- 2020 01 26, 00:07
as buvau futbolistas, begiojau krosus, daug kardio dariau, stanginei iki 18m net nesportavau, pradejau tik nuo 19m, taciau lb rimtai. 25m. laikiausi mitybos, sportavau, geriau siek tiek papildu kaip kreatinas, bcaa ir t.t ir besigilindamas i savijauta, nusprendziau pasidaryti testosterono tyrima, riba maksimali naturalaus yra 30moliu. tai 25m bico turetu buti koks 20-22mol, o mano buvo tik 13. nustebau ziaurei, nes testas itakoja labai savijauta, gera nuotaika, mazesne depresuka buna, energijos lygi, daug ka. o buvau geru rezultatu pasiekes fitnese su mazoku testu. yra vaistas clomidas, kuris skiriamas pas ka mazas testas, ar pas ka liga, kiausai nebedirba visiskai, kas seni metuose ar kas nuo dideliu steroidu kiekiu ir ilgo kursavimo susigadino savo hormonus, nors kiti 10metu leidziasi sintetika ir nk, cia lucky dalykas, kitam nuo 1 kurso gali buti zopa, visiems skiritngai. clomido terapija, jis kelia testa, tai man puse tabso clomido kasdien, pakele testa iki 29, kai maksimumas 31 berods. dalinuosi asmenine patirtim, tai ka galiu pasakyt, gyvenau visa gyvenima su testu 13 ir galvojau, jog jauciuosi gerai, kol nebuvau pajutes ka reiskia dvigubai didesnis testas, su didesniu testu libido didesnis, zymiai, energijos lygis didesnis, nuotaika achujiena, jega kyla sporte, istverme, daug pliusu. skirtumas tarp 13 ir 29 testo, pasijauciau feel alive, supermenu beveik, tik clomidas turi viena minusa ne visiems bet daugumai truputi kerta per regejima. ilgai negeriau as tuo clomido 4men ar 6men gerai nepamenu. praejo pusmetis, naturaliai su papildais fitnesa buvau prasportaves 6metus, kas yra kosmosas, kai siais laikais zmones ,net 1metu naturaliai neissportuoja nori cia ir db, greitai visko. as be steru jau gerai atrodziau ir be clomido gerai, 85kg ryskus ir su gerom proporcijom. isvaziavau i uk, toliau skaitinejau domejausi, ir kas keisciausia, jog man ta clomida irgi kazkas is forumo rekomendavo kaip as db darau, ir apie testo tyrima taip pat forume suzinojau. galvoju gyvenu tik karta, fuck it, pabandysiu sintetikos, leidziamo testosterono.