Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#307795 Ir kaip tau ji pavyksta diena gert ? Man silpna budavo diena nuo jo , prasiau ,kad kuo nors kitu keistu , pakeite fluanxoliu , jis gerai rytui ,jokiu ,migdymu ar silpnumu , nes nesamone buvo atsikeliu ryte isgeriu tab ir toliau miegot . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#308166 kad jau virš savaitės kokios aš nieko nebejaučiu jo dieną išgerus.. :bloga
o anksciau tai jo, nuslopindavo biškel ir migdydavo
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#308168 Didžiausia dozė, man rods, yra 800mg.
Teko gert, tai apsnūdimas nerealus man buvo. :bloga
Dabar geriu 400 mg seroguel XR jį rekomenduoja 18 valandą išgerti.
Tokia keista būsena, lyg prašviesėja galvoj, bet kartu toks daužtumas.
Pažįstu, kas gėrė 25mg quetiapino ir skundėsi mieguistumu.
O tu, the ending, seroquel xr geri ar paprastą quetiapiną?
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#308181 paprastą quetepiną. nieko, ketvirtadieni pas daktare, bus aišku kas kaip toliau gal
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#308221 As jau ne vienus metus geriu , vis dar tas pats , isgeriau teko iseit is namu trumpam tai ta 100 metru kelione atgal ,labai prailgo grist :D Tau matomai jis nera toks efektyvus :)
Parašė Rituletas
#308238 Šitos nesąmonės neįmanoma gert dalimis. Vartojų visą 400mg naktį. Geriu 22h. Kaip ir visiems, miegas ima 12-13h, taigi nebesu normalus žmogus. Psichiatrė atvira - gersi visą gyvenimą, žus N neuronų ir po gero dešitmečio būsi debilas. Ką debilas, jau tau neberūpės, kad tie neuronai išvis žūva :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#308254 šis vaistas ant tiek kenkia? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#308283 Sia sav . keliausiu pasipyldyt atsargas , tai prasysiu 100 mg tableciu , nes lauzymui jos nepritaikytos .
Parašė Rituletas
lapė pašovė medžiotoją rašė:O tokiom dozėm ne šizofreniją gydo? Nes visiems nerimams, nemigoms ir pan. skiriama iki 140-160 mg, bent man taip sakė.

Kaip nori, taip gydo. Nėra jokio skirtumo dėl diagnozės. Gulėjau ligoninėje, netiko vaistai, vis tiek nekeitė. Pakeitė išėjus tos pačios sumautos būklės psichiatrė, tai viskas pamažu susitvarkė. Dabar lyg ir remisija, bet dar užeina psichosomatiniai skausmai. 400mg dozė veikia neva galima sakyti, tai nenoriu nieko keist, o tai vėl žiūrėk grįšiu atgal.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#308366 šizofrenija?????????? aš ryt einu pas psichiatrę, reiks tardyt, kad sakytu, kas yra, nes diagnozės man taip ir nėra
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#308368 Juos tiek , nuo sizofrenijos , tiek nuo depresijos , tiek nuo paprasciausios nemigos raso , kaip gyd sako visi tie vaistai vienodi nera skirtumo .
Parašėnemoku
the ending rašė:šizofrenija?????????? aš ryt einu pas psichiatrę, reiks tardyt, kad sakytu, kas yra, nes diagnozės man taip ir nėra

Tai, kad tau išrašė šį vaistą, tikrai nerodo, jog sergi šizofrenija. Jį skiria nuo įvairių sutrikimų. O kodą receptų knygutėj įrašė?
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#308385 ne receptu knygutej, tiesiog ant popieriuko receptai. ir paskyrė nuo nemigos.