Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
maingirdas rašė:O jums psichiatrai lengvai skiria šiuos vaistus ?

Jau nebe nuo sausio 1.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393259 Man tai parašo kai pasakau, kad mažai turiu
Parašė Mersas
Katinas rašė:
maingirdas rašė:O jums psichiatrai lengvai skiria šiuos vaistus ?

Jau nebe nuo sausio 1.[/quote.

Nzn man niekas nepasikeite, gal kad privatus. Israse visko
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393804 Tik priminimas, kad vaistais forume neprekiaujame ir neprašome. Jei kas neišrašo, eikit kitur. Neturit pinigų privačiai - turit teisę pasikeisti poliklinikos psichiatrą ar net visą polikliniką. Čia tik tarp kitko, toliau diskutuojam :)
Parašėazuolas
#394956 Man reikia labai zolpidemo, gydytoja neisraso. O jei be recepto per intika atsisiusciau is usa zolpidemo cia butu nusikaltimas tipo ar kaip?
Parašė Mersas
#394968 [quote="azuolas"]Man reikia labai zolpidemo, gydytoja neisraso. O jei be recepto per intika atsisiusciau is usa zolpidemo cia butu nusikaltimas tipo ar kaip?[/quote

o ,tai kas atsiustu is US. Ten juk ir reikia jauciu receptu tkiems vaistams/
Parašėazuolas
Mersas rašė:
azuolas rašė:Man reikia labai zolpidemo, gydytoja neisraso. O jei be recepto per intika atsisiusciau is usa zolpidemo cia butu nusikaltimas tipo ar kaip?[/quote

o ,tai kas atsiustu is US. Ten juk ir reikia jauciu receptu tkiems vaistams/

Nu yra internete kur nereikia recepto, pasigooglink pamatysi
Parašė artas
#408856 Geriu zolpidema ne pagal paskirti - depresijai numalsint ,padeda kokiom 4 val , be to manes nemigdo tik apramina depresine busena
Parašė Mersas
artas rašė:Geriu zolpidema ne pagal paskirti - depresijai numalsint ,padeda kokiom 4 val , be to manes nemigdo tik apramina depresine busena

Tai visai ne i tema geri, suprasciau dar benzus, bet migdomieji tikmiegui ir tai trumpam
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#410249 Pamenu tuos laikus, kai jį be recepto pardavinėjo...Ir psichiatrę, kuriai pasakiau, kad pvz dieną išgėrus ketvirtį tabletės mane suaktyvina, tada galiu dirbti ir pan. Tai ji sako - gerai. Gerk. Svarbu tik padeda :D Aišku dabar jau rašo tik miegui. Kam jis ir skirtas. P.s.aš silpnesnį gėriau 7.5 mg zopiclonum (somnols), nors jie berods labai panašūs.
Parašė Gaika
#423402 Sveiki, ar dar yra vartojančių stilnox'ą?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Gaika rašė:Sveiki, ar dar yra vartojančių stilnox'ą?
Man išrašo zolpidemą ir galiu pirkti stilnox. Jie skirti nemigai .
Parašė Gaika
maingirdas rašė:
Gaika rašė:Sveiki, ar dar yra vartojančių stilnox'ą?
Man išrašo zolpidemą ir galiu pirkti stilnox. Jie skirti nemigai .

Kiek laiko vartoji juos?