Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:O kuris turi stipriausia poveiki opioidiniams receptoriams? Gal Coaxilis?

Greiciausiai, jis lyg miu receptoriu agonistas prie savo SSRE veikimo, bet kiek efektyvus kaip antidepresantas nezinau
Parašė ciaupas
#405875 Mazai efektyvus, teko gert keleta menesiu. Terapines dozes tuscias laiko gaisimas, na o didesnes tai ķaip ir viskas aisku :girtas
Parašė ciaupas
#405877 O tarkim jei pradeciau gert venlafaxina ant db vartojamo elontrilio nuo kokios dozes pradet? 75mg ar galbut 150mg? Ar paprasta ar xr ? Turint omeny, kad doze greiciausiai kils iki max.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#405881 Man atrodo visi dabar xr'ai, net jei ir neraso papildomai. Su 150mg iskart gausi noradrenergini poveiki, su 75mg neprasideciau, nebent reikia tik SSRI veikimo, kaip suprantu reikia daugiau
Parašė feniksas
#406857 tai dziaukis, valgyk minimaliai, busi lieknas, sveikas ir grazus. kad buti sveikam, realiai turi valgyt ne daug ir pagrinde baltymini maista. cia super dalykas, jog numusa apetita, nes pvz koks kvetiapinas tai man konkreciai kelia apetita ir norisi valgyt nemazai, tai jau geriau rinkciausi valgyt minimaliai. gali vaistinei nusipirkti alaus mieliu, jog skatina apetita.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#407560 pradejau mazint venlafaxina, tada pameciau visa kosmetine su vaistais, ir ka... nuo penktadienio tupiu Vasaroj greitaja atvezta :bloga
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407561 Kaip jums su venlafaxinu? Mažina nerimą, apatiją, ar tvarko energijos stygių? Nes rytoj žadu apie šį vaistą kalbėtis su gydytoja. SSRI manęs neveikia, noriu bandyti SNRI
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#407562 signs jeigu tau olanzapinas padeda del ko nedidini dozės, jis irgi nuo bipolinio ir gal nereikėtų to lamictal
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407564 Vartojau ir 20,15,10 mg, tačiau 5mg optimaliausia. Man labai didelis slopinimas pasireiškia. O nuotaikų stabilizatoriai yra būtini bipoliniam sutrikimui, kad stabilesnės nuotaikos būtų.

Deja, pamiršti kad ir bipolinis sutrikimas turi depresijos epizodus, ir jie dažniausiai dominuoja. Ne vien maniją reikia gydyti
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407565 Tačiau turint panikos atakas, generalizuotą ir socialinį nerimo sutrikimą, reikia gydyti kompleksiškai
Parašė Hmz
#407568 Signs, vartoju nuo depresijos 75mg Alventos ir galiu pasakyti, kad mane veiksmingai sulaiko nuo "smigimų į duobę". Tiesa, tuo pačiu ir atjungia emocijas, bet, matyt, tokia jau kaina.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#407598 Vartojau visa spektra, nuo 75 iki 300mg pagal nuoziura, bet nieko labai nejauciu, tiek kad maziau 150 jau suicidiskumas pas mane atsiranda. O siaip ar bipolikam antidepresantai veikia isvis klausimas, nes as tai nuo ju tik nerima jauciu, net keli anti-manic'ai nepadeda