Moderatorius: signs

Parašė Rolas
#406902 Jeigu prolaktinas yra pakilęs ik 760 mlU/l kai norma 45,0-375,0 ar gali būti dėl to pašalinių reiškinių, kaip ginekomastija ar įtaka kaulams?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Rolas rašė:Jeigu prolaktinas yra pakilęs ik 760 mlU/l kai norma 45,0-375,0 ar gali būti dėl to pašalinių reiškinių, kaip ginekomastija ar įtaka kaulams?

Del ginekomastijos nezinau, bet prolaktinas neigiamai veikia testosterona, o is to gali papildomos bedos vyrui atsirasti. Amisulpridas labai stipriai kelia prolaktina, vienas is jo minusu
Parašė feniksas
#406906 Rolai, tavo prolaktinas kosmose, reikia ji numusineti su vaistu bromu, arba dar geriau su caberiu, cabergoline, jis brangus, taciau puse tabso numusa iki normu. nueik i kulturizmas.net yra tema, kraujo tyrimai, ir dar visokiu panasiu pasiskaitinek daugiau. su tavo dabartiniu prl turetum visiskai nenoreti sekso, plius daugumai su tokiu lygiu hormonu turetu sunkiai stovet ar iki galo nesuketeti daiktas, arba buna zmones pabaibgti akto negali. eik pas savo psichiatre sakyk apie prolaktina tegul tau keicia i kita vaista, prolaktinas gyno sukelt gali, jei gali sukelt, kad vyrams pienas bega net is krutines, butu koks 1000 tavo prl, gal lasa kita pieno ir isspaustum. man asmeniskai vaistas xeplion sukele stipriai prolaktina, kazkaip dar nuo to nuotaikos nebuvo, energijos maziau kazkaip, apatija didesne nuo didelio prl. nenoriu net prisiminti. nepagailek 10e ir issitirk estrogena - e2.
Parašė feniksas
#406907 viena mergina kaip ir as naudojo neuroleptika xeplion, niekam nerekomenduoju, prastas vaistas lb. ir jai dar lb prolaktinas uzkylo nei man. tai panelei prolaktinas sukylo iki 1300 berods kiek pamenu, ir po kurio laiko atsirado auglys mazas, tipo neuroleptiku pasekme arba ziauriai auksto prolaktino. tai galima prisizaist su vaistais lb rimtai. o kas svarbiausia psichiatrai apie tai nk nesako, kad gal tyrima prl pasidaryt reiktu ir t.t nzn kaip tu, bet as nuo didelio prolaktino dar ir svorio priaugau, nors valgiau tik varske, kiausinius, sveikai krc. ir su high prl net ir mazai valgydamas svorio irgi nenumesi, praktiskai pro tai perejau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#406908 Truputi nesutinku, feniksai. Matai, xeplionas ir amisulpridas pasizymi dideliu prolaktino lygio padidejimu, tai butu daug racionaliau paimti ir keisti pati neuroleptika i sukelianti maziau situ problemu, nei vartoti papildomai vaistus sunormalizuoti prolaktinui. Didele tikimybe, kad nuemus amisulprida tas prl susinormalizuos. Pvz abilify net mazina prolaktina nuo naturalios normos
Parašė Rolas
feniksas rašė:Rolai, tavo prolaktinas kosmose, reikia ji numusineti su vaistu bromu, arba dar geriau su caberiu, cabergoline, jis brangus, taciau puse tabso numusa iki normu. nueik i kulturizmas.net yra tema, kraujo tyrimai, ir dar visokiu panasiu pasiskaitinek daugiau. su tavo dabartiniu prl turetum visiskai nenoreti sekso, plius daugumai su tokiu lygiu hormonu turetu sunkiai stovet ar iki galo nesuketeti daiktas, arba buna zmones pabaibgti akto negali. eik pas savo psichiatre sakyk apie prolaktina tegul tau keicia i kita vaista, prolaktinas gyno sukelt gali, jei gali sukelt, kad vyrams pienas bega net is krutines, butu koks 1000 tavo prl, gal lasa kita pieno ir isspaustum. man asmeniskai vaistas xeplion sukele stipriai prolaktina, kazkaip dar nuo to nuotaikos nebuvo, energijos maziau kazkaip, apatija didesne nuo didelio prl. nenoriu net prisiminti. nepagailek 10e ir issitirk estrogena - e2.

