Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#432345 Skirtų jeigu psichiatras domisi šiuolaikine psichiatrija, ne vien vadovėliais. Daug metų vartoju Lamictal, tačiau skirtas ne nerimui mažinti, o kaip nuotaikos stabilizatorius. Vartojau ir 400, 300 ir 200 mg, ne mažiau. Tiesa, kad padeda vidinę įtampą sumažinti. Nepamirškime, kad ne visiems ir mažina. Lamictal gali ir aktyvinti
Parašė velvis
#432361 Taip, mane lamotriginas aktyvina.
Parašė Aperture
biggie rašė:
signs rašė:Biggie, aš ir kėliau kas 10 dienų, ir dabar esu ties 300mg. Nebėra tokio didelio stimulo, bet nuotaikos stabilesnės ir duoda budrumą ir nesijaučiu net mieguistas.

Turi jis savybe greitai pakelti nuotaika, ypac keiciant doze, nors poto reikalai grizta prie labiau iprastu. As pats, atrodo, kazka jauciu jau nuo pirmos tabletes, bet tai laisvai gali buti placebas. Pamenu, esu jau stipru poveiki jautes ties 4-5 diena nuo 25mg, galbut tai pasikartos ir vel. Dar 37.5 venlafaxino sistemoje, viska darau letais zingsniukais, bet jau nebera to nesveiko vaistu kokteilio, o savijauta ne prastesne.

Senokai rašytas tavo postas, bet gal gali pasidalinti patirtimi, kaip sekėsi kelti dozę, ar buvo šalutiniai, nuo kokios dozės depresiją pradėjo gydyti?

Ačiū!
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#433757 Biggie dinges is forumo
Vartotojo avataras
Parašė despair
#440102 Sveiki,

Ar lamictal'is sumažino jums kazkiek nerimą? Kaip jis veikia kaip adjunct prie vienpolės depresijos?