Moderatorius: signs

Parašė barchatova
KunigaikštisMyškinas rašė:Man neturėjo įtakos. Bet aš jį gal per trumpai gėriau. :roll:

Dėl ko trumpai? Ir kuo pakeitė?
Mano psichiatras yra nusiteikęs laukti 2 - 3 mėn.
Parašė feniksas
#404529 mano gydytoja irgi nelinkusi laukti, jei salutiniai kokie lenda ar dar kas. pats pagalvok, nafik tau tokia gydytoja, kuri neatsizvelgia i tave, tavo norus ir t.t keisk psichiatre
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:pradejau gert. kol kas kosmaras... nerimas ziaurus, spaudimas uzkiles, galva plysta... :bloga

O tu pamegintum ji mesti, jei iseis "prisijaukinti" - dar ziauriau negu pradeti. Nu bet be jo visai nieko gero, tai renkuosi gerti
Parašė barchatova
Crazy rašė:pradejau gert. kol kas kosmaras... nerimas ziaurus, spaudimas uzkiles, galva plysta... :bloga

Siūlau kreiptis į gyd. Mane perspėjo, jei prasidės galvos skausmai ir pakils spaudimas, ateiti keisti vaisto.
Vartotojo avataras
Parašė 1z1
biggie rašė:

O tu pamegintum ji mesti, jei iseis "prisijaukinti" - dar ziauriau negu pradeti. Nu bet be jo visai nieko gero, tai renkuosi gerti

Šio vaisto neįmanoma "mesti". Jei kam pavyko - lauksiu "recepto".

(Geriu juos apie 5 metus.....)
Parašė barchatova
#405831 Labai "optimistinis" komentaras. Tikėjausi, kada nors sumažinti dozę ir vėliau nutraukti. Bet jei teks visą gyvenimą gerti, tuomet gersiu. Jei kepenys laikys.
Parašė Graikas
barchatova rašė:Labai "optimistinis" komentaras. Tikėjausi, kada nors sumažinti dozę ir vėliau nutraukti. Bet jei teks visą gyvenimą gerti, tuomet gersiu. Jei kepenys laikys.

Laikys kepenis. Nesibaimink. Dar netokius kruvius atlaiko. Nebent labai daug vaistu geri. Tada + koki hepaprotektoriu panaudok. O seip,kepenys atsinaujinantis,greitai atsistatantis organas.
Parašė Hmz
#405837 Pirma du mėnesius vartojau 75mg venlafaxino - nuotaika tapo stabilesnė, kitų privalumų nepastebėjau. Iš šalutinių - nukentėjo libido, atsirado prakaitavimas ir seilėtekis.
Kai padidinome iki 150mg, nuotaika pradėjo blogėti, galiausiai prasidėjo brain zaps - kas keista, kad dar jį tebegeriant.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
1z1 rašė:
biggie rašė:

Šio vaisto neįmanoma "mesti". Jei kam pavyko - lauksiu "recepto".

(Geriu juos apie 5 metus.....)

Man išėjo palaipsniui pakeisti jį escitalopramu, o pastarąjį galima keisti kitu lengvesniu ad, jei yra, ir taip palaipsniui eiti iki tokio, kurį lengviausia mesti. Arba escitalopramą mesti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#405857 Yra galimybe keisti i fluoksetina, kuris turi 2 savaiciu half-life'a ir apskritai nereikalauja nutitravimo. Bet nuo nemaloniu pojuciu visai pabegti greiciausiai neiseis, del venlafaxino noradrenerginio ir opioidinio poveikio
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:Venlafaksinas turi opioidini poveiki???

Visi antidepresantai turi, bet venlafaxinas ir mirtazapinas turi unikalu antininoceptini veikima, susijusi su opioidiniais receptoriais:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11931344