Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#96743 AŠ irgi geriu po 75 mg, nors mano liga įsisenėjus. Nors bendrai dar ir neuroleptikų gaunu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96764 o kada skaitosi įsisenėjusi, ta prasme tai gal man visą gyvenimą teks po tą 75 gert jai negaliu nutraukti?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#96771 Nežinau. 8 m. kažkur sergu su visokiais pakilimais ir nuosmukiais.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96780 o tai buvo laikas kai negėrei ad
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#96783 Tai tik dabar normaliai ir pradėjau gydytis, anksčiau viską mesdavau.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96792 nu tai ziūrėsim kaip seksis.Aš tai pvz šiemet darbovietę pakeičiau, su viena bendradarbe artimiau susidraugavom-tai kai pasisakiau kad sergu ir geriu vaistus išsižiojo.Sakė niekada nebūtų pagalvojusi.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#96795 Ir aš pati niekaip negaliu suvokti kas tai per liga.Manau kad būsiu paveldėjusi. Ir dar gydytoja man nuolatos aiškina kad AD priklausomybės neduoda bet realybėje tai man atrodo kitaip
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96830 o siaube, tai kas tada man, jei geriu po 150 ir dar nori didint iki maximalios dozes....
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#96959 Aš taip pat po 150vartoju ir dar neuroleptiką
Vartotojo avataras
Parašė simili
#97010 nematau cia jokio siaubo ir as gerciau kiek tik reikia-kad tik normaliai jausciausi, didina tam manau kad pasiektum remisiją(cia agni kreipiuosi) o kai nebereiks sumazins iki palaikomojo gydymo- tuom šis vaistas ir geras, nes kt jau nedaug nuo dozės didinimo priklauso-derinius visokius daro-kazkada pat ilabai išsigandau to vaisto(mane viskas gąsdina kasnauja ir nepažįstama) tai peskaiciau musiem visus int. tinklapius ir visom kalbom apie juos :D kol nusiraminau
Vartotojo avataras
Parašė simili
#97011 mano tai siaip spaudimas kraujo zemas, tai dar dėl to labai tas vaistas tinka-neslopina.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#97050 Nuėjau pas kardiologą iš šeimos gyd., kad pakomentuotų dėl tų vaistų. Pakraupo ir sakė mažiausiai mėnesį nevartoti savo kardio vaistų, tik tada gerti Alventą. O aš juos gėriau vakar :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#97052 gerai, kad nuėjai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#97055 o tu kaip jauteisi išgėrusi alventos?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#97061 Tai aš jos negėriau, ten vakar vaistai nuo širdies buvo vartoti :bloga Kartais įtarumas, pasirodo, yra sveika :bloga