Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Milita99 rašė:Cia gal ta genetini tyrima dareisi del vaistu tinkamumo? Kiek jis kainuoja? Kur daro?

dariaus kaune, o daro daug kur, kaina lyg 450 buvo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#393212 SIule ir man tinkamumo testa uz 400e Kaune, taciau neturiu nei pinigu, nei noro darytis, nes jis ne daug ka parodo. Man geriau jau kaip JAV kad butu, jog galima pasitikrinti daugelio vaistu koncentracijas kraujyje ir pagal tai didint/mazint vaistu dozes.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#393238 Man irgi siūlė kažkokį genetinį tyrimą pasidaryti, sako kad tada žinočiau, kokie vaistai tinka, kokie ne. Kainos tik tiksliai nepasakė, gal 300e, nežinau.... Tai turbūt dar daugiau.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#393241 Liūdna, prislėgta sunkių minčių, trokštanti tik gulėti – taip neseniai atrodė buvusi ketvirtakursė Ieva. 22 metų studentė kasdien gerdavo po 8 tabletes, bet vaistai jai mažai padėjo.

Dabar Ieva geria tik 2 tabletes per dieną ir yra neatpažįstamai pasikeitusi – tapo linksma, važinėja dviračiu, mokosi vairuoti, padeda ūkininkauti motinai Kaišiadorių rajone ir džiaugiasi gyvenimu. Ji planuoja pavasarį grįžti į Vytauto Didžiojo universitetą ir gauti diplomą.

Motina tikino, kad lūžis dukters Ievos gyvenime įvyko atlikus farmakogenetinį DNR vaistų toleravimo tyrimą ir iš esmės pakoregavus gydymą bei medikamentų dozes.

Tuo metu Jungtinėse Amerikos Valstijose, kai kuriose Europos šalyse šis tyrimas jau tapo įprastas – automatiškai skiriamas pacientams, sergantiems šizofrenija ir kitomis sunkiomis psichikos ligomis.
Parašė žodis
#393334 Grįžtu prie escilatopramo. Bijau. Gersiu kartu su nuotaikos stabilizatorium. Bijau derealizacijos, kaip man buvo jau...
Parašė Mersas
žodis rašė:Aha. Dėl to reikėjo ketipinoro nakčiai prisidėt.

:))) tai nejau man ir nuo to vaisto, nera taip buve. O, ilgai tesesi?
Parašė žodis
Mersas rašė:

Tai mano atveju nėra unipolinė depresija. Gal neturite polinkio į maniją.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Mersas rašė:

Visus veikia skirtingai. Aš pvz šituos kaip cukrų gėriau, absoliučiai jokio poveikio net ir nuo max 20 mg dozės.
Parašė Mersas
Katinas rašė:
Mersas rašė:

Visus veikia skirtingai. Aš pvz šituos kaip cukrų gėriau, absoliučiai jokio poveikio net ir nuo max 20 mg dozės.

:))) manau, kad taip, viskas labai individualu, tokios sunkios ligos, nes niekur taip nera sunku priderint vaistu, kaip toj sriti.
Parašė Mersas
žodis rašė:
Mersas rašė:

Tai mano atveju nėra unipolinė depresija. Gal neturite polinkio į maniją.

tai kokia Jusu diagnoze, nelabai supratau?