Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#191834 sportuok
Vartotojo avataras
Parašė Oricon
#191836 ishbandyta, zhinoma veiksminga, bet stimulo mazhai kuomet svoris beveik neauga..
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
parijas rašė:
Ponia.Popo rašė:
parijas rašė:
dangiska rašė:tualete buvai ?

as setonas, tad priesingai, nei tu 2 kg tulike nepalieku :p

Eeeh, pasidalink, praverstu man =)

tai labai paprasta. tereikia nusikirpt dredus ir nusiskust barzdą :-p galvoju dar apie kojų depiliaciją, gal reikės išbandyti- numesčiau dar kokius 5kg ;-)

Zioauriai gerai sukaltas pokshtas :super
Po kirpyklos pasisveriau, ogi 100-tas. Jega. Per du metus pasiekiau simta. Isties saunu, o vasara dar tik isibegejo, zadu zemiau simto numesti :)
ParašėtheExploder
#197903 kaip seroxatas svorį bei apetitą veikia, kam teko gert?
Vartotojo avataras
Parašė vers
#197994 as kai nutraukiau effexor, priaugau svorio. lyg ir nepastebejau, kad daugiau valgyciau, bet jausmu daugiau atsirado, tai gal ka nors daugiau ir suvalgau, bet as manau, kad del vaistu toks poveikis galejo buti
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#197997 bent jau aš per 11 metų vaistų vartojimo nemažai svorio priaugau :( bet esu aukštas o ir stambus tai jaučiuosi kaip milžinas :DD kompleksuoju truputį dėl svorio, bet sau aš patinku koks esu =) vaistai lyg ir atiderinti: jau kokie 4 metai vartoju tuos pačius. dėkoju visiems psichiatrams, kurie mane gydė ir tebegydo - thanks a lot :aciu :da :angel
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#198007 siuo metu geriu AD kurie mazina priepuolinius valgymus. nebesinori istisai ka nors kramsnoti. atrodo padeda. :DD
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#198010 dvv, pasakyk tų AD pavadinimą tada, nes aš abejoju ar yra tokių AD , nuo kurių neauga svoris...
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
groowax rašė:bent jau aš per 11 metų vaistų vartojimo nemažai svorio priaugau :( bet esu aukštas o ir stambus tai jaučiuosi kaip milžinas :DD kompleksuoju truputį dėl svorio, bet sau aš patinku koks esu =) vaistai lyg ir atiderinti: jau kokie 4 metai vartoju tuos pačius. dėkoju visiems psichiatrams, kurie mane gydė ir tebegydo - thanks a lot :aciu :da :angel

Aukštas ir didelis? :) Vikingas! Tikrai neturėtum kompleksuoti dėl ko nors :)
truputį offtopic.. Truputis mergaitiškos nuomonės :)
:uztave
Vartotojo avataras
Parašė Mona
theExploder rašė:kaip seroxatas svorį bei apetitą veikia, kam teko gert?

Aš geriu, bent jau man tai jis slopina apetitą. Bet dar geriu mirtazepamą, kuris jį didina, tai va, gal ir gaunasi pusiausvyra.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#198101 as geriu NYCOOFLOX siuo metu. pries tai FLUX. abeju veiklioji medziaga FLUOXETINUM.
vienas brangesnis, kitas pigesnis.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
groowax rašė:dvv, pasakyk tų AD pavadinimą tada, nes aš abejoju ar yra tokių AD , nuo kurių neauga svoris...

Geriant Cipralex, veliau seroxat nepriaugo ne gramas. Taip kad, yra.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#198133 Man vartojant seroxata pradejo nezymiai svoris krist
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#198211 ar vartojant AD yra kam pasitaikes salutinis poveikis-viso kuno niezejimas?
atrodo ir skura nusiplesi. berimo nera.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#198216 :sos: