- 2011 03 09, 07:25
Čia kokius vaistus vartoja kaip suprantu iš temos. Tai vartoju aš:
Citalopram Actavis 20mg (parai)
Fluanxol (2 kartus per diena, ryte ir po pietų)
Dar nakčiai kažkokius vartoju(kad miegočiau), pavadinimų nepasakysiu, nes juos man duoda dienos stacionare, pavadinimų neatsimenu.
Moderatorius: signs
- 2011 04 06, 12:51
o ar kas nors is sportuojanciu vartoja vaistus tarkim as futbola lankau bet bijau vartoti nes gali sportinei formai pakenkti ar yra tokiu?
- 2011 04 06, 20:41
priklauso nuo to kokius vaistus vartoji ir kokį jų kiekį. nelabai įsivaizduoju aktyvaus sporto apsvaigus.
pats rimtai sportuoti ėmiau, tik juos metęs.
mantas5533 rašė:o ar kas nors is sportuojanciu vartoja vaistus tarkim as futbola lankau bet bijau vartoti nes gali sportinei formai pakenkti ar yra tokiu?
priklauso nuo to kokius vaistus vartoji ir kokį jų kiekį. nelabai įsivaizduoju aktyvaus sporto apsvaigus.
Make a change kill yourself
- 2011 04 07, 06:09
Kaip tik vartojant vaistus rekomenduojama sportuot, nes vaistai letina medziagu apykaita, svoris auga. As pats sportuoju keturis kartus per savaite ir tikrai reikia sportuot
parijas rašė:mantas5533 rašė:o ar kas nors is sportuojanciu vartoja vaistus tarkim as futbola lankau bet bijau vartoti nes gali sportinei formai pakenkti ar yra tokiu?
Kaip tik vartojant vaistus rekomenduojama sportuot, nes vaistai letina medziagu apykaita, svoris auga. As pats sportuoju keturis kartus per savaite ir tikrai reikia sportuot
- 2011 04 07, 07:07
tai faktas, kad sportuoti reikia, aš kalbėjau apie savo patirtį, kai nuo arkliškų dozių vos padirbdavau, ką jau kalbėti apie sportą. po to dar buvo abstinencijos laikotarpis, kai nutraukiau visus vaistus staiga, tada irgi ne kas buvo.
Tipotipas rašė:parijas rašė:mantas5533 rašė:o ar kas nors is sportuojanciu vartoja vaistus tarkim as futbola lankau bet bijau vartoti nes gali sportinei formai pakenkti ar yra tokiu?
Kaip tik vartojant vaistus rekomenduojama sportuot, nes vaistai letina medziagu apykaita, svoris auga. As pats sportuoju keturis kartus per savaite ir tikrai reikia sportuot :)
tai faktas, kad sportuoti reikia, aš kalbėjau apie savo patirtį, kai nuo arkliškų dozių vos padirbdavau, ką jau kalbėti apie sportą. po to dar buvo abstinencijos laikotarpis, kai nutraukiau visus vaistus staiga, tada irgi ne kas buvo.
Make a change kill yourself
- 2011 04 09, 12:47
Aš irgi žaidžiu futbolą nemažai (gal ne taip rimtai kaip tu), vartoju seroxatą, man nuo jo jokių slopinimų nėra (tik pradžioj, kol pripratau buvo negera), tai visai netrukdo sportuoti.
mantas5533 rašė:o ar kas nors is sportuojanciu vartoja vaistus tarkim as futbola lankau bet bijau vartoti nes gali sportinei formai pakenkti ar yra tokiu?
Aš irgi žaidžiu futbolą nemažai (gal ne taip rimtai kaip tu), vartoju seroxatą, man nuo jo jokių slopinimų nėra (tik pradžioj, kol pripratau buvo negera), tai visai netrukdo sportuoti.