Moderatorius: signs

Parašė Baran
#419014 Siaip nustate paranoidine sizofrenija, bet su tais nustatymais as nelabai sutinku, tiesiog gali beleka irasyti, visada buvo kaip ir tokios psichozes, bet irase sita liga, zodziu daug rasyti is tikruju..
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#419016 Baran, tau reikia geros gydytojos. Bandyk gal kur privaciai, jei gali sau leisti...nes su tokiu jautriu organizmu sunku labai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419018 o tai jauti, kad suprasteja bukle kai geri antidepresantus? Nes depresija, obsesinis-kompulsinis ir socialine fobija gali buti gydoma ne tik jais, bet ir neuroleptikais arba antiepileptikais, jeigu antidepresantai neveikia arba blogina situacija, o taip buti tikrai gali.
Parašė Baran
Crazy rašė:Baran, tau reikia geros gydytojos. Bandyk gal kur privaciai, jei gali sau leisti...nes su tokiu jautriu organizmu sunku labai :bloga

Is tikruju turbut pas nieka nera toks jautrus organizmas, niekas man netinka is vaistu ir negaliu ilgai istverti geriant vaistus, ar tai salutiniai, ar nuo pacios ligos. Nebuvo man gerai nuo pat pradziu kai tik pradejau gerti vaistus ( nuo ligos pradzios ), su vaistais blogai, be vaistu blogai. Gulejes as tuose ligoninese, tai nebuvo pritaike is 14 kartu nei karto, nezinau kodel su manim taip yra. Vaiksciuojau as privaciai, dabar ir gi bandysiu uzsirasyti privaciai, tik kad brangei, nevisada galiu sau leisti. Pries, mazdaug desimt metu ejau metus, kas savaite privaciai psichoterapija. Siuo metu negaliu, nes niekur nedirbu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419020 Nes tu kiekviena karta kai rasai, atrodo, kad yra pablogejimas ir as nelabai suprantu kas nuo ko, plius daug labai vaistu geri, tai atsekti irgi sunku. Mano isitikinimu, tau reikia pirmiausiai issiaiskinti ar nuo antidepresantu tavo EMOCINE bukle gereja ar blogeja (t.y. ar baimes visos tos buvo, ar atsirado nuo ju, ar ryskeja obsesiniai reiskiniai ir pan.). O antra, tau reiktu tikrai nemazinti neuroleptiku doziu, o atvirksciai, jas didinti. Nes jie malsina tokias umias bukles kaip tavo, tikrai malsina socialines fobijas ir tikrai malsina obsesinius-kompulsinius reiskinius. As suprantu tavo susirupinima savo svoriu, bet 50mg klozapino sumazinimas problemos neisspres, o ja tik pasunkins - svorio tikrai nenumesi sumazines, nes vistiek vartoji tuos vaistus, o emocine bukle suprasteja. Tai tau tiesiog reikia kito, maziau svori veikiancio neuroleptiko adekvacia doze.
Parašė Baran
LBJ rašė:o tai jauti, kad suprasteja bukle kai geri antidepresantus? Nes depresija, obsesinis-kompulsinis ir socialine fobija gali buti gydoma ne tik jais, bet ir neuroleptikais arba antiepileptikais, jeigu antidepresantai neveikia arba blogina situacija, o taip buti tikrai gali.

Tai va, man geriant antiepileptikus buna daug, daug geriau negu geriant antidepresantus, nuslopina man socialine fobija, nerima ir baimes, bet kad Pregabalina as pageriu savaite ir man atsiranda vel fobijos ir t. t., tai reikia doze didinti, kaip ir Gabapentinas, iskart geriant geriau pasijuntu, o po kiek laiko priprantu ir reikia didint doze. Jeigu taip, tai kokie antiepileptikai geresni? Dar kazkokie yra kaip pamenu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419022 cia labiausiai depakinas tiktu, jis pasireiskia stipriausiu nerima malsinanciu poveikiu. Manau butu verta tau pabandyti. Ir kalti adekvacia doze risperidono. Neliks jokiu obsesiju ir socialiniu fobiju. Buklei stabilizavusis, jeigu dar jausis depresija, galima tada butu ir pagalvoti apie antidepresanta. Bet ta depresija gali buti ir nuo visu tavo situ baimiu, nerimo, visu fiziniu simptomu ir pan.
Parašė Baran
#419027 Siaip gydytojai nelabai paaiskinsi, kad antiepileptikai labiau tinka, sakys vel prisiskaitei.. Ji nemegsta kai prisiskaitai ar siaip aiskini del vaistu, bet pasitart galima. As Depakine Chrono po 500 mg gal turiu apie 5 pakuotes, kazkada geriau, man atrodo del nuotaiku kaitos. Siaip po kiek jis geriamas? Gydytoja perskambins sake siandien.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419030 O kas jam daugiau lieka, kai tokia savijauta? Aš tą patį daryčiau. Ir dar jaučiu keisčiau daktarę, jeigu nesugeba daktarė padėt tai velniop tokią daktarę.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#419031 Na nekomentuosiu praeitų postų. Senai rašiau :) Escitalopram aktyvinantis ar raminantis? ir kaip padeda su nerimu?

nes noriu iskeisti brintellix i escitalopram. geriauji vien del nerimo, bet blyn, 40 eur brangu. O per menesi vaistams reikia virs 80 eur isleisti
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419032 Aš sakyčiau jis per viduriuką tarp zoloft ir seroxat. Man kažkada gan gerai padėjo su nerimu susitarkyt.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#419033 Jaučiu, Visata nenori, kad postinčiau apie Baran. Dingo internetas. Žodžiu, kapstykis Baran kaip tau išeina. Tik nekišk tiek random vaistų į save.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#419034 Man asmeniškai cipralex'as pradžioj nudusino depresinį "tempimą žemyn" ir paaktyvino. Paskui jau prieš nutraukimą pradėjo migdyt :D Tai yra atsikeli ryte, išgeri cipralex ir po pusvalandžio nulūžti pamiegot :achtung