Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:Kazkaip norisi didesnio antidepresantinio veikimo, dabar 75mg venlafaxino, kas yra grynas ssri ir 30mg mirtazapino. 300mg ir 45mg atsimenu veike stipriai, gal, kai efektas tik pakenciamas, pameginti uzsikelti 150mg, nes daugeliui jau tada prasideda SNRI efektas, o noradrenalino sistema stipriai veikia depresijos teigiama afekta ir ta pati nerima. Manau nedidelis kiekis noradrenalino veiklos paboosti'inimo duoda teigiama efekta, kai stipriai veikiama sistema gali per daug iaudrint zmogu

Tai nebandei dar 150 mg Venlafaxino? Ir dar norejau paklausti, ar pagrindine problema nerimas?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:
biggie rašė:Kazkaip norisi didesnio antidepresantinio veikimo, dabar 75mg venlafaxino, kas yra grynas ssri ir 30mg mirtazapino. 300mg ir 45mg atsimenu veike stipriai, gal, kai efektas tik pakenciamas, pameginti uzsikelti 150mg, nes daugeliui jau tada prasideda SNRI efektas, o noradrenalino sistema stipriai veikia depresijos teigiama afekta ir ta pati nerima. Manau nedidelis kiekis noradrenalino veiklos paboosti'inimo duoda teigiama efekta, kai stipriai veikiama sistema gali per daug iaudrint zmogu

Tai nebandei dar 150 mg Venlafaxino? Ir dar norejau paklausti, ar pagrindine problema nerimas?

Cia sumazintas jau nuo 300mg, 300mg per daug buvo, po truputi sumazinom iki 75, bet dabar jau trukt pradejo ir depresiskumas didesnis, o nerimas yra ties abiem dozem, 300mg gal didesnis nerimas, bet bent jau atsikeli ir darai kazka, kad praeitu.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401568 Bet kodel padidinus doze tas nerimas vistiek islieka? Juk vaistai turetu gydyti generalizuota nerimo sutrikima. Tai gal vis delto vaistai netinka?
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Bet kodel padidinus doze tas nerimas vistiek islieka? Juk vaistai turetu gydyti generalizuota nerimo sutrikima. Tai gal vis delto vaistai netinka?

Netinka vaistai manau
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#401619 37.5mg venlafaxine ir vis tiek nerimas iki lubu. Mesiu as ji velniop, nors ir daktarai man per prievarta vos ne bruka ji.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:37.5mg venlafaxine ir vis tiek nerimas iki lubu. Mesiu as ji velniop, nors ir daktarai man per prievarta vos ne bruka ji.

O Lyrica nenumusa?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:
biggie rašė:37.5mg venlafaxine ir vis tiek nerimas iki lubu. Mesiu as ji velniop, nors ir daktarai man per prievarta vos ne bruka ji.

O Lyrica nenumusa?

Ne. Jauciu as tolerancija jau issivyste lyricai, daugiau 300mg nematau reikalo kelti, turbut keisiu abu antiepileptikus i viena lamotrigina
Parašė Muse puse
#401662 Pavasari gulejau reanimacijoje, pries beveik metus. Po reanimacijos gulejau psichiatrineje, ten kai israse jau daktaras parekomendavo Alventa gert, na mano Mama ten su juo snekejo, kadangi as lb jauna, buvo tik 18 metu. Alventa musu seimoje yra senai, Tevas po Cernobylio avarijos ja geria jau apie 30 metu. Jis ten likvidavo. Jam prirasyta 2 per diena, taciau jis geria po 1. Pats reguliuojasi dozes.
Na, o griztant prie mano temos tai as pradejau Alventa gert balandi, kartu ir kvetipyna miegui, geriau kelis menesius iki liepos, pastate ant koju butent sie vaistai, paskui savavaliskai nutraukiau, jokiu pozymiu, kad bloga nebuvo, isejau lengvai kaip ranka nueme. Lapkriti vel prasidejo depresija, nerimas, to jausmo net negaliu atpasakoti, buvo slykstu ir ziauru. Kadangi turiu ir panikos priepolius, tai ne karta ir greitoji buvo. Grizau lapkriti prie psichiatru pagalbos, patekau pas tokia, kuri menesiui israse 2 pakelius bronezepamo ir 1 pakeli relaniumo panikai valdyt. Nesamone, sitis deziapamai kaip sake psichologe kaip tik kelia nerima, todel nutraukiau ju vartojima. Kai suzinojau. 90 tableciu raminamuju menesiui yra kosmosas. Nuo lapkricio geriau mirtazapina, iki dabar.
Nusprendziau grizt pas sena psichiatre, kuri skirdavo Alventos. Sausio 31d. Pas ja grizau, ir ji prie Mirtazapino pridejo dar 75mg Alventos.
Geriau kelias dienas, taciau pajutau, kad dvieju per daug ir Mirtazapina nutraukiau, nes ji man paliko
Grynai del miego. Nes stengiuosi jokiu raminamuju miegui negert, turiu recepta kvetipynui, bet neperku, raminamieji labai blogas ir nereikalingas dalykas. Kvetypinas veike kaip migdomasis bent jau man, jis nesukelia priklausomybes. Bet atsisakiau ir jo.
Jau 5 diena kaip geriu Alventa. Uzmigt sunkiau, bet miegu. Jauciasi kartais kaip ant sparnu, gera nuotaika, bet suprantu,kad tai turbut laikina. Zinau, kad pirmas kelias savaites Alventa gali kelti nerima, bet nei praeitais metais, nei dabar nekelia. Pasaliniai veiksniai: vyziai issiplete, del spaudimo nezinau, siandien tikrinsiu, ar aukstesnis. Kartais buna silpna, bet taip turi buti.
Apetito isvis nera, orgazmo negaliu pasiekt.
Na, kaip bus toliau matysim
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401689 Vakar buvau pamirsus isgerti Alventa (75mg), tai po pietu prasidejo toks keistas galvos apsvaigimas, susiaurejes matymo laukas, kaip alkoholio buciau pavartojus, bet kadangi nevartojus, tai puoliau i panika, galvojau apalpsiu. Siandien nerimas nuo pat ryto, vaistu jau nepraleidau. Norejau paklausti - gal kam tai buvo - negi praleidus viena tablete gali taip buti? Ar cia psichologiskai? Nezinia ko, bet labai issigandau :( Pries tai reikalai jau buvo pradeje gereti. Aciu uz atsakyma :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Vakar buvau pamirsus isgerti Alventa (75mg), tai po pietu prasidejo toks keistas galvos apsvaigimas, susiaurejes matymo laukas, kaip alkoholio buciau pavartojus, bet kadangi nevartojus, tai puoliau i panika, galvojau apalpsiu. Siandien nerimas nuo pat ryto, vaistu jau nepraleidau. Norejau paklausti - gal kam tai buvo - negi praleidus viena tablete gali taip buti? Ar cia psichologiskai? Nezinia ko, bet labai issigandau :( Pries tai reikalai jau buvo pradeje gereti. Aciu uz atsakyma :)

Venlafaxinas - vienas tu antidepresantu, kuriu dozes geriau nepamirsti isgerti, nes gan greit is organizmo pasisalina