Tai va kad negaliu nutraukt tų vaistų, nes jie vieninteliai man nuima simptomus, o psichiatrai sako, kad čia nieko baisaus toks kiekis.Tai beliks mažint, bet aš jau 2 su pusę geriu tą pačią dozę, tai ar per tiek laiko tas padidėjęs prolaktinas galėjo kažkokios įtakos padaryt?Ačiū!
Parašė feniksas
#406919 100proc galejo ir padare. sakau as kaip ir tu praktiskai buvau susidures, tik mano prl maziau buvo 500, taciau ir tai jauciausi hujovai. draugiskai patariu, nusipirk caberio, cabergoline, 0,5tabso arba max 1tabso uztenka 1karta i savaite isgerti ir numusa prl iki 200-300. geriausia, kad butu per viduriuka mazdaug. kulturizmas.net yra dyleriu kas parduoda caberi, nes kas leidziasi sintetika sterus, tai nuo kai kuriu steru irgi kyla prolaktinas ir stipriai. idiotai tie tavo psichiatrai jei jiems 700 prl tipo ai pofik. vaistinei cabergolline caberis brangus 8tabsai kazkas 60e, o perkant is dyleriu kulturizmas.net tikrai yra kas turi tik parasyk ten, pasidomek, parduos tau ir sumokesi 30-40e. kur kas pigiau ir vaistinei dar recepto jam reikia. reziume, gali laikyt tuos vaistus kad ir visa gyvenima, tik salia gerk caberi, nes jei negersi rasiau tau, gali prisizaist ir stipriai, uzaugs koks nedidelis auglys ir bus td reikalu... savijauta skiriasi akivaizdziai kur prl 500, kur prl 200, su mazesniu prl geriau jautiesi truputi energingesni ir t.t as tau iki smulkmenu viska isaiskinau, tikiuosi pasinaudosi info, sekmes
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#406922 Feniksai, mastau ir as pasidaryti kraujo tyrima, tik nelabai zinau ka tirti. Norisi pasiziuret testa, prolaktina, tik kaip suprantu vien is testo nelabai ka suzinosiu, reikia ir laisva testa tirt ar dar kazka. Ar poliklinikoj pigiausiai ji daryt, ar kazkur pigiau imanoma?
Parašė feniksas
#406923 realiai labai nepritaupysi, vienur 1 hormonas gali kainu0ti 8e, kitur 10e. tai baze, pagrindiniai testosterono, e2-estrogeno, prl - prolaktino, ir dar gerai butu prg progesterono, jei jis zemas, tai rodo organizmo persidirbima, truksta poilsio, mityba slubuoja, streso per daug, ir prg realiai musa tavo testosterona, tai situs pasidaryk, nepagailek euriuku ir turesi naudingos info, zinosi kokiam taske esi. tik del prolaktino pastaba, ji reikia darytis ant tuscio skrandzio, taciau esme, nuo rytinio atsibudimo turi buti praejusios 3h, nes jei buna praejusios tik 2, tai gali ant pvz 50 vienetu didesni rodyti. o kitiems hormonams tik ant tuscio skranfdzio. kortizoli issitirt butu neblogai, jis streso hormonas grynai, bet prg naudingiau. 4 hormonai grubiai 40e.
Parašė feniksas
#406924 as buvau futbolistas, begiojau krosus, daug kardio dariau, stanginei iki 18m net nesportavau, pradejau tik nuo 19m, taciau lb rimtai. 25m. laikiausi mitybos, sportavau, geriau siek tiek papildu kaip kreatinas, bcaa ir t.t ir besigilindamas i savijauta, nusprendziau pasidaryti testosterono tyrima, riba maksimali naturalaus yra 30moliu. tai 25m bico turetu buti koks 20-22mol, o mano buvo tik 13. nustebau ziaurei, nes testas itakoja labai savijauta, gera nuotaika, mazesne depresuka buna, energijos lygi, daug ka. o buvau geru rezultatu pasiekes fitnese su mazoku testu. yra vaistas clomidas, kuris skiriamas pas ka mazas testas, ar pas ka liga, kiausai nebedirba visiskai, kas seni metuose ar kas nuo dideliu steroidu kiekiu ir ilgo kursavimo susigadino savo hormonus, nors kiti 10metu leidziasi sintetika ir nk, cia lucky dalykas, kitam nuo 1 kurso gali buti zopa, visiems skiritngai. clomido terapija, jis kelia testa, tai man puse tabso clomido kasdien, pakele testa iki 29, kai maksimumas 31 berods. dalinuosi asmenine patirtim, tai ka galiu pasakyt, gyvenau visa gyvenima su testu 13 ir galvojau, jog jauciuosi gerai, kol nebuvau pajutes ka reiskia dvigubai didesnis testas, su didesniu testu libido didesnis, zymiai, energijos lygis didesnis, nuotaika achujiena, jega kyla sporte, istverme, daug pliusu. skirtumas tarp 13 ir 29 testo, pasijauciau