Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#306275 As nuo 400 mg pradejau , normalu tai ,kad gulint nepajegi net rankos pajudint ir pan . Po kiek laiko normalu bus , nebus tokiu dalyku .
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#306276 man nakčiai juos paskyrė, prieš miegą gert ir taip, iškart visus 200mg geriu
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#306277 As ir nakciai geriu , kaip gyd sake 200 tai cia nedidele doze .
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#306279 bet šianakt manęs visiškai nemigdė labai ilgai ir prabudinėjau. nes praeitas dvi naktis labai greit užlaužė. negi pas mane polinkis į priklausomybę, kad organizmas taip greit apsipranta?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#306287 Nu man tikrai ne taip greitai ,kokius metus gera miega turejau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#306329 tai čia labai blogai, kad taip greit priprato organizmas?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#306333 Nezinau
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#307180 Perėjau nuo paprasto quetiapine prie seroquel XR... vėl... Gėriau seroquel prieš tą diddijį pabranginimą, po to neįpirkau. Dabar vėl vartoju, blem mieguistumas didelis, nieks nepadeda. Geriu prieš miegą kaip paprastą quetiapiną, bet šian. prisiminiau, kad gyd. lyg sakydavo gert apie aštuonioliktą val., tai bandysiu...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#307184 Manes jau taip nemigdo , bet jei 6 h isgerciau tureciau lovoj gulet , nes vistiek silpnumas jauciasi , geriau pries miega :)
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#307204 Norėčiau paklausti tų,kurie jau ilgesnį laiką geria šį vaistą-konkrečiai nuo ko jis jums buvo išrašytas?Nes kiek teko girdėti,kad jį psichiatrai pastaruoju metu skiria kaip panacėją nuo daugelio ligų (nemigos,šizofrenijos,nerimo,depresijos ir t.t.)Aš ir pati iki galo nesuprantu kam Quetiapinas yra skirtas... :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#307206 man ketipinor 25 mg skiria nuo nemigos .
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#307284 man 600 mg skiria nuo depresijos - mano pagrindinis vaistas
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#307780 man išskirta 200mg du kart i dieną, t.y. viena ryta, kitą nakčiai. kas man-nežinau, skyrė nuo nemigos.

bet kilo klausimas.. trečia rytą pabundu apimta panikos, nežinau, kaip paaiškint, niekada su manim to nebuvo. Beprotiškai didelis nerimas,jokių jėgu, vakar visą parą miegojau, taip bus ir šiandien, nes nežinau, kaip su tuo kovot. kažkas rašė apie nuotaikų stabilizatoriu, man kaip tik nuotaikos dar labiau šokinėt pradėjo, jog net baisu ir nenormalu. čia šalutinis poveikis, ar kas yra? geriu jau maždaug menesi ji.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#307794 Tai va man naktim stogas vaziavo , susimazinau per puse doze ir praejo , bandysiu pereit prie 100 mg dabar .