Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#416289 Manau ne. Pasimazinau iki 5mg i diena, nieko neatsitiko, niekad neimu papildomai, niekas kitas nenuima taip itampos/nerimos kaip lorazepamas. Esu girdejes tokiu dalyku, kad zmones issiraso pas seimos gydytojus kelias dezutes, nesiojasi kisenej ir ima, kai vos kazkas atsitinka. Tas kelias dezutes suvartoja per savaite jei ne greiciau, ir vel iesko is kur prasimust. Tegul tokius atvejus sutvarko ministerija, o ne tuos, kurie ima tiek, kiek reikia, kiek israso daktaras ir pns. Siaip, mano Tevas nuejo i poliklinika ir jam israse visas 3 dezutes menesiui su tuo papildomu prierasu, no problems. Vienas klausimas man tik kilo, ar privacios klinikos turi priejima prie e.sistemos, kad israsytu elektroniskai. Visiskai nenoriu grizt i poliklinika, kur elgiamasi su kiekvienu pacientu kaip idiotu, su pakeltu balsu ivedama autoritarija pries pacienta ir jokio abipusio diskurso nevyksta. Jei pacientas ir jo patirtis su vaistais yra antraeiliai, ir svarbiausia, ka israsys pats daktaras, nepakeles net akiu nuo recepto pasiziureti i pacienta. Nepykit, kad nusikeiksiu, bet BBD as ant tokiu dalyku.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#416293 Turi privacios klinikos priejima prie e.sveikatos. tik nezinau ar gali seimos gydytojai rasyti visus receptinius vaistus. Reikia klausti privaciu kliniku, arba teirautis privaciu psichiatru.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#416295 Na as konsultavausi su privaciais, sake laiks nuo laiko gales dezute israsyti. Is kitur girdejau, kad F diagnoze turint, privalo rasyti tai, koks gydymas yra tuo metu. Apie seimos gydytojus kita kalba, jie privalo nukreipti pas psichiatra, jei jau tokias priemones naudoti simptomams nuimti. Kaip suprantu, Veryga to ir norejo, kitas reikalas, kad visi matys ta diagnoze, iskaitant vaistininkus, tai dalis zmoniu gali nepatogiai jaustis del privatumo pazeidimo. Buvo organizuota ir ta paslepimo sistema, kad taip nebutu, bet startavo su savo ne pilnai paruostu projektu, kazkam labai kantrybes truksta viska padaryti taip, kaip priklauso.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#416296 O anksciau buvo privatumas? Juk esant diagnozei, vistiek viskas vedama i e.sistema ir visi mato
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416309 Maniškė nevesdavo į e sistemą ir nieks nežinojo, kad aš lankaus pas psichiatrą, nes lankiausi ne poliklinikoje. O dabar per tuos karantinus visi rec rašomi elektroniniu būdu ir taip visi mato. Rašė į knygutę anksčiau ir kaip rašiau nežinojo mano gyd. kad lankaus, kol pati nepasakiau.
Rašant į temą noriu paklaust ar lorafenas daug stipresnis už lexą? Ar nelabai?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#416375 Man popieriniu rašo. Aišku, nepatenkinta, bamba, bet parašė kokiai pusei metų, kad užtektų.

O dėl stiprumo, tai yra lentelės. Visi benzodiazepinai yra plius minus vienodi. Tik vieni greiciau suveikia, o kiti ilgiau veikia. Ju potencija sulyginama ekvivalencijos lentelemis.

https://images.squarespace-cdn.com/cont ... rmat=1500w
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Astronautė rašė:Ačiū, LBJ. :)
Nes aš išgeriu lexo dvi tab ir nekažką... :bloga

