- 2009 09 27, 16:25
na cia reiktu kelt prie problemu...
as pati drebejau kaip lapas, sutraukdavo veido raumenys..bet man raminamieji ir andidepresantai nuima tai...lexotanil gerai nuimdavo nes raumenis atpalaiduodavo...
Moderatorius: signs
- 2009 09 27, 21:21
na man nuo xanax ir haliunikai yra buve ir dar didesnis nerimas, bet buvau su kitais vaistais sumaisius...
siaip eik pas daktara israsys gal ko kito...nes sunku su tokiom ligom cia kazka ismastyt...nes kai man netinka kas labai as einu ir nelaukiu vizito sekancio ir keiciu..
siaip eik pas daktara israsys gal ko kito...nes sunku su tokiom ligom cia kazka ismastyt...nes kai man netinka kas labai as einu ir nelaukiu vizito sekancio ir keiciu..
- 2009 10 03, 11:33
o aš jau tikėjausi, kad su šitais galima. dabar kaip grybas sėdžiu per visus klasės tūsus ir niekam negalu paaiškinti kodėl nenoriu gerti. juk negaliu sirgti du mėnesius šiaip. prieš tai gėriau tranxene, tai ten tikrai jokiu būdu nebuvo galima, o tikėjausi, kad su xanax bus kitaip :/. bent nemigdo
- 2009 10 03, 11:45
aš gydytojo dėl gėrimo nieko neklausiau, nes esu nepilnametė, tai kažkaip nenorėjau... beto galvojau ai čia gi tik kokias dvi savaites gersiu tuos vaistus, kol nesupratau, kad dvyliktos klasės metai bus ne tokie girti, kaip anksteni. vakar, tai man buvo "gripas" ir geriu "antibiotikus". ką vėliau sakysiu nežinau
- 2009 10 03, 12:05
mane tai labiausiai nervindavo kai grusdavo vos ne per jega..kiek esu net susipykus...as tai manau kad zmogus turi teise rinktis gert ar negert
kai ir gerdavau man budavo tokiu dienu na kad nenoriu ir viskas...o siaip aiskinu kad isvis nevartoju alhogolio ir tiek..tada visi ziuri kaip i trenkta...na bet prie to jau pripratau
kai ir gerdavau man budavo tokiu dienu na kad nenoriu ir viskas...o siaip aiskinu kad isvis nevartoju alhogolio ir tiek..tada visi ziuri kaip i trenkta...na bet prie to jau pripratau