas kai ja geriu, anksciau esu kelis menesius geres, doze visada buvo 150mg ryte ir 150mg nakti. Sakyciau benzodiazepinas geriau nerimui nuimti, nei kelti daugiau pregabalina.

:))) o spaudimo ir pulso nemazina kyrica? Man israse, bet turiu zema spaudima ir pulsa.

Nezinau del to, man spaudima mazino vienintelis quetiapinas, su lyrica tokiu nepastebejau.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401499 Zoziu mano gydytoja pasiunte mane velniop - nei atskambina pakonsultuoti del vaistu, o uzrasymas tik kovo gale, absurdas kazkoks - moki pinigus, o laukti du menesius...Uzsirasiau pas Gintauta Daubara. Deja man ir vel pablogejo - nerimas nezmoniskas, jausmas, kad neistversiu, nors ir tvarkingai geriu vaistus + psichoterapija. Nesuprantu, kaip gali buti pagerejimas, o paskui kreive staigiai sauna zemyn. Atrodo, kad mano gyvenime nieko sukrecencio neivyko, gyvenu iprastai. Esu neviltyje :(
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Zoziu mano gydytoja pasiunte mane velniop - nei atskambina pakonsultuoti del vaistu, o uzrasymas tik kovo gale, absurdas kazkoks - moki pinigus, o laukti du menesius...Uzsirasiau pas Gintauta Daubara. Deja man ir vel pablogejo - nerimas nezmoniskas, jausmas, kad neistversiu, nors ir tvarkingai geriu vaistus + psichoterapija. Nesuprantu, kaip gali buti pagerejimas, o paskui kreive staigiai sauna zemyn. Atrodo, kad mano gyvenime nieko sukrecencio neivyko, gyvenu iprastai. Esu neviltyje :(

:))) tai gal vaistai netiko??
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Mersas rašė:
SantaMonica rašė:Zoziu mano gydytoja pasiunte mane velniop - nei atskambina pakonsultuoti del vaistu, o uzrasymas tik kovo gale, absurdas kazkoks - moki pinigus, o laukti du menesius...Uzsirasiau pas Gintauta Daubara. Deja man ir vel pablogejo - nerimas nezmoniskas, jausmas, kad neistversiu, nors ir tvarkingai geriu vaistus + psichoterapija. Nesuprantu, kaip gali buti pagerejimas, o paskui kreive staigiai sauna zemyn. Atrodo, kad mano gyvenime nieko sukrecencio neivyko, gyvenu iprastai. Esu neviltyje :(

:))) tai gal vaistai netiko??

Negi ir vel :( Bet tikriausiai taip ir yra.
Vartotojo avataras
Parašė western

Taip butent. Net ir mokant pinigus nesi tikras, kad su tavim elgsis, taip kaip tu nori. Na panasiai kaip kirpykloj. Jei susimokejai, dar nereiskia, kad graziai nukirps. Kai nieko stresuoto gyvenime neivyksta, o kreive nulekia zemyn, yra ypatingai apmaudu. N+n kartu patyriau ta jausma.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99

Tai nuo psichoterapijos zinok. Esu macius kazkur schema kad buna nuopoliu nuo jos nes tu valai zaizdas o kai pili peroksida ant zaizdu ja griauzia :oops: taciau veliau uzgija uzsitraukia graziai. Visumoj kreive psichoterapijoj kyla bet labai letai ir sitie pablogejimai tikrai praeis man ne karta taip buvo. Sekmes tau B)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Taip butent. Net ir mokant pinigus nesi tikras, kad su tavim elgsis, taip kaip tu nori. Na panasiai kaip kirpykloj. Jei susimokejai, dar nereiskia, kad graziai nukirps. Kai nieko stresuoto gyvenime neivyksta, o kreive nulekia zemyn, yra ypatingai apmaudu. N+n kartu patyriau ta jausma.

Aciu, kad pasidalinai patirtimi, jauciuosi ne viena, o tai guodzia.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Milita99 rašė:

Tai nuo psichoterapijos zinok. Esu macius kazkur schema kad buna nuopoliu nuo jos nes tu valai zaizdas o kai pili peroksida ant zaizdu ja griauzia :oops: taciau veliau uzgija uzsitraukia graziai. Visumoj kreive psichoterapijoj kyla bet labai letai ir sitie pablogejimai tikrai praeis man ne karta taip buvo. Sekmes tau B)

Aciu labai uz patarimus. Nes toks nerimas yra uzejes, kad net i panika puoliau. Vel analizuoji, ieskai priezasciu, o lieki nieko nepeses. Tikiuosi, kad cia nuo psichoterapijos ir tai laikina. Kaip as noriu pasveikti!!! ;)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#401547 Kazkaip norisi didesnio antidepresantinio veikimo, dabar 75mg venlafaxino, kas yra grynas ssri ir 30mg mirtazapino. 300mg ir 45mg atsimenu veike stipriai, gal, kai efektas tik pakenciamas, pameginti uzsikelti 150mg, nes daugeliui jau tada prasideda SNRI efektas, o noradrenalino sistema stipriai veikia depresijos teigiama afekta ir ta pati nerima. Manau nedidelis kiekis noradrenalino veiklos paboosti'inimo duoda teigiama efekta, kai stipriai veikiama sistema gali per daug iaudrint zmogu
Parašė Mersas
biggie rašė:Kazkaip norisi didesnio antidepresantinio veikimo, dabar 75mg venlafaxino, kas yra grynas ssri ir 30mg mirtazapino. 300mg ir 45mg atsimenu veike stipriai, gal, kai efektas tik pakenciamas, pameginti uzsikelti 150mg, nes daugeliui jau tada prasideda SNRI efektas, o noradrenalino sistema stipriai veikia depresijos teigiama afekta ir ta pati nerima. Manau nedidelis kiekis noradrenalino veiklos paboosti'inimo duoda teigiama efekta, kai stipriai veikiama sistema gali per daug iaudrint zmogu

O, gali buti kad nei vieni sssri netinka, gal reikia kitokio veikimo vaistu, ne to tipo