- 2016 10 20, 12:05
Esu gėrusi Abilify. Bet gal apie 2 mėn. Efekto jokio teigiamo nedavė per tą laikoyarpį. Gydytoja sako, kad jis man tiktų esant įkyrioms mintims. Bet jis labai brangus. O olanzapino nenoriu, nes jis kelia apetitą.
Norėjo man skirti venlafaksiną, bet jo aš netoleruoju. Taigi sustojom ties paroxetinu. Nors čia, ligoninėj beveik visi geria venlafaksiną. Bet pastebiu, kad tiems, kuriems yra sunki depresija, sunkiai pasiduodanti gydymui, net ir venlafaksinas nepadeda su mirtazapinu ir dar papildomais vaistais.
Dabar žiūrės, kokią dozę ličio skirti po atliktų kraujo tyrimų, kiek kraujyje dabar jo yra. Tai dar laukiu pagerėjimo. Bet kažkokia visa nevilty, nes ir tas litis nemanau, kad organizmui labai gerai. Labai norisi gerti, troškina, tada lakstau į WC. Kažin, ar inkstams bus gerai.
Beje lamotrigino dar nebandžiusi. Nesiūlo man jo kol kas.
Reguliuodama vaistus gydytoja atsižvelgia ir į mano išsakytą nenorą, kad vaistai stipriai didintų apetitą, nes jei dar svoris imtų augti kaip ant mielių, tai visai tada stogas nuvažiuotų.
Dabar užduotis tokia, kad reikia stabilizuoti nuotaikų kaitą. Nors pas mane būna arba apatija su liūdesiu arba tiesiog nebloga diena. Tokios kaip manijos pas mane nėra, kad nenusėdėčiau vietoje, būčiau pilna energijos.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.