Egzistuoja nuomone, kad benzodiazepinai, kurie rodo anti-epileptini veikima, yra pranasesni. Visi benzai veikia GABA, bet pats mediatorius turi nemazai receptoriu - vieni raumenu relaksantai, kiti hipnotikai, kiti amnestikai ir t.t. Klonazepamas, lorazepamas ir diazepamas turbut yra placiausio veikimo, tiek kad diazepamas mg per mg nera stiprus.
Parašė vitamin9
#417337 Bbs subinej ir tas lorikas,vienintelis normalus dalykas tai yra klonezepamas. Su tais 5mg lenda nerimas kasdien vistiek o puse dakteriu krenta ant keliu vajeee kiek daug,sudas ir tiek. Kai geriau nera sueina.
Parašė vitamin9
#417338 Cia ji koki galetu prailginto veikimo padaryt ne kaip klonikas bet kanors per vidury tai butu bent kazkas o sitas tai ikali vakare vel nerimas ir diena jei daugiau streso jauti,aisku jis kaip pastebejau nerimo priepuolius tai uzmusa,net kai pradejau gert budavo vaziuoji pyyp! bloga bet neima purtyt vistiek sirdis,nors gal buvo kelis kalt bet dar pusyte ikaliau ir ramu. Aisku atsikaityt kazka nuo nerimo kad padetu tiek kiek lorikas ir jau x2 butu labai neblogai bet zoloftas tai konkreciai ne tas vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:Cia ji koki galetu prailginto veikimo padaryt ne kaip klonikas bet kanors per vidury tai butu bent kazkas o sitas tai ikali vakare vel nerimas ir diena jei daugiau streso jauti,aisku jis kaip pastebejau nerimo priepuolius tai uzmusa,net kai pradejau gert budavo vaziuoji pyyp! bloga bet neima purtyt vistiek sirdis,nors gal buvo kelis kalt bet dar pusyte ikaliau ir ramu. Aisku atsikaityt kazka nuo nerimo kad padetu tiek kiek lorikas ir jau x2 butu labai neblogai bet zoloftas tai konkreciai ne tas vaistas.

Kazkaip susidaro ispudis, kad tau reiktu kazko papildomo nerimui nuimti, jei 5mg lorazepamo nesuveikia. Quetiapinas iki 300mg rasomas kaip priedas prie antidepresanto arba, kartais, kaip monoterapija depresijai. As 600mg vartoju ir tai lavonas nesijauciu, svelnus jis neuroleptikas is esmes, gal sumazintu benzu poreiki.
Parašė vitamin9
biggie rašė:
vitamin9 rašė:Cia ji koki galetu prailginto veikimo padaryt ne kaip klonikas bet kanors per vidury tai butu bent kazkas o sitas tai ikali vakare vel nerimas ir diena jei daugiau streso jauti,aisku jis kaip pastebejau nerimo priepuolius tai uzmusa,net kai pradejau gert budavo vaziuoji pyyp! bloga bet neima purtyt vistiek sirdis,nors gal buvo kelis kalt bet dar pusyte ikaliau ir ramu. Aisku atsikaityt kazka nuo nerimo kad padetu tiek kiek lorikas ir jau x2 butu labai neblogai bet zoloftas tai konkreciai ne tas vaistas.

Kazkaip susidaro ispudis, kad tau reiktu kazko papildomo nerimui nuimti, jei 5mg lorazepamo nesuveikia. Quetiapinas iki 300mg rasomas kaip priedas prie antidepresanto arba, kartais, kaip monoterapija depresijai. As 600mg vartoju ir tai lavonas nesijauciu, svelnus jis neuroleptikas is esmes, gal sumazintu benzu poreiki.

As ir galvojau gal atsakymas po ranka ir reik didint nes 50 tikrai yra juokas,o bandant ji mest kaip jis mane parklupdino tai reiskias nerima jis man tikrai veike nes nebutu taip extreme pyyp! buve. 600 tai isvis extreme,as toks zinai mazesnem dozem noriu tipo save saugoju nors ka cia saugoji kai su nerimu visa kuno sistema kencia :D Tai kad tu kali 7.5 mg ar jau pamazinai? bet jo man jo vieno ir quetiapino pilnai tikrai neuzteko.
Parašė Baran
#418571 Sveiki, po kiek mg per diena geriat Lorazepamo? Vartuoju viena tablete 2.5 mg per diena, bet man jau beveik tas pats, nejauciu poveikio. Ar psichiatre gali israsyti menesiui dvi pakuotes Lorazepamo po 2.5 mg? Kai gulejau ligoninej, tai as kiekviena diena gerdavau po dvi tabletes Lorazepamo po 2.5 mg ir kai israsynejo gydytojas is ligonines, tai israse dvi pakuotes, bet siuo metu kita, mano psichiatre israso tik po viena pakuote. Tai kaip is tikruju yra? Kiek galima psichiatrui menesiui israsyti raminanciu?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418576 Pagal istatymus gali israsyti tiek, kiek suvartoji per 30 dienu. Tai, jeigu suvartotum, kad ir 10mg, galetu tiek teoriskai parasyt.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
LBJ rašė:Pagal istatymus gali israsyti tiek, kiek suvartoji per 30 dienu. Tai, jeigu suvartotum, kad ir 10mg, galetu tiek teoriskai parasyt.
Kol kas man visus vaistus gyd. išrašo 2 mėnesiams ir vaistinės parduoda . Gal ,kad seniai gydausi ? O dabar tik telefonu išrašo.