Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
amber49 rašė:Gal gali truputi apie mariu skyriu papasakot? kaip ten aplinka ir gydytojai, terapijos?

Mes su skyriaus vedėja nesutarėm. Dėl to ir išsirašiau anksčiau laiko. Plius, ten ryšio nėra :D net paskambinti nelabai išeina, ką jau kalbėt apie internetą.

Gulčiausi kitur, bet nežinau kur.

Noriu aktyvių psichoterapijų, kad būtų veiklos. Nes gulėti tik, tai ir namie galiu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Amelia rašė:Kaip įdomiai.. o kas vedėja?

Nepamenu pavardės
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#428398 Koki gera psichiatra pasirinkti Vasaros g?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Crazy rašė:
LBJ rašė:Koki gera psichiatra pasirinkti Vasaros g?

Matiekus ir J. Hilbilg.

Hilbilg kiek žiūrėjau tik krizių skyriuj dirba, ne?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#428483 Kur gultis kad butu ir psichoterapijos ir vaistus atitaikytu? gulet lovoj ir namie galiu. nematau tikslo gultis jei tik guli lovoj. reikia ir to ir to. patarkit prasau. galvoju kasdien apie ... patys zinot ka
Parašė Ramunyte
LBJ rašė:Kur gultis kad butu ir psichoterapijos ir vaistus atitaikytu? gulet lovoj ir namie galiu. nematau tikslo gultis jei tik guli lovoj. reikia ir to ir to. patarkit prasau. galvoju kasdien apie ... patys zinot ka

Na taip čia jau stipru,ir reikia,kuo greiciau ieškoti,kur gultisLBJ,ar jau radai?Šituo klausimu aš žalia .Sūnus visada guldavos į Kauno klinikas,bet jis dar vaikų skyriuje būdavo.O tu Vilniuje?gal tada į vasaros g?Ar tau kiek geriau?
Parašė Karalieva
#428550 Esu gulėjusi ne kartą Kauno Aleksoto krizių centre, na man ten tiko ir patiko, ir tikrai esant depresijos paūmėjimui, duobei, man ten padėdavo vėl atsistoti ant kojų. Jei kam įdomu,kreipkitės įA.Ž. :warm
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#428559 Dabar susirgau, tai negaliu gultis. Pora dienu atsitiesimui ir arba vasaros kriziu skyrius arba aleksoto. Daugiau nieko nesugalvoju. O kriziu skyriuose vaistus paziuri irgi?