Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#204449 o kam iš viso gerti, kas sakė, kad tai būtina?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
Kandis rašė:Kita savaite bus didelis balius, ir jame dalyvausiu, galvoju isgert vyno taurele simboliskai, geriu cipralex'a, gal kas zino koks sio ad su alkoholiu poveikis,nieko baisaus nebus?

Jokio. Jei tikrai gersi tik taurelę vyno.

redagavo enigma
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#204465 Ta diena negerk cpralekso,nieko nebus,as vartoju irgi si AD,pries pora dienu buvau mamos gimtadieni,isgeriau tekilos pora simtu gramu ir viskas buvo gerai.
Parašėnemoku
#204478 Kandis, anotacijoje štai ką rašo:
„Cipralex, kaip ir daugumos kitų vaistų, nepatariama vartoti kartu su alkoholiu, tačiau sąveika su alkoholiu yra mažai tikėtina.“
Parašė Tipotipas
#204484 Nu as vartoju soliana, kazkada seniai kai ji vartojau tai gerdavau atsimenu valerijonu po buteliuka nakciai, tai gal but nuo jo tai labai blogai budavo negaledavau uzmigt, kaip vaiduoklis jauciausi. Po to dingo tas blogumas ir isgerdavau alaus kartais normaliai, tai nieko nebudavo, tiesiog ta diena negerdavau vaistu. O dabar po pertraukos vel geriu soliana ir praktiskai negeriu, nu pora kart isgeriau po bokala alaus per gimtadienius. Tiesiog labai nemaloni busena kai isgeri, kaip durnas jauciuosi. Ir beto nemazai sportuoju, tai alkoholis tikrai ne i nauda. O seip manau, kartais galima isgert biski, tik nereikia piktnaudziaut...
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#204716 vaikai :D
negerkit vaistų su alkoholiu, nes bus blogai.
savo kailiu patyriau šiandien........
:x
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#204719 man ir be vaistų nuo to alkoholio buvo šakės, taip, kad su vaistais net ne bandysiu.. kam daryti eksperimentus su savim? Bet jei kas tai darot būtinai pasidalinkit... būtų geriau jei tiksliau nurodytūmėt kokius vaistus vartojate (dozes) ir kokį alkoholio kiekį ir per kokį laiką sumaišėte...
Ta prasme, aš visai rimtai... būtų įdomu žinoti visas "kokteilio" dalis ir ingridientus... ir pasekmes, žinoma ("bloga" labai nepibrėžta sąvoka kas vienam bloga kitam gali pasirodyti "gera" ar kita kokia nors patirits)
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#204775 dekui uz rekomendacijas... :) viskas apsiprendziau kol kas dar is vis nebandyt net galvoti ragaut alkoholio... juk galiu ir be to apsieti, aisku, tai kulturos dalis, bet vis tiek tai nera butina... veliau, kai priprasiu prie ad pilnaj, tada gal isbandysiu viena taurele paragaut... jei organizmas atmes, tai tada is vis negersiu... nors siaip mano organizmas gana geraj toleruoja alkoholi, bet sveikata svarbiau, labai noriu pasveikti ir buti darbinga. =)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#212084 Aš per vieną baliuką išgėriau šampano tris taures,žinoma ne iš kart,bet palaipsniui,jaučiaus labai keistai,išraudau visa ir tokia sumišus buvau,labai keistai buvo.Vartoju zoloftą ir xanaxsą.Kitą kartą išgėriau vyno taurę,o tada ir prasidėjo,širdis taip permušinėt pradėjo,kad maniau jog ji sustos,visą naktį neužmigau,taip blogai buvo,prakaitas pylė.Nuo to karto viskas,eksperimentų nebedarau,atsigersiu,kai ateis laikas.Labai kartais suerzina draugai,kai jiems reikia aiškinti,kodėl taip,o ne kitaip.
Parašė bimbam123
#212296 Vartoju seroxat (paroxetine). Tik pradėjęs vartoti alkoholio 2-3 mėnesius negėriau nei lašo. Po to paklausiau psichiatro, ar galima, jis sakė, kad iki alaus bokalo galima. "OK, nieko baisaus" pagalvojau. Psichoterapeutės paklausiau to pačio. Atsakė, kad negalima su šitais vaistais alkoholio gerti. Tada pasigooglinau informacijos ir nieko konkretaus neradau, visur rašo, kad "su šiais vaistais alkoholio poveikis gali būti stipresnis", bet nieko konkretaus. Taip pat informaciniame lapelyje nieko neradau, taigi nusprendžiau, kad aš alkoholį galiu gerti. Ir taip ir yra. Apgirstu tiek pat, kiek ir tada, kai nevartojau vaistų. Šiaip geriu nedaug dažniausiai, bet vieną kartą šiek tiek padauginau (išgėriau tiek, kad jau buvau tikrai girtas) ir nieko nenutiko. Nei bloga, nei ką. Iš viso, nežinau kam man tie vaistai paskirti, nematau aš jų poveikio jokio, geriu tik kad reikia, nes, kaip psichiatras sako, "bus galima mažint, kai psichoterapija duos efektą", o aš manau, kad to gali niekad ir nebūt. Žodžiu... :)
Parašėnemoku
#212297 bimbam123, dėl to „nieko nenutiko“ negali niekad būti tikras, nes nežinai, kaip visas tas miksas veikia tavo psichiką ir kas po metelių dešimties gali dėl to pasireikšti.
O gerti antidepresantus užgeriant juos alkoholiu (kuris kaip tik priklauso depresantų grupei) nėra labai protinga.
Parašė bimbam123
nemoku rašė:bimbam123, dėl to „nieko nenutiko“ negali niekad būti tikras, nes nežinai, kaip visas tas miksas veikia tavo psichiką ir kas po metelių dešimties gali dėl to pasireikšti.
O gerti antidepresantus užgeriant juos alkoholiu (kuris kaip tik priklauso depresantų grupei) nėra labai protinga.

Tai ką siūlai daryt? Nesilinksmint, nedalyvaut niekur? (taip taip, sakysi, galima ir be alkoholio, bet žinai, norisi vieną kitą alaus bokalą išgert ir šiaip visi kreivai žiūri į nė lašo negeriančius...).
O tai apskritai ar yra žinoma, kas po dešimties metelių nuo šitų vaistų gali pasireikšti? Man atrodo, kad ne.
Aš vaistų juk neužgeriu alkoholiu, pasistengiu išgėręs tabletę negerti keletą valandų.
ParašėKatinas
#212356 :D Negi taip neitiketina yra, kad zmogui gali buti linksma ir be alkoholio?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#212357 as esu taip siautus per gerus balius blaiva budama kad kiti girti to nepadarytu :) tai tikrai galima :)as net kai negeriu vaistu isgerus dazniausiai noriu miego ir prarandu koordinacija
Parašė bimbam123
dangiska rašė:as esu taip siautus per gerus balius blaiva budama kad kiti girti to nepadarytu :) tai tikrai galima :)as net kai negeriu vaistu isgerus dazniausiai noriu miego ir prarandu koordinacija

Įtikėtina, aš dažnai iš principo, kad negerti, negeriu ir būna labai linksma. Bet kartais noriu ir nesinori jaustis ligoniu, nes va, dėl vaistų, negaliu...