Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dvv
#190317 ar kas esate gulėję šiauliuose, suaugusiujų psichoterapijos skyriuje?
ParašėŠiršė
#190346 Aš šiaulietė, tai girdėjau, kad nelabai geras gydymas ten. Vaistais prišeria, ir tiek. O tu iš Šiaulių?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#190400 nesu šiaulietė.
Parašė Silent Silence
#202588 O gal kas esate gulėję Šialiuose, "Motinos ir vaiko klinikos" nepilnamečių psichosomatiniame skyriuje?
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#202606 esu gulejus ten, bet suaugusiuju psichoterapijos skyriuje
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#202782 gulëjau pirmà kartà ten. atsiminimai ne kokie. slopino vaistais tiek, kad nesugebëdavau nueiti iki tualeto, ðliauþiau palei sienas ir vis tiek sugebëdavau nualpti koridoriuj, apie nuëjimà iki duðo në nekalbu. iðbuvau ten tik savaitæ (tëvai pasiemë). siûlyèiau geriau Kauno Klinikø Psichiatrijos skyriø.[/quote]

Man teko gulet Kauno Klinikose ribiniu busenu skyriuje, tai galiu pasakyt ta pati, kad taip nugyde, kad irgi i tualeta nenueidavau. Vaistus keite ir sere nemazindami doziu, o nuo to prasidedavo vos ne psichozes. Pragulejau 4 sav. daugiau neistveriau, nezinia kuo butu pasibaige, bet po ligonines bukle zymiai pablogejo, zmona kaip pamate mane toki tai iskart issiveze. Reikia labai atkreipti demesi ir kalbetis su daktaru apie skiriamus vaistus ir ju poveiki, nes gali pakenkti nepataisomai! Bukit atsargus.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#202789 Jau nebe suprantu....

Ar čia tik aš viena radau ligoninę, kur gydytojai normalūs? Kur sesutės yra žmonės? kur nešeriama vaistais?
Ir kur įsiklausoma į tave, pacientą? Kur tyla ir ramybė? Ir visos sąlygos atsigauti?

Tai man vadinasi pasisekė.....

=)
Parašė Migle
#202844 gulejau ir as Kaune ribiniu busenu skyriuj,netgi patiko,mane gyde rezidente,labai gerai isklausydavo,pritaike vaistus,iseidavau pasivaikscioti,lankydavau rankdarbiu terapija,o kur dar idomios psichologo Rycio paskaitos,prislopinta buvau tik kol priprato organizmas prie vaistu,siaip per daug vaistais nesere,netgi miegui vaistus duodavo tik tada jeigu negaledavau uzmigti.Jeigu tektu dar karta gultis i ligonine,rinkciausi tik sita :super
Parašė Thanatos
#202862 Aš gulėjau Klaipėdoje psichosomatiniame skyriuje, tam pačiam Naujojoje Vilnioje, Vasaros gatvės dienos stacionare ir krizių centre. Labiausiai nepatiko naujojoje Vilnioje, ten lengvesnėmis ligomis sergančius ligonius kaip visiškus psichus gydo, savaite neleidžia be palydos į lauką išeit, nejauki aplinka, rūstus personalas. Klaipėdoje ligoninė pačiam miesto centre, greit duoda laisvą rėžimą(savaitgalį net namo leidžia parvažiuot), ten įvairios terapijos vyksta, nors nenuosekliai, malonios slaugės, gydytojai paliko prastą įspūdį, nes ten padidėjus prolaktinui pasakė, kad soliano vartojimą galiu tęst, o Vasaros g. dienos stacionare konsultavo dvi puikios psichiatrės ir docentė ir paaiškino, kad ir kodėl būtinai turiu keist vaistus. Vasaros g. dienos stacionaras(8korpusas) paliko superinį įspūdį, tokios darbui atsidavusios, rūpestingos, kontakto su pacientu siekiančios gydytojos kaip Diana Verseckienė niekad prieš tai nebuvau sutikusi(mielai eičiau pas ją privačiai, bet 100 lt už apsilankymą man ne pagal kišenę), patiko tenykštės psichoterapijos, psichoterapeutai, atmosfera, kiti žmonės. Krizių centrui vasaros gatvėj priekaištų neturiu, nuostabi aplinka(penkios palatos, kuriose guldoma po vieną žmogų, jauki virtuvė -svetainė) jautiesi tarsi būtum namuose, kuriuose norėtum būti, puikus personalas, laiko čia iki 10 dienų .
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#204867 gal kam tekę lankytis RVPL universitetiniame vaikų ir paauglių skyriuje skyriaus vedėja - gyd. Jelena Kuzmenko? gal žinote kokios ten gyvenimo sąlygos bei rėžimas?
Vartotojo avataras
Parašė nausea
Gavelinni rašė:gulėjau pirmą kartą ten. atsiminimai ne kokie. slopino vaistais tiek, kad nesugebėdavau nueiti iki tualeto, šliaužiau palei sienas ir vis tiek sugebėdavau nualpti koridoriuj, apie nuėjimą iki dušo nė nekalbu. išbuvau ten tik savaitę (tėvai pasiemė). siūlyčiau geriau Kauno Klinikų Psichiatrijos skyrių.

Man teko gulet Kauno Klinikose ribiniu busenu skyriuje, tai galiu pasakyt ta pati, kad taip nugyde, kad irgi i tualeta nenueidavau. Vaistus keite ir sere nemazindami doziu, o nuo to prasidedavo vos ne psichozes. Pragulejau 4 sav. daugiau neistveriau, nezinia kuo butu pasibaige, bet po ligonines bukle zymiai pablogejo, zmona kaip pamate mane toki tai iskart issiveze. Reikia labai atkreipti demesi ir kalbetis su daktaru apie skiriamus vaistus ir ju poveiki, nes gali pakenkti nepataisomai! Bukit atsargus.[/quote]

o pas kokį gydytoją gulėjai Klinikose? juk ribinių būsenų skyriuje laisvas judėjimas, kada nori galima išeit kur nori. kai gulėjau Klinikose B skyriuje, tai iš to ribinių būsenų skyriaus į psichoterapiją žmonės ateidavo daug geresnės būsenos ir geriau nusiteikę nei iš mūsų skyrių, kur mūsų vienų daugelio niekur neišleisdavo, o daugelis ir pasikelt iš lovų nesugebėdavo, kaip ir aš pirmom savaitėm, kai slopino vaistais. iš pradžių pykau negalėdama pakelt rankos, bet paskui supratau, kad tai reikalinga, kad pailsėtų psichika apie ničnieką negalvodama. kitaip buvo nebeįmanoma, tas slopinimas yra gydymo dalis.
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#205226 As esu gulejusi Vasaros g.5 "Valgymo sutrikimu skyriuje", tame paciame pastate yra ir "Kriziu intervencijos skyrius" ir "Psichoterapijos skyrius". Pie valgymo sk. taj nenoriu ne prisimint, gal del to, kad ten mus ziauriai daug sre 5k/d ir neleisdavo ne trupinio palikti... :sad: Apie kitus sk. kiek girdejau atsiliepimu visi labai patenkinti, vyksta daug yvairiu rusiu grupiniu terapiju, labai daznai bendrauji su gydanciu gydytoju, psichologu, vaistais neuzglusina. Isleidzia y miesta, po teritorija gali vaikscioti, buna vakarones ir t.t. Ten aplinka labai jauki, viskas super moderniai yrengta, atrodo tikrai ne kaip ligonine :super cia tik siti slyriai geri!!! O kiti kiek girdejau ziaurus, bet komentuoti negaliu...

Kauno Klinikose Psichiatrijos klinikoje pries menesi gulejo mano dede su sunkia depresija ir suicidinem mintim. Jis isgulejo rodos 1,5men. Pirmiausiai gulejo A sektoriuje, kai teko ji lankyti, daktarai sake, kad geriau janos mergaites netraumuokit ir nesiveskit cia(jaunos mergaites kuriai beveik 24metai :D ). Kogero pastebejo mano isgasti. Ten labai baisu, man primine sovietiniu laiku ligonine is siaubo filmo. Labai niuru ir baisu, o kai kazkoks vyras pradejo man pasakot, kad jo galva yra kazkoks uzkietejes kompas su visokiom matricom taj patikekit... tulikas, dusas ten be duru.. ateme dedes visus asmeninius reikmenis.. ligoniai ten labai labai sunkus... Sanitarai, kaip kokie apsauginiai :x po savaites ji perkele y B skyriu, taj ten kaip jau kazkas ir minejo grazi aplinka, ir TV ir y lauka zmones isleidzia pabuti, bet aisku priziuri. Mano dedei ten patiko ir nors sako, kad jam nepagerejo visi matem, kad isejo kitas zmogus, beje jam ir tyrimus visokiausius dare ir del kitu ligu dar kazkokia daktare(nepamenu pavardes) ir dar keli rezidentai, aciu jiems :flo

Tikiuosi kazkam sita info bus naudinga, juk taip norisi, kad gyvenimas prasviesetu :)))

Laikomes :jap
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#205308 As irgi vasaros 5 esu buves, sio pavasario pabaigoj ir vasaros pradzioj, lankiau dienos stacionara :) ..Visai patiko ir padejo :) ..
Parašė Thanatos
#207130 Na ką aš Vasaros gatvėj perėjau visą kompleksą.Iš stacionaro į krizes kaip minėjau, o po to į moterų pirmą parai su geležinėm lovom, šalčiu, tualetu kuriame gastroliuoja kas tik nori kol tu... na žinot, plieniniais bliūdais valgyt, be vietos pavalgyt,rakinamu teliku, keletu neprognozuojamu umių pacienčių. Po to į moterų antrą. Tas kaip neremontuotas krizių centras, pusė velnio. Palatos po penkias moteris ir staliuku kur joms pateikia vakarienę. Dviem poilsio kambariais su nerakinamu teliku(bet kanalų junginėt neleidžia, kad pacientės pultelio neišderintų :D ) ir kompu su internetu, bei nedidele biblioteka, tualetu kur durys taip pat neuždaromos (kaip pas Remarką fronte :D ), ramiom pacientėm. Keista, bet visi gydytojai skyriuje vyrai. Vokietis :D kaip praminė likimo draugė Germanavičius, mano gydantis gydytojas, jauniausias, bet ne jauniklis, mielas, geras gydytojas, ne toks jau blogas vedėjas V.Pupeikis(likimo draugė jį vadino sunkiausiu pacientu skyriuje, bet nebuvo jis toks blogas :D ) ir Rudalevičius, kuris tik linkčiojo į Pupeikio netaktą per vizitacijas, dar skyriuje davė nešiot bjaurias pižamas
Parašė busgerudienu
#216045 Gulejau Naujoj vilnioj , antram skyriui ,o kiek vaistu leido siaubas migdomuju jokio psihologo jokiu psihoterapiju vinea kart per dvi savaites tik gyditoją mačiau.Nežinau ne gydimas o vaistu kaisaliojimas, tikejaus kokios psohpterapijos ar pan.
Gulejau su sunkia depresija.