feel alive, supermenu beveik, tik clomidas turi viena minusa ne visiems bet daugumai truputi kerta per regejima. ilgai negeriau as tuo clomido 4men ar 6men gerai nepamenu. praejo pusmetis, naturaliai su papildais fitnesa buvau prasportaves 6metus, kas yra kosmosas, kai siais laikais zmones ,net 1metu naturaliai neissportuoja nori cia ir db, greitai visko. as be steru jau gerai atrodziau ir be clomido gerai, 85kg ryskus ir su gerom proporcijom. isvaziavau i uk, toliau skaitinejau domejausi, ir kas keisciausia, jog man ta clomida irgi kazkas is forumo rekomendavo kaip as db darau, ir apie testo tyrima taip pat forume suzinojau. galvoju gyvenu tik karta, fuck it, pabandysiu sintetikos, leidziamo testosterono.
Parašė feniksas
#406925 pradejau leistis kas 2diena test propa 250mg per week, pasidariau testo tyrima, o testas 60moliu. lygiannt kokia savijauta, koks miegas, libido, jega,energija, o nuotaika is vis visa diena achujiena su testu 60, jauciausi tarsi supermenas, ir pilnai suprantu kdl dauguma sportininku n metu nenulipa nuo sintetikos, nes jautiesi achujienai tarsi dievas, as nebandziau augimo hormono, nuo jo sako is vis savijauta superine, taciau jis brangiausias dopingas kiek zinau. tai lyginant mano testa kai buvo 13 ir kai testas buvo 60 saviajuta n kartu geresne, libido zveriskas, 3kart dienoj gali varyt :D chebra, rekomenduoju visiems ismeginkit per savo gyvenima bent clomida ar leidzima testosterona nors 1kursa 2men laiko ir patikekit manim nenusivilsit, o man padekosit, ir galvosit, bliamba kur as buvau visa ta laika, gyvenau su paprasta gana savijauta, nors galejau gyventi kur kas kitaip. o savijauta tarp testo 13 ar 16 mazai skiriasi. jauciausi puikiai ant leidziamo testo, ismiegojus tik 4h jausdavausi puikiai, pilnas energijos n pliusu ant sintetikos. tai as nebandziau didesniu doziu, kai testas pasiekia 100 mol kokia tada saviajuta, is vis belekas, viskas super tiesiog. o galiunai saudosi didziulius kiekius steroidu, tikriausiai didesnius nei kulturistai, ir manau, jog koks blekaitis ar savickas is vis vaiksto su testu 300 mol, tai kaip td jausies, kai 300mol, kai naturaliai maksimumas 30, karoce 10kartu daugiau:D as ilgai sintetikos nebandziau, nes bijojau adatu, chebra nebukit pussy, ismeginkit nors clomida ar propa, susta... busit man dekingi, nes verta badytis. jau geriau clomida gerti ar baddytis nei kokius ad vartot ar neuroleptikus, per viska praejau pats, viska praktiskai isbandziau. kitas forumo narys graikas, daugiau patyres, daugiau galetu papasakot, as tik abc steroidu isbandziau kaip koks megejas ir mazas dozes. yra forumas kulturizmas.net ten info kokybiskos belekiek, apie hormonus, ju tyrimus, pacius kursus, klauskit kas naujokai ten ir jums viska atsakys. gyvenam tik karta, tad let the game begin :))
Parašė Graikas
#406926 Jei jau kursuosite,nepamirskite kurso metu hcg,kad bumbuliukai per laika neatsitrofuotu. Tureti po ranka aromasin,caber ir,kas ypac svarbu,jei test e eina ne trt doze,tai tyrimai kas 2 savaites. Prolaktinas ir estrogenas. Jiems sukilus,estrogeno atveju gerti aromasin,o prolaktino-caberi.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#406929 Dekui uz daug geros info. Norisi apsimazint vaistu kieki ir idomus hormoniniai pakitimai, tarkim pasidarius dabar ir atsisakius prolaktina kelianciu ir/ar testosterona mazinanciu vaistu.
Parašė Graikas
biggie rašė:Dekui uz daug geros info. Norisi apsimazint vaistu kieki ir idomus hormoniniai pakitimai, tarkim pasidarius dabar ir atsisakius prolaktina kelianciu ir/ar testosterona mazinanciu vaistu.

Biggie,jei kas domina,rasyk man ap.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#406932 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2376090/

Radau pilna straipsni apie neuroleptiku, antidepresantu ir keliu kitu klasiu poveiki prolaktinui. Keisciausia, kad clonazepamas mazina prolaktina, nors androgenai is esmes irgi turi GABAergini poveiki CNS.