- 2021 07 28, 12:03
Manau ne. Pasimazinau iki 5mg i diena, nieko neatsitiko, niekad neimu papildomai, niekas kitas nenuima taip itampos/nerimos kaip lorazepamas. Esu girdejes tokiu dalyku, kad zmones issiraso pas seimos gydytojus kelias dezutes, nesiojasi kisenej ir ima, kai vos kazkas atsitinka. Tas kelias dezutes suvartoja per savaite jei ne greiciau, ir vel iesko is kur prasimust. Tegul tokius atvejus sutvarko ministerija, o ne tuos, kurie ima tiek, kiek reikia, kiek israso daktaras ir pns. Siaip, mano Tevas nuejo i poliklinika ir jam israse visas 3 dezutes menesiui su tuo papildomu prierasu, no problems. Vienas klausimas man tik kilo, ar privacios klinikos turi priejima prie e.sistemos, kad israsytu elektroniskai. Visiskai nenoriu grizt i poliklinika, kur elgiamasi su kiekvienu pacientu kaip idiotu, su pakeltu balsu ivedama autoritarija pries pacienta ir jokio abipusio diskurso nevyksta. Jei pacientas ir jo patirtis su vaistais yra antraeiliai, ir svarbiausia, ka israsys pats daktaras, nepakeles net akiu nuo recepto pasiziureti i pacienta. Nepykit, kad nusikeiksiu, bet BBD as ant tokiu dalyku.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

Tai kad tu kali 7.5 mg ar jau pamazinai? bet jo man jo vieno ir quetiapino pilnai tikrai neuzteko.